Намаления – пролет 2021 г.

• 117 201
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Не са сменени етикетите, цените да едни и същи. Преди време си купих намалено яке на Есприт след намалението, бяха забравили да свалят табелката от щендера и съответно цената на якето. Момичето каза, че няма проблем, но веднага започнаха да оправят етикети.

# 316
  • Варна
В Reserved има ли нещо интересно намалено?

# 317
Привет, има ли някъде намаление на чанти, и откъде купувате по принцип. Разгледах няколко сайта, но ми се стори доста празно, нищо не харесах. Ще се радвам на идеи.
PICARD Това е моята марка, но съм пазарувала най-вече по летищата в Германия и Австрия преди кризата. Пак при намаления де Simple Smile
https://www.picard-lederwaren.de/Outlet/

# 318
  • Г. О.
Момичета, знаете ли дали в Декатлон правят намаления на останали бройки дрехи и ботуши? Целогодишно ли поддържат едни цени?

# 319
За мен в намаленията в Декатлон няма логика- все пак, виждала съм намаления на последни бройки, да. Но примерно един цвят е на една цена, друг цвят е на друга цена...а има еднакво количество изостанали и от двата цвята...и сезонните намаления не ми се струват като в други магазини. Поне такива са моите наблюдения (върху стоки/модели които следя).

# 320
  • София
Освен тези намаления ( сякаш често са на ненужни, позастояли неща ) има и намаления на сезонни стоки или модели, които вече няма да предлагат, които са само онлайн. Те не са последни бройки, често има и номера, но и не можете да ги видите на място в магазина.

# 321
  • Стара Загора
Намаленията в Декатлон според мен не са сезонни. Понякога променят нещо в даден модел и бройките от стария вариант ги намалят или пък спират да прозивеждат нещо и пак намалят цената - в сайта им Специални предложения -> Последни бройки. Те нямат намаления както в останалите мнагазини (зимно, пролетно и т.н.). На някои стоки понякога намалят цената за постоянно - в сайта на Специални предложения -> Нова, по-ниска цена. 

# 322
Точно. Затова писах, че "сезонните" им намаления не са като в другите магазини. Grinning

# 323
В Бултекс 99 има 2 за 1. Повечето са работни, но това якенце си заслужава- https://stenso.net/produkt/rabotni-yaketa/307-speedy-man-jacket

# 324
И аз да попитам, ако някой е бил скоро 😊

# 325
И аз да попитам, ако някой е бил скоро 😊

Обиколих ги онзи ден двата във Варна-Гранд мол/Делта мол и е много, много обрано и нормално, вече са на края на финалните намаления. За мен нищо не харесах, стари колекции(чак като ретро), странни размери, нищо-нищо. За детето обаче купих много тениски, поне 20-тина. Бяха по 4лв., а в единият магазин даже ми направиха допълнително намаление и взех още за по 3лв.

# 326
-50% в емаг за спално бельо с код weekend
https://www.emag.bg/label/linens-pillows-deal

# 327
Само днес 20,02 в Дъглас намаление на фон дьо тени, разгледах ги само набързо понеже нямах много време, но има добри предложения и цени.

# 328
  • София
Момичета, знаете ли дали в Декатлон правят намаления на останали бройки дрехи и ботуши? Целогодишно ли поддържат едни цени?
Поне вече има и в Центъра - ул. "Солунска" 2

# 329
На Солунска има Декатлон?

Общи условия

Активация на акаунт