Парфюмни размисли и страсти - 254

• 57 776
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Отворих Iris Fetiche Avon. Deetron, съжалявам... Worried Не е моето, а имах очаквания, честно! Първо не съм 100% обективна, защото вече споменах състоянието на обонянието ми. Обаче този парфюм има типична Avon-ска миризма и никога няма да се измъкне от усещането ми за парфюм от "каталожна търговия" и ми мирише евтино. Не съм сноб, просто споделям усещанията си за сока. Освен това пиперът ми разваля всичко останало, за съжаление... Ирис няма за момента изобщо, някаква повехнала зеленилка, затрупана с пипер, а аз обичам много черен пипер в ястие, че дори и поръсен на филийка с хайвер или топено сирене. В парфюм, обаче ... явно не. Ще го пробвам още веднъж с по-ясно обоняние, но от сега съм наясно, че ще го подаря.

# 301
  • Пловдив
И аз досега не съм намерила парфюм от Avon или Oriflame, който да ми хареса. Имат обща нотка, която не е по мой вкус.
Днес ме приеха в болница, но съм гримирана и напръскана с Alien eau Extraordinaire. Получих комплименти 😀

# 302
Здравейте,дами!                                                   
Каквии са вашите впечатления за Елизабет Орден 5авеню роял,като развитие,интензитет,трайност?

# 303
Здравейте,дами!                                                   
Каквии са вашите впечатления за Елизабет Орден 5авеню роял,като развитие,интензитет,трайност?
Сравнително линеен, средна интензивност, ниска трайност, средна към ниска проекция. За цената си е ок, даже леко повече. Simple Smile

# 304
И аз досега не съм намерила парфюм от Avon или Oriflame, който да ми хареса. Имат обща нотка, която не е по мой вкус.
Днес ме приеха в болница, но съм гримирана и напръскана с Alien eau Extraordinaire. Получих комплименти 😀
Да, точно обща нотка - всички, които съм пробвала, я имат... Е тук съм по-склонна да мисля, че наливат от една цистерна Satisfied
Скрит текст:
Бебчо ли е на път??! Ако е така - супер, новогодишно бебе! Не знам това ли е, за да пожелая всичко да мине леко и бързо и ако е - успех! Gift Heart Flowers Four Leaf Clover

# 305
Здравейте,дами!                                                   
Сравнително линеен, средна интензивност, ниска трайност, средна към ниска проекция. За цената си е ок, даже леко повече. Simple Smile
.   
Hug Благодаря!

# 306
  • Пловдив
Unforgiven*, да се надяваме, че приемането в болницата е с положителна цел Simple Smile

Astravera, Честит рожден ден с малко закъснение! Да си обичана, обгрижвана и парфюмно задоволена!

Аз съвсем импулсивно на Коледа носих Do Son Diptique EDP. Много ми хареса този парфюм, много. Един такъв успокояващ, релаксиращ. Още с напръскването сякаш се отпуснах и се отнесох в съвсем друг свят. Трайността е срамна, като се има предвид колко много обичам шлейф, трайност, присъственост. Но бих могла да го преживея, ако ме кара да се чувствам всеки път така.

Довечера сме на гости на приятелка, която не обича аромати и винаги ми прави забележка, че съм й умирисала дивана вкъщи и да не ходя у тях напарфюмирана. Та днес най-вероятно за първи път няма да нося нищо. Някакси не се чувствам себе си Simple Smile

# 307
  • Бургас
Астричка, честита да си.Желая много здраве и сбъдване на всички парфюмни мечти.Аз днес съм още без парфюм, сега ще си спрейна Карата на Картие, фин и елегантен, крехък, а безумно траен при мен, любим! Do Son Diptique за мен има много общи черти с Гучи Блуум, харесвам и двата.Така и никога не си купих Гучито.

# 308
Добре ли си?

Do Son е най-любимият ми белоцветен парфюм. Парфюм за булки.

# 309
Довечера сме на гости на приятелка, която не обича аромати и винаги ми прави забележка, че съм й умирисала дивана вкъщи и да не ходя у тях напарфюмирана. Та днес най-вероятно за първи път няма да нося нищо. Някак си не се чувствам себе си Simple Smile
Neutral Face
Какво странно отношение към ароматите...! Rolling Eyes Но все повече странности в хората откривам, та трябва да престана да се чудя. Grin

# 310
https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Vanilla-Cake-48948.html Може ли мнение за това. Търся подарък за жена,която харесва парфюми тип сладкиши. Дали този е такъв?

