Парфюмни размисли и страсти - 254

• 57 770
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Честит празник, astravera 🍀🌷Бъди здрава и щастлива!
Азалия, напълни те разбирам с обонянието-аз почти в депресия бях заради него, чувствах се ужасно ....Букета на Ксерджов и Бялата Роза все още слабо ги усещам, а преди да ги купя , разносих проби от мили съфорумки и бяха мощни аромати за моите възприятия, а може би е и психологическа бариера, защото точно когато си ги купих и обонянието ми започна да  изчезва , появи се гадно главоболие и цялостен дискомфорт.....и сега като ги помириша и си припомням онова  никакво състояние....
Очаквам си за Нова Година Cassili Parfums de Marly /влюбих се в него само по описанито на Хриси 🌹/

# 286
Честит рожден ден, astravera - с пожелания за здраве и усмивки!
Азалия, моето обоняние също не е каквото беше. Постепенно се разгръща откъм дълбочина, но настъпва бърза уморяемост, много рано след напръскването спирам да усещам, по някое време пак има полъх... и така. Мисля, че му трябва време, търпение и ще се оправи! Flowers Four Leaf Clover

# 287
Честит рожден ден, Аставера!
Парфюмно щастлива и изненадвана да си! Heart

Аз съм от 2 дни с Черната орхидея на ТФ. Ами, много ми харесва, пасва ми, ще се вземем с още 1 флакон.

# 288
Предложете ми дамски парфюм за подарък на дама около 40г.Знам че вкусът за парфюм е индивидуален,но това е й е любим подарък и знам,че ще се зарадва.

# 289
Астра, честит рожден ден! С пожелания за много здраве, късмет и парфюмни ( а и не само) удовлетворения!
Ох, за обонянието...бях се ошашкала и аз, наистина си е странно... Изнервящото и притеснително е, че възстановяването става мнооого бавно. Аз като започнах да усещам и реших, че ето вече се връща и очаквах, че на другия ден ще усещам всичко. Е, да ама не! Толкова е постепенно, че чак не мога да го отразя. Днес и вчера тествам ИСЛ Сюпрем Букет- почти нищо...няколко аромата на Ком де гарсон (извинявам се, ако е грешно ) - едваааа едва усещам, а знам, че парфюмите им са хубави, трайни и запомнящи се.
Ми то, не смея да тествам нещо ново, да не говорим пък за покупка на сляпо.

# 290
Предложете ми дамски парфюм за подарък на дама около 40г.
Какъв е бюджетът?

# 291
Какъв е бюджетът?
100-120лв

# 292
Честит рожден ден, Астравера!🌸

При Гран Бало и аз не усещам никакъв карамел. За мен беше сляпо придобиване след едно ревю на съфорумка, което прочетох миналата година(извинявам се, но не помня коя). Та спомням си, че беше описала колко прекрасен и класен карамел е, както и други прекрасни неща, които не помня към момента. Когато е взимала детето от училището си, учителката е направила комплимент и тогава, платонично се влюбих в аромата, без да го познавам.
Когато пръснах за първи път от него, не се разочаровах, просто не покри очакванията ми, а те бяха карамелени, при мен са много, много цветя. Много красив и мадамски аромат, според мен.

Имам търсене за бадеми. Но не такива като в Girl of now, те ме дразнят и душат. Търся си нещо като серията с бадем на l’occitane или пък смесено с портокал като Nuxe body wash, който е с бадем и портокалче.
Имате ли някакви идеи?

Днес разходих мъничко Serpent Boheme, в студеното при мен има повече трайност. От новите парфюмни “компочетчета”(така ги наричам, навяват ми такива асоциации), този ми е любим. Много ефирен, красив, нежен и същевременно ми дава самочувствие и решителност. 🌸

# 293
Скрит текст:

Какъв е бюджетът?
100-120лв
Това е един от най-масово харесваните парфюми + 8лв. отгоре за 35 мл, но поне е Chanel
https://makeup.bg/product/1190/#/option/454054/
По-евтин няма да го намериш за продукт.

# 294
  • виртуално
Предложете ми дамски парфюм за подарък на дама около 40г.Знам че вкусът за парфюм е индивидуален,но това е й е любим подарък и знам,че ще се зарадва.
https://makeup.bg/product/374114/#/option/663030/
или 30мл за 70лв в същия сайт

# 295
  • Deutschland
Честита Коледа на всички!🌲🎅🍷
astravera, честит рожден ден! 🎂🍾 Бъди здрава и щастлива!
Посрещнах празника с " V", а за дома избрах коледна свещичка GOUTAL.😊

# 296
Честит рожден ден, Астравера!🌸

.

Имам търсене за бадеми. Но не такива като в Girl of now, те ме дразнят и душат. Търся си нещо като серията с бадем на l’occitane или пък смесено с портокал като Nuxe body wash, който е с бадем и портокалче.
Имате ли някакви идеи?

Този Нюкс не знам как мирише, но за бадеми може да погледеш Trussardi Sound of Donna има нещо от Girl of Now като звучене, но не е така захаросан като цяло, има мандаринки. Повече е сметаната и много деликатна пудреност в драйдауна. Много приятна изненада се оказа за мен. Но има цветя и там.
За повече хладни и горчиви бадеми, евентуално Dent de lait Serge Lutens.

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 11:42 от tuali

# 297
Честита Коледа,парфюмни прекрасници!
Аз съм в затишие все още,пренаредих гардероби и парфюми и реших,че нямам нужда от нищо,само здраве на всички ни и любов в сърцата пожелавам!
Денси,мерси за темата🌷🌷🌷!
Празнично коледно бях с Лолита EDP,много ми е семейно уютно и зимно с него.Разносвам иначе Монтали,Бакара,Сантал Рояла,Ели Сааб роял,червения руж Бушерон,Афнан пърпъл и Барека:)...всички приказни и пищни,обонянието почти ми е ок вече,не се тревожете,който го е изгубил-имайте търпение👍,идва си и всичко си е 6!
Днес:КОко Мадмоазел -любим завинаги !

# 298
Честита Коледа и от мен на всички парфюмни експертки ,които пишат тук!
Моля ви за мнение кой от всички Джентълмени е подходящ за мъж на 60 ,за зимата става въпрос.
Приемам препоръки и за други парфюми.
Благодаря!

# 299
От всичко, което ме развълнува тази година, само до това още не съм се докопала ARMANI PRIVÉ ROSE D´ARABIE - ще се радвам на експертните ви мнения....

Общи условия

Активация на акаунт