Парфюмни размисли и страсти - 254

• 57 773
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
  • Чукарландия
браво, Бел! страхотно се справяш! Heart Eyes

Нали, Бубс? 🤣
Бих качила и снимки на желаните, но ще задръстя темата... 😂
Пък съм и скромна! 🤣

# 361
Качи да се радваме.Smiley

# 362
  • До сърцето...
Аз също имах среща със съфорумка, и много се притеснявах (по принцип се притеснявам от срещи с непознати). Забравих някои от нещата, които бях приготвила. Абе въобще...
Обаче мацката се оказа страшен бонбон, мила и сърдечна Heart. Тръгнах си с усмивка.

Равносметката на годината, в парфюмно отношение, (и не в бройки) - донесе ми много позитивни емоции и страхотни познанства, благодарна съм за което.

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 20:42 от Радика

# 363
Откритието ми тази година е принцесата на Килиан. Даже мисля дали да не поръчам още един.🤫

# 364
Аз не помня какво съм придобила точно тази година, просто не помня чак такива неща, а и те са толкова много, че не съм сигурна дали са от тази точно всичките. Последните придобивки си спомням, но пък не си падам по равносметките. Smiley Само знам,че накупих повече, отколкото ми трябват Grin  
Сякаш най-впечатляващ за мен от всевъзможните парфюми, които накупих, защото е различен от обичайния ми вкус за аромати, е Nomade Absolu de Parfum Chloé. Най-невпечатляващи за мен се оказаха всички придобити парфюми от бранда Mancera, освен един, който също не ми е особено траен, но пък докато го усещам, си ми харесва - Aoud Café Mancera и слава Богу, че имаше 60 мл бутилка. Греда, не точно, защото не съм очаквала чудеса, но пък се надявах сокът да не е от типа "разпознаваем, защото наливат от една чешма всичките си парфюми", е Iris Fetiche Avon и донякъде Indaco L'Erbolario. Просто трябва да стоя настрани от парфюми с доминиращо пачули, но той пък е такъв, че може да го носи мм, така че не е проблем. И също така особено много си харесвам Roberto Cavalli Deep Desire.

# 365
Бел, от къде се сдоби с Map Of The Heart? Black или Purple е твоят?
Преди малко се сетих, че имам виали на марката, изпратени ми от парфюмна фея Heart и пробвах Purple. Утре ще го разнося по-хубаво, но е много мой - слива, череша и лакрица. Поръчах си Lolita Lempicka Lolita Lempicka for women за утеха.

# 366
Обсъждали ли сте парфюмите на jo malone в Зара? Мнения? Почулито ме блазни, също и ebony wood.

Тези двата ми харесват най-много от цялата серия, заедно с Fleur d'Oranger. Пачулито ми е най-трайно, после портокаловия цвят, накрая абаноса. За парите си са супер находки.👍🏻👍🏻👍🏻 В Пачулито има някаква далечна роднинска връзка с Коко Мадмоазел...

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 00:05 от tuali

# 367
  • Sofia
Привет, кой Chanel Chance става за сляпа покупка?

# 368
Според мен Chanel Chance Eau Tendre е най-лесен и най-харесван.

# 369
Ей това е- след равносметката, която дадох, погледнах предложените линкове за поръчка и се сетих за любим парфюм, който ми е на свършване. Contradiction нa CK. Той е от онези ми любимци, тип ветерани,  които винаги държа да имам налични, а тук говорим за любов повече от 2 десетилетия. По принцип последните близо 10 години купувам основно опаковки от 30 мл, най- много- 50 (рядко!), този път хем нямаше избор, хем се полакомих, хем цената е повече от супер- хипер- гига приемлива, та забърсах една стотица.
И така- не съм капо за годината!!!

# 370
  • Стара Загора
Здравейте , дами !  От доста време съм в темата ,но предимно ви чета . Научих много неща, от вас ,за парфюмите . Бяхте ми много полезни , в първите стъпки в парфюмния свят . Two Hearts Вземах доста пробички и четях вашите мнения , докато разбера какви аромати предпочитам. Парфюмите ,които придобих тази година са - LANCOME MAGNOLIA ROSAE ,CHANEL CHANCE EAU TENDRE ,CHANEL GABRIELLE ESSENCE ,By Kilian Princess,Dior J'adore , Lancome Idole L'Intense  , Armani My Way ,Amouage Blossom Love .Много си ги харесвам ! Благдаря ви ,за труда ,който полагате и споделяте своите впечатления ! Пожелавам ви ,през новата година ,да сте живи и здрави ,и още много парфюмни придобивки ! Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 23:48 от meri 123

# 371
Повечето придобивки през тази година са подновени любимци-Т Т Black orchid, Dior Addict,   но няколко отстрелях и предимно насляпо- T F Noir pour femme, Guerlain Shalimar souffle intense,  T T Maremma - много ме радват и нося с удоволствие, попаднах и на греди-Chloe Nomade,  Guerlain Santal Royal.Последният поръчх насред лято и ме душеше, пробвах го октомври, но студът му беше малко и го разкарах. Сега обмислям да му дам втори шанс.

# 372
  • Germany
Нито един.

# 373
  • при морето
Нито един.
Тва сериозно ли?Astonished
Щото аз чакам тия дни да ми пристигне един Chance eau Vive,ей така насляпо,без тест и без да сондирам мнения кой става най-много от всичките Шанс-ове.Реших,че щом Коко и вариантите му,Алюр и вариантите му,както и ексклузивите на Шанел ми допадат,защо,аджеба да не почна и Шанс-овете?И сега кво,греда ли да очаквам,предновогодишна?Weary

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 23:15 от Winter fairy

# 374
Нито един.
Подкрепям. Аз съм голям фен на марката, но от тази линия имам само Едт, и зеления. Тендър и Eau Vive никак не харесвам, а Едп е душливо- цветен.

Общи условия

Активация на акаунт