Намаления – пролет 2021 г.

• 117 169
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, бихте ли препоръчали някой онлайн магазин за добри мъжки якета? Не държа да са маркови.

H&M
Bershka
Pullandbear

# 436
# 437
Подарявам - 20% отстъпка за ненамалени стоки в Answer.

# 438
  • София
Дали ще имат за  оставащите два дни повечето магазини намаление днес и утре ? 😀

# 439
Дали ще имат за  оставащите два дни повечето магазини намаление днес и утре ? 😀
Не мисля...
Повечето са на франчайз и предполагам за толкова кратък период надали са обсъждали да пускат намаления.
Нека, който е сферата да каже

# 440
Някой да се разходи и да каже Stuck Out Tongue   Kissing

Някои магазини са на финално намаление и може да не им се размятат стари парцали още 2 седмици или до когато там ще отворят.

# 441
  • София
Не бих си причинил такова нещо, ако ще и да ги подаряват. Уикендите изначално е наплив, сега отгоре на това и заради лошо време и заради последни 2 работни дни... Шопингът трябва да  е удоволствие, не тормоз.

# 442
  • СОФИЯ
Разхождам се физически само в Сердика център и Дъ Мол. Други намаления, освен посочените в поста ми по-назад, не намерих. В Хюманик намерих намалени мъжки маратонки в търсен № и допълнителните минус 20% ме удовлетвориха. На касата в Орсе ми казаха че имат нов магазин в Ринг Мол и там имало много намаления, не ми е на път тези два дни.

# 443
Ходих до мола ,Варна,няма намаления почти.Сезонни тук там,нищо съществено.
Мола беше празен като за събота.

# 444
  • Варна
Ходих до мола ,Варна,няма намаления почти.Сезонни тук там,нищо съществено.
Мола беше празен като за събота.

В кой мол?

# 445
  • ВАРНА
Какви намаления да има - те се отчаяха съвсем търговците в големите търговци центрове?!
  На 31 март ще обявят още едно удължение с 10 дни минимум до 10-15 април  на забраните за отваряне на нехранителни магазини.  
 Локдаун  от 1 ноември до 10-15 април....много бизнеси вече умират.

# 446
Гранд мол.
Отчаяха се да,имам колеги и познати там,много им е трудно,много.Не знаят кога и как ще вземат пари и как ще си платят сметките и кредитите
Намаления-в Уайкики много малко,в НМ също,в Резърв също,в Том Тейлър сезонно пак малко неща.Аз се обърках,отдавна не съм ходила в мола,освен от паркинга на ай макс до Хиполенд и днес като тръгнах то всичко разместено .Запътих се към Хюманик-няма го,тръгнах към Бюти Зоун и него го няма .Влязох в Пепко за дрехи на малкото и си заминах.

# 447
  • Sofia
Дали ще имат за  оставащите два дни повечето магазини намаление днес и утре ? 😀
Даже обратното наблюдавам.
Онзи ден дъщерята на моя приятелка си харесала маратонки на Скечърс онлайн - 70лв.Знаеше,че ще ходим вчера до Парадайз и помолила да ги вземем,за да не плаща доставка.Вече бяха 83лв-и на сайта,и в магазина.

# 448
До края на март в Интерспорт

# 449
  • ВАРНА
Втори  професор по Нова тв. заявява че локдауна ще продължи и след 31 март....https://www.24chasa.bg/novini/article/9629705

Общи условия

Активация на акаунт