Намаления – пролет 2021 г.

• 117 126
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Някъде намаления на Converse срещали ли сте?
И друго да питам за самия модел, муцунката отпред много ли е стеснена дали ще трябва 1 номер по-голям.
За намаления не знам, но муцунката е доста тясна, да. Моите всички чифтове са от UK и купувам винаги с 1/2 по-голям номер (3 1/2), въпреки, че бих могла да се побера и в 3. Предполагам, че и на бг пазара предлагат половинки. Цял номер ми се вижда множно.

# 496
Някъде намаления на Converse срещали ли сте?
И друго да питам за самия модел, муцунката отпред много ли е стеснена дали ще трябва 1 номер по-голям.
За намаления не знам, но муцунката е доста тясна, да. Моите всички чифтове са от UK и купувам винаги с 1/2 по-голям номер (3 1/2), въпреки, че бих могла да се побера и в 3. Предполагам, че и на бг пазара предлагат половинки. Цял номер ми се вижда множно.
Благодаря за отговора. Аз нося 38 и няма 38 1/2, отива 39. Гледам има на другите номера 1/2 на моя все няма. Много ги умувам.

# 497
В такъв случай поръчай един от 2-та номера от някой сайт с лесно връщане и ако не стане - другия. Например obuvki.bg. Връщах 2 чифта обувки на майка ми наскоро от тях, и двата пъти бяха много коректни. Върнаха ми парите моментално.

# 498
  • София
И аз два пъти вече връщам поръчки направени от оbuvki. bg и aboutyou, коректни са и възстановяват бързо сумата.

# 499
  • София
Здравейте,
има ли код за отстъпка за книги от ОЗОН - OZONE.bg?

# 500
Спечелих код за 15% остъпка за www.gobewear.com, няма да го ползвам. Важи и за вече намалени.
Кода е APRIL15

# 501
  • Бургас
Здравейте,
  DK19 намаля 10% от ненамалени книги Simple Smile

# 502
  • София
Здравейте,
  DK19 намаля 10% от ненамалени книги Simple Smile
Благодаря!

# 503
Минавам да кажа, че Парфимо имат намаления следващите 7 дни

# 504
Момичета,
Да знаете в коя аптека /дрогерия има намаления на детски слънцезащитен крем 50+?

# 505
  • Пловдив
Минавам да кажа, че Парфимо имат намаления следващите 7 дни
Те често сменят цените си и някои артикули са с повишени цени.
Момичета,
Да знаете в коя аптека /дрогерия има намаления на детски слънцезащитен крем 50+?
Но пък точно в parfimo има много добри попадения за слънцезащита.

# 506
Здравейте, някоя от вас случайно да има или да знае код за намаление в ozone.bg , който няма да бъде използван. Ще съм много благодарна. Simple Smile

# 507
  • sofia
Здравейте, някоя от вас случайно да има или да знае код за намаление в ozone.bg , който няма да бъде използван. Ще съм много благодарна. Simple Smile
Погледни два коментара по нагоре Simple Smile

# 508
Здравейте, дали има някакъв активен код за ema? Simple Smile

# 509
  • Бургас
Случайно някъде да има намаление на мъжки кецове Ванс, може и от чужди сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт