Звездни компромати - Януари'21

• 318 580
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 985
Днес гледах за малко Н. Станкулова. Направи ми впечатление на чела -недочела.  Говориха за морски болести. Обърка скорбут със скорбяла и май не беше наясно ,че вече се лекува. Гала покровитествено замаза, че това е било преди ама Николчето си настоя ,че има приятелка с баща мореплавател и той и разказвал за скорбута. Това ми беше достатъчно и превключих.

# 2 986
Красотата и возенето във Ферарита изискват жертви...

# 2 987
  • София
И аз не разбрах какво му беше на Байдън? За пръв път проявих интерес към него, а то всъщност нищо интересно. Помислих че нещо е неадекватен, но всъщност човекът си изглежда добре, въпреки че е на хиляда години 😁

# 2 988
Илияна Йотова с Ковид
Говори се, че и министърът на финансите е болен

# 2 989
  • София
Кирил Ананиев е болен. Казаха го още миналата седмица.

# 2 990
  • На морето!
Ей ще си намеря този епизод на "Смени жената" с Дрингова.

Байдън залита, наричат го "спящият Джо", защото се смята, че пие някакви медикаменти, които го правят неадекватен и почти задрямал на официални събития. Предполагам отново за това става въпрос.

# 2 991
  • София
Пенелопе Крус
Скрит текст:
Марион Котияр
Скрит текст:
Лили Роуз Деп
Скрит текст:
Кейти Пери
Скрит текст:
Дженифър Анистън
Скрит текст:
Серина Уилямс
Скрит текст:
Сара Джесика Паркър
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Джарет Лето
Скрит текст:

# 2 992
Ако намерите  "Смени жената" с Дрингова го пуснете и тук, ще ми е интересно да гледам.

Бела Хадид ми е неземно красива.

Певицата Хоулси е бременна. Голяма изненада, понеже напоследък не се е появявала с гадже - https://www.instagram.com/p/CKjmNunrcTV/

# 2 993
Деми е отчайващо зле с тази разцепена от ухо до ухо физиономия.
СДжП е вече побратимена на клошарите с мърляво-изглеждащи анцузи-торби, то бива бохем, но с тия вълнени калцуни вече яко предобри.

# 2 994
Сара Джесика Паркър
Скрит текст:

Едно време прабаба ми(1920-2007г) ходеше точно с такива чорапи и фуста. Уточнявам, че прабаба ми е селска жена, а не нюйоркчанка. Grinning

# 2 995
В интерес на истината, Байдън е много възрастен, да. Но разликата му с Тръмп е само 4 години. Тръмп е на 74, а Байдън на 78.

# 2 996
С тая разлика, че дядо Джо е дементен.

# 2 997
  • Sofia
Сара Джесика Паркър, OMG! Тази жена защо така се показва?! Това някаква висша, селебрити мода ли е?

# 2 998
А защо се говори, че е с деменция? Има ли някакви компромати, които да намекват за това? Защото като слушам речите му - ами гладко му върви мисълта.

# 2 999
Личният лекар на Байдън е пуснал официално писмо до медиите описвайки здравословното му състояние. Според него, човека си е добре. Имал две мозъчни аневризми през 1980, и въпреки че в момента е с deep vein thrombosis and pulmonary embolism, няма проблеми да управлява. Също пишеше, че запецването и вибрирането на гласа по време на речите се дължало от рефлукс, т.е. нормално оригване, понеже имал премахната жлъчка. Не казва нищо за това, че се налага да му диктуват речите със слушалка или жена му да е плътно до него за да му напомня на къде е тръгнал и с кого се среща.
Има клипчета из нета с негови излагации.

Общи условия

Активация на акаунт