Намаления – пролет 2021 г.

• 117 098
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • София
знаете ли в кои магазини има намаление за рожденик?
Ако става въпрос за дете има в Карнавал Кидс мисля, но трябва да имате тяхна карта.

# 616
  • София
И мен ме интересува кои магазини имат отстъпка за рожденик като цяло. Знам за ДМ и Дъглас.

# 617
знаете ли в кои магазини има намаление за рожденик?

ДМ, Била, Дъглас, Спорт Депо, Айко, Боди Шоп..
За тези се сещам.

# 618
  • София
H&M- -50% Сезонно намаление
Mango outlet- Имат намаление до -50% на новата колекция

# 619
За физическите магазини ли ?

# 620
  • София
За физическите магазини ли ?

Не, онлайн е това. Пък и няма физически на Mango outlet или поне не знам за такъв.

# 621
H&M имат намаление и във физическите магазини

# 622
H&M имат намаление и във физическите магазини
Благодаря! Ще ги уважим 🤩

# 623
За възрастен рожденик скапто бъргър дава безплатен сандвич Simple Smile

# 624
  • Варна
В Комсед сега има намаление за Великден 20% за ненамалени стоки с код: Великден. Там има и бебешки колички.

Здравейте,
Знаете ли дали по сайтовете ще пускат бебешките колички на намаление? Ще има ли намаления сега за Великден или за 1 юни?

# 625
В Комсед сега има намаление за Великден 20% за ненамалени стоки с код: Великден. Там има и бебешки колички.

Здравейте,
Знаете ли дали по сайтовете ще пускат бебешките колички на намаление? Ще има ли намаления сега за Великден или за 1 юни?
За 1 юни намаленията са по-големи.В Комсед миналата година беше 33%,В Хиполенд 25%,дори на вече намалените.В Дундьо също пускат 25%.Рая Тойс бяха с намаление 20% мисля.

# 626
Yuno pearls да ли ще имат намаление за Великден.
Миналата година имаше, но сега не намирам инфо

# 627

Здравейте,
За 1 юни намаленията са по-големи.В Комсед миналата година беше 33%,В Хиполенд 25%,дори на вече намалените.В Дундьо също пускат 25%.Рая Тойс бяха с намаление 20% мисля.
Само количката която съм си харесала не е намалена още.
Явно е че ще се чака и до 1 юни

# 628
Намалението се добавя с код,когато продукта е вече в количката.В сайта стоките са показани с ненамалени цени.

# 629
За възрастен рожденик скапто бъргър дава безплатен сандвич Simple Smile
Благодаря,  че го сподели. Много ги харесвам,  а скоро ще имам рожден ден Simple Smile Знам че ги има в Пловдив,  другаде имали Скапто?

Общи условия

Активация на акаунт