# 311
https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Vanilla-Cake-48948.html Може ли мнение за това. Търся подарък за жена,която харесва парфюми тип сладкиши. Дали този е такъв?
Точно такъв е.

# 312
Благодаря.Предположих,заради името и състава,но не познавам марката и незнам как миришат парфюмите.

# 313
  • Пловдив
Не съм много добре, но нито съм бременна, нито е Ковид, и смятам до няколко дни да се прибера. Благодаря ви ❤

# 314
  • Germany
Честита Коледа, ароматни момичета и момчета! Честит имен ден на празнуващите днес! astravera, честит рожден ден и на теб! Желая ви много здраве, повече усмивки и много нови ароматни любови!

Използвам горната дискусия, за да похваля Patchouli Indulgence Avon Първата ми мисъл беше, че имам дежа вю, и че отново съм попаднала на отдавна спрения любим мой Miracle Forever Lancome, от който съм изпръскала две или три стотици. Никога не съм имала парфюм на Ейвън, но ако тествам този парфюм на сляпо, бих казала, че е много ланкомски. Усеща се предимно роза, красива, розова и свежа, заобиколена от зеленина, в цялата си естествена прелест. Усещам и много розов пипер, резливи, остри цитруси, и много хладно зелено пачули, смесени с касис и мускус. Ако харесвате хладните пачули-розов пипер-роза комбинации от Miracle Forever Lancome, Cara Mia Aigner, Fashion Decree Atkinsons или Elle YSL, то и този парфюм си струва пробата. Много хубаво се развива, и ако в началото пачулито е водещо, заедно с цитрусите, но после пиперливата роза превзема парфюма, и става истинска красавица, като изсъхва подобна на розите от Муск Флорал ЕДТ на НР, или като розата от лейди Венджънс. Знам, че повечето не харесват този тип парфюми, но ако сте като мен почитател на изброените горе парфюми, и сте розоман, мисля, че 15 евро са без пари за този парфюм. За мен е супер бюджетно откритие и покупката му ме радва. Deetron, благодаря за препоръката Hug

Моля ви за мнение кой от всички Джентълмени е подходящ за мъж на 60 ,за зимата става въпрос.
Приемам препоръки и за други парфюми.
Благодаря!
Привет и честита Коледа и на вас. Предполагам, че имате предвид линията на Живанши.
Gentleman (1974) Givenchy е класически, и силно ретро за мен мъжки аромат, от типа ретро корава кожа, горчиво, дървесно пачули, животински нотки и подправки. За мен е много специфичен и трудно мога да си представя съвременен мъж с този парфюм, макар да имам познат иракчанин, за който този парфюм е парфюмен подпис, и му стои феноменално, но мисля, че това е от химията му с него. Пробвала съм го стотици пъти, и всеки път се чудя, как на него може да му стои толкова хубаво, а на блотер, или на моята суха и хладна кожа да е толкова потресаващо ретро. Голям риск е според мен.

Gentlemen Only Absolute Givenchy е топъл, уютен подправков ориенталец, идеален за зимата. Хубаво и топло санталово дърво, с ванилия, канела и шафран, от типа на Спайсбомб на Виктор и Ролф.

Харесвам много и Gentleman Eau de Parfum Givenchy - прекрасен топъл кожен ирис, с тонка, ванилия и канела, много подобен на Валентино Уомо интенз.

Моят личен фаворит е Gentleman Eau de Parfum Boisée Givenchyпрекрасен пудрен ирис, смесен с любимите ми мъжествени дървесни ноти, и носещ един непреходен мъжествен и много секси заряд.

Като общо впечатление мога да кажа, че е хубава линия, всичките започват прекрасно във връхните и средните нотки, но след това изведнъж се прекършват, увяхват. При мен са ужасно нетрайни, и някак това ме разочарова доста. Но пък ако попаднат на точния човек, може и да се държат добре. Дано съм ви ориентирала поне малко.

Коледните празници изкарах в компанията на Cafe Chantant, Rose de Isparta и и днес с Vanilla Musk Nights Jesus Del Pozo. Чувствах се уютно, удобно и просто аз. Направих и снимка на любимите ми парфюмни открития за 2020, спокойно мога да изкарам цяла година само с тях, още повече, че от Хаяти имам и запас Blush

Кой са вашите лични фаворити за тази година? Обичам равносметките в края на годината. Желая ви хубава и уютна вечер и успешна нова седмица!

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 17:07 от kovatcheva

Общи условия

Активация на акаунт