Намаления – пролет 2021 г.

• 117 226
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • СОФИЯ
Сваровски, от два МОЛа, по една витрина с минус 50% и минус 30%. Доста неща на -20%.

# 256
  • София
От началото на пандемията не съм пазарувала във физически магазин Зара точно по тази причина. Страшна бутаница. Ни бих си причинила тази опашка, ако ще безплатно да подаряват артикули. Пред Пепко между другото в Парк центъра беше същото по обяд.
Какво толкова има в тая зара, че е и мъже чакат... час, два...никога не съм си вземал (харесвал) нещо от там.

# 257
Днес бях в Зара в Мол Парадайс. Нямаше опашка пред магазина, само на касите, а в самия магазин нямаше блъсканици. Но почти нищо не бе останало, предполагам вчера се е изкупило. От дънките имаше останали доста малки номера (32). От намалените палта също нямаше кой знае колко голям избор. Направи ми впечатление, че имаше повечко бройки от ето това:

# 258
  • СОФИЯ
Заради толкова обсъждане тук, днес влязох в Зара . Не бях посещавала от години.  Взех една рокля, намалена от 60 на 16 лева.

# 259
В Sephora има ли някакви намаления? Simple Smile)

# 260
Има, но не на толкова много стоки, колкото очаквах. Аз гледах основно тези на Too Faced. Сред тях намалени бяха тези. Мисля, че това се води коледната им колекция.

Имаше намаления също на Fenty, Benefit и май на ABH и Huda.

# 261
Да, на коледни колекции.

# 262
Арома имат 20% отстъпка на всички продукти Здраве - аз си поръчах някои неща Simple Smile
https://aroma.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B … _cat=promo-zdrave

# 263
  • Бургас
Какво толкова има в тая зара, че е и мъже чакат... час, два...никога не съм си вземал (харесвал) нещо от там.

И аз това се чудя. Всеки път влизам с надеждата да си взема нещо и... никога нищо не съм си купувала. Единствено на детето взимам от намаленията.
В тази връзка има ли намалени детски дрехи там?

# 264
  • СОФИЯ
Има детски намалени в Зара и хора нямаше вчера в 18 ч в магазина в Дъ Мол. Не разбирам какви опашки има някъде при това съотношение качество/цена. Навсякъде в испанската "Сара" всичко е нискобюджетно, а и при намаление цените са 3, 5, 7, 10 евро, без да е добро качеството де /материи и ушиване/. От вчерашната закупена рокля също отрязах два, три стърчащи конци в края на шевовете. По мое лично мнение са по-зле от Н и М/ С и А.

# 265
Аз през Мол България минах вчера следобяд, почти никакви хора нямаше.

# 266
Еуфорията е била явно първия ден Simple Smile

# 267
Намерих намаление на някои продукти на Nuxe, които смятам, че са добри
https://sanita.bg/kozmetika/nuxe-kozmetika/

# 268
  • Street of Dreams
Някой да има за емаг код за отстъпка?

# 269
Имам намаление за revita.bg. Ако някой се нуждае Wink

Общи условия

Активация на акаунт