Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Микроаденом на хипофизата

• 428
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте момичета, след първото неуспешно Ин витро ми изписаха на 3ти ден от цикъла да започна приема на Прогинова. Подготвят ме за втория трансфер който ако всичко е наред ще се състои Януари. Днес започнах приема на лекарствата, но там изрично прочетох, че не трябва да се приемат когато имаш микроаденом на хипофизата, та моят въпрос е ако някоя от вас има микроаденом и е приемала все пак Прогинова имала ли е някакви нежелани реакции. И до колко това лекарство е вредно за здравето, защото като отворих листовката доста страшна ми се видя. 🤷♀

# 1
Здравейте, предполагам,че лекарят ви е запознат с вашите съпътстващи заболявания и знае за проблема с хипофизата,ако ли не,трябва да го уведомите.По принцип,ин витро процедурата много натоварва хипофизата,все пак тя отговаря за подаване на сигнал да се задействат яйчниците.С една дума,нямате избор,трябва да приемате лекарства,които могат да ви навредят,но това е пътят към така желаната рожба.Не се страхувайте,и аз имах много колебания,когато тръгвах по този път, моето заболяване не е като вашето,но рискът е един и същ.Това е минусът при ин витрото,поради силната хормонална стимулация.Вие сте преминали през по тежкият етап на самото ин витро, така че успех!

Общи условия

Активация на акаунт