Намаления – пролет 2021 г.

• 117 141
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте. Някъде намаления на хубаво спално бельо и детски възглавници срещали ли сте?
Благодаря!

Мисля, че в English Home има намаление.

# 646
Здравейте. Някъде намаления на хубаво спално бельо и детски възглавници срещали ли сте?
Благодаря!

В Инглиш Хоум има намаление сега, поне на сайта така пише, но не знам какво имат останало налично. Нямаше много избор онлайн.

# 647
Благодаря!

В Инглиш Хоум има намаление сега, поне на сайта така пише, но не знам какво имат останало налично. Нямаше много избор онлайн.

Наскоро в друга тема имаше оплаквания от тези. Комуникацията с тях беше основен проблем.

# 648
А в НМ дали важат онези хартиени талони за намаления, които даваха като занесеш дрехи за рециклиране? Имам едно от поне година-две, може и да е "изтекло" отдавна.

# 649
Имат си срок.
Все още могат да се носят дрехи, но талоните вече са по 10%

# 650
  • София
Аз знам, че заради пандемията спряха да приемат.

# 651
Днес занесох 2 торби

# 652
  • София
Незнам преди последното затваряне проверих в The Mall София и имаше оставени 2 табелки и гласяха, че заради пандемията не приемат дрехи. Може и само там да е...

# 653
Незнам преди последното затваряне проверих в The Mall София и имаше оставени 2 табелки и гласяха, че заради пандемията не приемат дрехи. Може и само там да е...

От 16.04 кампанията е активна във всички магазини в страната.
Бяха спрели да приемат дрехи наистина, да.
Пак може по 2 торби на ден и както са написали съфорумките талоните вече са 10%, а не 15%.

# 654
А колко големи да са торбите? Четох за Била чанта, а другаде за 30 см на 40 см

# 655
Талона от H&M за върнати дрехи има ли определена сума за да се приложи или няма значение сумата?

# 656
  • София
Няма значение сумата. Старите талони намаляват с 15% най- скъпия артикул, а новите с 10%.

# 657
  • София
Здравейте! Търся си обувки за пролетта, но не маратонки. Някъде срещали ли сте намаление?

# 658
BonniBonn аз лично нося от Лидл торби

july1993 мисля че имаше намаления в about you. Освен това има и код за отстъпка Pepe25 за 25% ☺

# 659
Здравейте! Търся си обувки за пролетта, но не маратонки. Някъде срещали ли сте намаление?
Аз си поръчах от Джиани, ама са с токчета. Не съм заглеждала равни, имаше намаления доскоро.

Общи условия

Активация на акаунт