Намаления – пролет 2021 г.

• 117 156
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Защо са вредни? И колко много?

# 466
  • София
Защо са вредни? И колко много?
Парафинът, от който се правят ароматните свещи, е един от последните отпадъчни продукти при преработката на петрол, който се вади от сместа, след като е усвоен асфалтът.
При горене парафинът изпуска толуол и бензол, които са добре известни канцерогени. Това са същите химикали, които се отделят при горенето на нафта и които увреждат мозъка, дробовете и централната нервна система.

# 467
За тази марка свещи знам, че се прави от първокачествен парафин (каквото и да означава) и аромата е от истински френски парфюми. Едни от най-качествените на пазара са.
Не знам какво отделя при горене.

# 468
Минавам да споделя това с Вас

# 469
  • Варна
Здравейте, някои има ли идея кога започват намаленията в Бианки, на пролетно летните обувки?

# 470
Здравейте,
Някой да има код за намаление за H&M, да ми го прати ако няма да го ползва.  Направих си регистрация но никкаъв код за 10 процента отстъпка не ми изпратиха Sad

# 471
Пробвай с няколко нови акаунта-създавай и чакай. До 15-20 мин би трябвало да получиш. Първо се запиши за  бюлетин, после създай регистрация.
Не се сещам какъв код да ти пратим, тези от талоните за върнат текстил уж вече са невалидни. Ако пък някой има код като компенсация за грешка на НМ, вероятно ще си го ползва.

# 472
Благодаря.Направух регистрация но никакъв код не ми изпратиха, а за доста голяма сума наредих артикули за поръчка Sad

# 473
Благодаря.Направух регистрация но никакъв код не ми изпратиха, а за доста голяма сума наредих артикули за поръчка Sad
В сайта пише,че до 24h ще получите код, ще дойде, изчакайте Simple Smile

# 474
Защо да са вече невалидни талоните от върнат стар текстил в ХМ? Thinking

# 475
В темата за ХМ пишат, че новите талони са до януари 2022.

# 476
А приемат ли дрехи още?

# 477
Приемаха от февруари, когато отвориха моловете, в момента мисля че няма отворен магазин в цялата страна.

# 478
  • София
НМ на Витошка беше затворен днес.

# 479
В парфюмо. бг има добро намаление.

Общи условия

Активация на акаунт