Парфюмни размисли и страсти - 254

• 57 758
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
След голямо мислене и чудене (разбирайте обиколки по разни магазинчета и складчета, четене и на английска и руска ФР и проучване на профилите на коментиралите потребители, и изслушване на доста ютюб ревюта) подарих Chanel Chance EDP.

Човекът е меко казано претенциозен - не прекалено сладко, не прекалено белоцветно, не с осезаемо пачули, дървеса и прочее, не безличен, не нагъл и нахален, не силен, ама пък и не нетраен, не бабешки, ама пък и не някой типично но дорбе и скучен, който го носи всяка втора жена..

Очаквах, че пак ще намери някой косур и нещо няма да й е тамън, но, О чудо! Пасна перфектно. Носи го постоянно и го обича силно.

Безкрайно щастлива съм!

Та хвърлете едно око и на EDP версията. Аз лично не бих я носила, но беше най-добрият избор за човека, на когото я подарих.

# 391
Азалия, можеш ли да кажеш нещо повече за тях?
Ами Nero Assoluto на мен ми мирише на африканска маска от абаносово дърво, която е попила от аромата на дома, в който е. Но аромат на скъп парфюм, малко тютюн и сладкия дъх на цъфнала тъмна орхидея. Има мека и кремообразна ванилия. Не казвам, че това са съставките, а че аз така усещам този парфюм. Абаносът също има своя специфичен аромат дори когато маската е нова и той е в основата на Nero Assoluto. Много е омаен и екзотичен за мен.
Deep Desire в началото има пресни череши в черен шоколад и са добавени меки бели цветя, без да са прекалени, за да притискат другите съставки. По-късно черешите се размиват в общото ухание и на преден план остава какаова ванилия.
Като предупреждавам - това са моите усещания за тези два парфюма и не обещавам на никого, че в неговия нос ще се представят по същия начин.

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 12:29 от Анонимен

# 392
О,Deep Desire звучи невероятно 😍 Много обичам череши и шоколад ♥️
Наясно съм, че при сляпа покупка само по описание винаги има риск, но за мен точно в риска е чара. И да не ми хареса нещо не ми е голяма драма. Майка ми и голямата щерка са също големи парфюмни почитателки и все на една от двете се харесват моите неуспешни слепи покупки.

# 393
Според мен за Шансовете ,с изключения на Фреш всички стават за сляпа покупка.На мен в зеления ми избиват някакви кисели ,потни треви/ ако въобще може да се опише така /..
Азалия прекрасен е Deep Desire , но пък черния не изтърпях и размених ..Интересен ми е синия..
Отивам да си прегледам гардеробчето за равносметката ,че е сериозна. Relaxed

# 394
Лимонче, ти не чакаше ли GON Shine?
Ако си го получила, моля те кажи мнение за него Heart

# 395
Лимонче, ти не чакаше ли GON Shine?
Ако си го получила, моля те кажи мнение за него Heart
Много си го харесвам. В началото при мен избива нещо плодово, свежо. Най-вероятно е ананас. След половин час обаче много се доближава до първообраза, но една идея по-малко сладък.
Както при всички от серията, трайността при мен е безкрайна и се носи навсякъде около мен.

# 396
Здравейте момичета, съпругът ми е харесал парфюм Acqua di Parma, но незнам точно кой. Някой има, ли опит с тези парфюми?
Искам да го изненадам, но незнам точно кой да поръчам. Той харесва тежки аромати с характер. Има Tom Ford Noir, Thierry Mugler Angel Man, D&G-The One...

Кой сайт ще ми препоръчате като надежден за такъв парфюм?

Благодаря предварително и Весели празници!

# 397
Ох, аз все още си го чакам с нетърпение. Отдавна трябваше да е при мен, но закъсня заради ковида.
 За подарък получих ln white Heart Eyes  Какво да кажа, влюбена съм:heart_eyes: И при мен са мноого трайни парфюмите на Ели Сааб. За сега имам 3 от марката и много си ги харесвам, доста комплименти отнесох Blush

# 398
Girl of now ли чакаш или Shine?
In White ми е един от любимите! Обожавам го.
Форевър също много ми хареса. Той се отличава повече от Girl of now. Малинките се усещат много приятно и по-дълго от ананасът при Шайн.
Като заговорих за малини, чакам си все още Angel nova от Парфимо. Надявам се да пристигне преди НГ.

# 399
Здравейте момичета, съпругът ми е харесал парфюм Acqua di Parma, но незнам точно кой
...................
Има вероятност да е този, щом харесва изброените, но не е сигурно!
https://www.fragrantica.com/perfume/Acqua-di-Parma/Colonia-Leath … entree-25349.html
Но ти си прецени дали ще му вземеш тестер, от тук или от другаде на двойна цена. Темата за сайтове е това https://m.bg-mamma.com/?topic=1276457

# 400
Girl of now ли чакаш или Shine?
In White ми е един от любимите! Обожавам го.
Форевър също много ми хареса. Той се отличава повече от Girl of now. Малинките се усещат много приятно и по-дълго от ананасът при Шайн.
Като заговорих за малини, чакам си все още Angel nova от Парфимо. Надявам се да пристигне преди НГ.

Shine чакам аз. Първообраза го имам, той ми е първият на марката и не мога да спра да го пръскам, пристрастена съм, много ми е вкусен Grinning Знам, че и Shine няма да ме разочарова, дори да е копие на оригинала, пак няма да е излишен Grinning

# 401
Щом харесваш първообраза ще ти хареса и Шайн. Но да, много си приличат.

# 402
Здравейте момичета, съпругът ми е харесал парфюм Acqua di Parma, но незнам точно кой. Някой има, ли опит с тези парфюми?
Искам да го изненадам, но незнам точно кой да поръчам. Той харесва тежки аромати с характер.
Най-добре го попитай кой точно е харесал. Само кафявата линия са тежки с характер и с добра трайност, но и сериозни цени, дори и по сайтове. Синята линия трае по час, колоните също.

# 403
И аз щях да се включа за синята линия, че е много нетрайна, иначе има страхотни попадения, но се отказах предвид съотношение цени-трайност.

# 404
Изпуснах темата напоследък. Празнични могат да са ми всички парфюми, които отговарят на настроението ми в момента. Не е необходимо да са еуфорични, много шлейфови, с огромна трайност, а просто да ми пасват в момента, така че не мога да назова конкретни.
Днес тествах Novellista Rouge Prive. Не очаквах да ми хареса толкова. Амброво-дървесен-розов аромат, който освен това показва доста добра трайност. Не е нещо уникално, но е доста приятен за сезона.
Сега прочетох, че парфюмеристката зад Novellista Rouge Prive е Emilie Bouge, създала и Farah на Brecourt.

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 19:51 от *Emia*

Общи условия

Активация на акаунт