Парфюмни размисли и страсти - 254

• 57 827
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
  • в Кошера
Светли, споделени, уютни и ароматни празници!
Не спирайте да сияете!

# 241
Честита Коледа ! Бъдете здрави и щастливи и се радвайте на живота, задоволявайте желанията си /парфюмни и не само/ , защото с очите си видях как човек днес го има, а утре вече не.....Освен загубите на много познати хора, загубих и един от най-близките си хора /родител/ ....
Преминах и през Ада на тоталната загуба на обоняние....Когато започнах да усещам отново ароматите, нямаше такова щаститие.....
Въпреки, че придобих невероятни Ниш-аромати, най-коледното ми Коледно си остана Елексира на Чудесата-поръчах си го специално за Коледа/ пристигна ми вчера като по поръчка/

И отново БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ !!! 🍀🍀🍀

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 10:42 от macadamia

# 242
Честито Рождество, парфюмни!
Пожелавам много радост и топлина на всички! Да сме живи и здрави и да не спираме да вярваме и мечтаем!
macadamia, много съжалявам за загубата...не знам какво друго може да се каже в такъв момент...Бъди силна и гледай напред, май нямаме друг избор!
Аз много се бях отчаяла заради обонянието по едно време, но като започнах да усещам и бях много щастлива. Още не усещам всичко, но лека полека се възстановява усещането за различните нотки. Снощи заложих на Идол на Ланком- лек и ненатрапчив, а и ми е нов. Ми, все едно бях без парфюм. Днес ще търся по- нахален 🙂 
Хубави празнични дни ви желая!

# 243
Честита Коледа!

SOTD: Bvlgari Zahira

# 244
весела коледа!

Скрит текст:

тези беше оставил дядо коледа под нашата елха
за мен бяха почти "на сляпо", за девойките - съвсем
неочаквано и двете харесаха най-много Club de Nuit Intense Armaf - мирише на "магическо черно цвете" - току-що поръчах втора бутилка
на мен This is Him Zadig & Voltaire ми лепна като ръкавичка, направо ме подлудява ароматът му - да, силно пиперено мъжко начало, но при мен много бързо стига до базата, която е чудна и дамска; пръскахме и This is Her от виалче - досадно, монотонно сладнеещ е, впечатленията ми не са се променили от първото подушване, когато излезе
Eau Parfumee au The Noir Bvlgari е най-безличен и спокоен от трите, но има чар и флаконът е много красив

# 245
Честита Коледа!
Бъдете здрави, ухайте прекрасно  и се радвайте на успешни покупки!

Може ли някой да сподели мнение за:    https://www.fragrantica.com/perfume/Valentino/Valentina-Myrrh-Assoluto-38649.html

Срещам противоречиви мнения- че смирната не се усеща, надделява ванилията, няма силаж, не ухае силно и т.н.

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 11:55 от chery_k

# 246
Честита Коледа на всички! Желая ви "от всичко-достатъчно" Innocent
Днес заминавам на ски и си взимам САМО два парфюма Bowtie По Коледа става чудеса Laughing
SOTD: Pomegranate на Джени Глоу, не мога да се спра........... обожавам го Yellow Heart

# 247
  • The Evergreen State
Честита Коледа! Бъдете здрави и щастливи!

Празника посрещнах с La Vie Est Belle L'Eclat Heartpulse.

# 248
Честита Коледа 🎄✨🍀 здраве и късмет ви пожелавам!
Под моята елха нещо не съвсем парфюмно, но косата ми ухае от сутринта! (не разрешавам друг да ми избира парфюми, затова 😁)
Скрит текст:

Коледа посрещнах с Orchidee Vanille ❤️

# 249
Честито Рождество Христово! С пожелание за много здраве и късмет! 🍀🍀🌲🌲🌲
И много парфюмни приключения! 😘

# 250
Честита Коледа!🎄
Бъдете здрави и се наслаждавайте на моментите с всички сетива♥

Вчера бях с Рояла на Ели Сааб, огромна любов сме♥
Правих chocolate chip cookis, засега това е ароматът, но след малко ще избера нещо възторжено и празнично🌸🥂
Едит: реших го, разхождам Tabaco Vanile в този хубав ден Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 15:35 от Lollaa*

# 251
Честито Рождество Христово!
На бъдни вечер бях с Mon Guerlain edp, под елхата ме чакаше Lady Million Heart
Помогнете сега да избера между Scandal edp /познавам и харесвам/ и La Belle/на сляпо/. Голяма дилема Rolling Eyes
Olympea edp също е в списъка ....

# 252
Ами... Scandal. La Belle ще ти се стори като измит в сравнение със Scandal.

# 253
Здравейте, ако позволите да се наместя при вас за малко, чета ви само:)
Весела Коледа и здраве на всички! За празниците за мен е най-хубавата роза, която съм пробвала - Rose D'Arabie

# 254
  • Пловдив
Здравейте.Интересувам се от Calvin Clain Obscession усеща ли се в него канела, че я няма в състава,колко часа е трайността и дали тъмния цвят на парфюма боядисва кожата ?

Общи условия

Активация на акаунт