Намаления – пролет 2021 г.

• 117 217
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Привет, има ли някъде намаление на чанти, и откъде купувате по принцип. Разгледах няколко сайта, но ми се стори доста празно, нищо не харесах. Ще се радвам на идеи.

# 286
Привет, има ли някъде намаление на чанти, и откъде купувате по принцип. Разгледах няколко сайта, но ми се стори доста празно, нищо не харесах. Ще се радвам на идеи.
ССС. Получих мейл за намаление от 40% за раници, чанти и куфари до 14.02. Какво е реално намалението не знам.

# 287
ССС. Получих мейл за намаление от 40% за раници, чанти и куфари до 14.02. Какво е реално намалението не знам.

Да,ако търсите по бюджетни. Аз съм си купувала и съм доволна.Едната е ползвам нон стоп вече втора година. Мисля че беше около 60лв.

# 288
За чанти вижте и в Емаг. В момента имат и допълнителни 10%, включително и за вече намалени чанти.

# 289
  • София
Mohito имат ли намаление в Парадайс?

# 290
Има, но доста слабо.
Първо нямат размери и второ половината неща, които си бях набелязала преди да ги затворят, ги няма.
Извадили са и са намалили дрехи от много стари колекции и с единични размери.

# 291
  • Варна

Вчера бях в магазина им във Варна. Наличните чанти не ме впечатлиха като модели. Нямаше и голямо разнообразие.

# 292
  • София
Има, но доста слабо.
Първо нямат размери и второ половината неща, които си бях набелязала преди да ги затворят, ги няма.
Извадили са и са намалили дрехи от много стари колекции и с единични размери.
Благодаря! Имаше ли палта?

Скрит текст:

Вчера бях в магазина им във Варна. Наличните чанти не ме впечатлиха като модели. Нямаше и голямо разнообразие.
Аз също бях вчера в магазина в Park Center, изключително слабо зареден беше. Нищо общо с преди затварянето.
Нито чанти, нито обувки имаше кой знае колко модели. Има обаче намаление до 50% на зимна колекция.

# 293
Да, имаше палта. Но от онези, които сега са модерни /на мен ми приличат на чувал, но всеки с вкуса си/. Но и от тях нямаше размери или поне не малки. Simple Smile)

# 294
Дали някъде има разпродажба или намаления на Пандора?

# 295
Имаше допреди два дни.

# 296
  • София
В https://www.silvercourt.bg отстъпката 10% на Пандора е до 14 февруари.

# 297
# 298
Имаше допреди два дни.

Да, това го видях, но пазарувам предимно от чужди сайтове. Дали пускат там по добри намаления?

# 299

За този сайт дали могат да се комбинират намаления?

Общи условия

Активация на акаунт