Намаления – пролет 2021 г.

• 117 161
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Няма да отвори да. Само в моловете вече ще има Зара.

# 91
Здравейте, някой връщал ли е на Страдивариус и може ли да каже как се прави, че за първи път поръчах от приложението им, но не намирам опция за връщане?

# 92
  • София
А знаете ли дали има отворен физически магазин на Зара в момента? Например този на Витошка може би?
И по назад в темата бях писала, че  магазинът на Зара на Витоша срещу Съдебната палата е официално затворен. Sad

# 93
Някой скоро поръчвал от makeup, има ли забавяне на поръчките? Като цяло за колко дни пристигат?

# 94
  • Сливен
На 26.12 е направена,28.12 е тръгнала,днес ще я взема

# 95
  • София
От makeup пристигат около 3-5 работни дни

# 96
От makeup пристигат около 3-5 работни дни
Благодаря!
Изпуснах последното промо на Reno.bg. Много ме е яд. Надявам се да имат ново след месец, че ако е чак на Великден ..ще ми изчака чакането.

# 97
  • Варна
Някой скоро поръчвал от makeup, има ли забавяне на поръчките? Като цяло за колко дни пристигат?

Поръчах на 17.12, дойде на 23.12. Сега може би става по-бързо, че аз явно хванах коледната лудница.

# 98
  • София
Поръчах на 30-ти късно вечерта. На 31-ви ми изпратиха потвърждение, че е опакована пратката и на 2-ри я изпратиха. Очакван ден за доставка 4-6 януари. Днес не дойде. Ще видим утре. Wink

Ако някой купува Филипс от сайта на Технополис, подарявам кодове за отстъпка от 10%.

# 99
На 4ти януари си получих чаршафите  от Вивре, които бяха поръчани на 15ти ноември. Не ми допада това дълго чакане, а и се чудя защо няма опция да оставаш коментар за получения артикул, както е в емаг, примерно. Имам някои много добри попадения от Вивре, но поръчвам най-много два пъти в годината заради гореописаното.
Някой да е срещал на добра цена парфюм Armani In love with you?

# 100
Някой скоро поръчвал ли е от Рая Тойс?На 20.12 поръчах стол за кола и ни вест ,ни кост.

# 101
Някой скоро поръчвал ли е от Рая Тойс?На 20.12 поръчах стол за кола и ни вест ,ни кост.
Моя приятелка поръча още ноември стол и още го чака 😂Нито й звъннаха,нито нищо.
Аз октомври поръчах зимен чувал за количката и чаках 2 седмици.Звъннах им и се оказа,че изобщо го нямат наличен,а чакат доставка от Германия,която не се знае кога ще пристигне заради ситуацията с вируса.Естествено си го закупих от друг магазин.
Така,че пробвай да им звъннеш и да попиташ.

# 102
Медика, това е най-евтиното, което видях https://makeup.bg/product/434862/#/option/1062344/

# 103

Не думай. Поръчах вчера подаръци за едно бебче и много се надявам да са налични и да пристигнат навреме. Май да взема да ги притеснявам отсега още.

# 104
Рая Тойс съм ги зачеркнала за онлайн поръчки. Преди време поръчах ергономична раница. След няколко разговора се оказа, че очакват доставка без да знаят с какви разцветки и нямат почти нищо налично. Още по-неприятното е, че на сайта може и да пише, че го имат, но цитирам "о, то там не е обновено"... Изчках да им доставят 2 поръчки и накрая си исках парите обратно, защото така и не получиха каквото бях харесала. Поне веднага върнаха парите.

Общи условия

Активация на акаунт