Намаления – пролет 2021 г.

• 117 098
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Случайно някъде да има намаление на мъжки кецове Ванс, може и от чужди сайтове.
https://www.limango.de/shop/products?q=vans&gender=man

# 511
Някой връщал ли е продукти към EMAG, бавят ли се с възстановяването на сумата или как се ползва ваучера,който е като друга опция? Онлайн ли си стой ваучера или е нещо като код знае ли някой?

# 512
Някой връщал ли е продукти към EMAG, бавят ли се с възстановяването на сумата или как се ползва ваучера,който е като друга опция?
Аз връщах миналата седмица. Идва куриер да вземе стоката. След като я получат в склада - на следващия ден потвърждават, че е ок и ти дават код за сумата. Ползваш ваучера при следваща покупка.

# 513
По имейл ли дават кода

# 514
Не, стои ти в профила на емаг и при следваща поръчка те подсеща да го ползваш.
Аз съм супер доволна от емаг и този вариант с ваучер е много бърз и ефективен за мен.
Преди са ми превеждали по банка сумата, но с ваучер ми е по-удобно.

# 515
А коя куриерска фирма идва за продукта

# 516
Случайно някъде да има намаление на мъжки кецове Ванс, може и от чужди сайтове.
Обувки бг,abouyt you ,emag.
От обувките си поръчах с 50%.

# 517
Еконт.

# 518
Еконт.
Много благодаря за информацията! 🌺

# 519
Да знаете някъде намалени детски грейки-елеци? Момичешки ми трябват Blush

# 520
  • Пловдив
Здравейте, някой знае ли  код за отстъпка за Техномикс

# 521
Този мейл е от днес, timer.bg е сайта

# 522
  • Sofia
Най-после отвориха моловете и ще трябва да си взема нов чифт маратонки / кецове. От поне няколко години не ми се е налагало да купувам от български магазини, защото последните ми няколко спортни модела обувки са поръчвани от чужбина.
Дали до към 100-150 лв. ще мога да се сдобия с удобни маратонки? Наистина държа да ги усещам комфортни на краката, защото съм с чувствителни стъпала. Преди около година ми трябваха по спешност евтини кецове – обиколих всички магазини в моловете, предлагащи бюджетни модели, и бях втрещена. Грозни, неудобни, непрактични обувки – като ги обуеш, имаш чувството, че стъпалата ти са заклещени в бетонни отливки.
Сега ще си взема "маркови", де, та – да се надяваме, че поне ще са удобни, ако не друго.
Ориентирала съм се към "Serdika Center" и "Paradise".
Търся съвсем стандартни черни маратонки. Последно си бях взела тези на Puma и са трепач във всяко отношение.
Имате ли предложения за конкретни марки, модели и магазини?
Благодаря!

# 523
  • София
Най-после отвориха моловете и ще трябва да си взема нов чифт маратонки / кецове. От поне няколко години не ми се е налагало да купувам от български магазини, защото последните ми няколко спортни модела обувки са поръчвани от чужбина.
Дали до към 100-150 лв. ще мога да се сдобия с удобни маратонки? Наистина държа да ги усещам комфортни на краката, защото съм с чувствителни стъпала. Преди около година ми трябваха по спешност евтини кецове – обиколих всички магазини в моловете, предлагащи бюджетни модели, и бях втрещена. Грозни, неудобни, непрактични обувки – като ги обуеш, имаш чувството, че стъпалата ти са заклещени в бетонни отливки.
Сега ще си взема "маркови", де, та – да се надяваме, че поне ще са удобни, ако не друго.
Ориентирала съм се към "Serdika Center" и "Paradise".
Търся съвсем стандартни черни маратонки. Последно си бях взела тези на Puma и са трепач във всяко отношение.
Имате ли предложения за конкретни марки, модели и магазини?
Благодаря!

Sport Depo или Sport Vision

# 524
Skechers и Nike са според мен най- удобни. Първите са с мемори стелка и съм сигурна, че ще останеш доволна

Общи условия

Активация на акаунт