Звездни компромати - Януари'21

• 318 561
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 120
Ами дал им. Smile Ама такива смотаняци все си намират глупачки, които им се връзват. Обвързан, необвързан, боклукът си е боклук. А такива женички, които се занимават с такива толкоз им е акъла.
Сега ще напусне селото големия Дон Жуан ама да видим коя ще му върже вече. Smile
Намерих Лайв Новогодишен концерт на Азис. Поздрав Smile Kissing Heart

# 121
По някоя от телевизиите ли са излъчвали бозата на Ники Илиев? Споделете по коя моля и аз да ѝ се насладя.

# 122
По БТВ вчера в 21:00

# 123
  • Варна
Не беше лош "Завръщане", даже за мен си е успех, че успях да го изгледам докрай. Не ми се е случвало от години с Бг филм.
Замисъла не е кой знае какво, сценария издиша, но като цяло се трае. Най-добре като актьорска игра беше Сашко Кадиев и щерката на Башар, другите едва ги издържах. Отчайващо е положението с родните актьори, мъка, мъка.....

# 124
Преслава и летящата вежда
Скрит текст:

# 125
Преслава наскоро я гледах я ролята на предизборна певица в стари серии на "Столичани в повече" или някой подобен сериал. Не знам какво точно е правила, обаче тя, като изгря с Милко Калайджиев, нямаше 20 и приличаше на 30+ годишна. В сериала сигурно беше на 20+ и беше като попрезряла леля. Абе, винаги съм си мислела, че е с много лелчинско излъчване, обаче сега, след всички подобрения е като 20-годишна, а е на около 40 май.

Диляна има ли реплики във филма, или само е красива и мълчаща? Че има май някакви говорни проблеми.

# 126
  • софия
Говори Диляна, малко. Слива се с общия посредствен фон.

# 127
Говори Диляна, малко. Слива се с общия посредствен фон.
Толкова е посредствена ,че някой е направил голям компромис за да я вземе във филма си

# 128
  • софия
Ники Илиев компромиси не прави. В неговите филми участват негови приятели. Всички филми са с един и същи сценарий, но с различни имена и едни и същи актьори. В последния липсва Саня Борисова по обясними причини. Нямам обяснения защо липсва Иван Юруков. Може би се е осъзнал.

# 129
  • Пловдив
Иван Юруков не участва във филми на Ники Илиев.

# 130
  • софия
Иван Юруков не участва във филми на Ники Илиев.
Ох, да, моя грешка. Липсва Любомир Ковачев. И той беше от постоянните участници в халтурките на Ники.

# 131
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Толкова халтурки, колкото и всички останали филми, които се правят в България, от български режисьори.
 Той е решил да се справя сам. И го прави толкова добре, колкото и останалите

# 132
Диляна Попова всъщност игра най-зле във филма. Има едно такова леко поведение, държание на подпийнала застаряваща плеймейтка.

# 133
И на мен ми направи впечатление модерните в момента детски прически. Гаджето на Башар от толкова ботокс едвам говореше, като замръзнала.

# 134
Ние вкъщи, като пловдивчани, много се смяхме как главните герои са едновременно на големите булеварди и тесните улички в центъра. И когато Никито бягайки стигна до централна гара Joy

Общи условия

Активация на акаунт