Намаления – пролет 2021 г.

• 117 219
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Някой да има за емаг код за отстъпка?
Кодовете в Емаг са публикувани в приложението им и всеки може да ги види.В момента има ваучери за доста категории.

# 271
  • Street of Dreams
Благодаря, и аз сега разгледах как става. Готварска фурна ще поръчвам на някого и не присъства сред намалените май.

# 272
Опашките пред Зара и Бершка в Пловдив плаза днес отново бяха големи, въобще не се наредих! Чудя се не изкупиха ли вече тези 2 магазина?! Joy
П.С. Имаше много ученици /по-скоро ученички - 13, 14г. Дори в Страдивариус две консултантки си говореха и смееха, та едната каза на другата "Ама аз не мога да ги разпознавам колко са големи Joy / ама много, по всичко личеше, че нямат 18г. и не бяха с придружител!

# 273
Това за децата без придружител не отпадна ли след като затвориха всички магазини в моловете след това....?

# 274
Това за децата без придружител не отпадна ли след като затвориха всички магазини в моловете след това....?
Не, включено е в новата заповед.

# 275
  • София
Аз през Мол България минах вчера следобяд, почти никакви хора нямаше.
имаше ли Том Тейлър и зареден ли е.
Има ли фенове на Fred Mello NY? Търся от Европа,  тук (Сердика център) е мн оскъдно.

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 11:06 от Starrydream

# 276
Том Тейлър има, да, ама там не влизам

# 277
  • Бургас
Някой ако е ходил в бургаския мол Галерия да каже има ли намаления и какви и дали си заслужават?

# 278
Момичета, срещали ли сте Мустела на промоция? По едно време в mypharmacie беше с 20% намаление, но сега нямам.

# 279
# 280
  • София
Момичета, срещали ли сте Мустела на промоция? По едно време в mypharmacie беше с 20% намаление, но сега нямам.
Ako имаш дигитална карта Била, в аптеки Субра козметиката и хранителните добавки са с 10 % намаление.

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 13:31 от Тaня67

# 281
Зависи какво точно на Мустела, днес видях в Марви някои от продуктите на -30%.

# 282
Памучните неща нали се свиват (в повечето случаи)? Понеже се колебая между М и Л (за панталон и жилетка с цип)

# 283
  • Русе
Да, памучните дрехи след пране обикновено се свиват.

# 284
  • Mediterraneo
Колко да се свиват памучните дрехи?! Нося предимно дрехи от чист памук, нямам такива наблюдения. Да, извадено от пералнята, изсъхнало и изпрано, малко се е посвило, но като го облечеш, си връща размера. Но да купувам номер нагоре, защото памук се свива, не съм съгласна.

Общи условия

Активация на акаунт