Звездни компромати - Януари'21

• 318 572
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 135
  • софия
Не бих казала, че Възвишение е халтура, нито, че Ники Илиев може да се сравни с Виктор Божинов.
Не бих казала, че Слава и Баща са халтура, както и че Петър Вълчанов може да се сравни с Ники Илиев.
Не бих казала, че Посоки и В кръг са халтура, както и че Виктор Пасков е Ники Илиев.
Те също се справят сами.
Всъщност има много стойностно съвременно бг кино, но сигурно баба ти, Роузи, не ги е гледала и дори не знае за съществуването им. Филмите на Ники Илиев не попадат в тази категория, не защото е българин и се справя сам.

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 15:13 от zvаnchе

# 136
  • Варна
Дони даде голям материал на жълтурите.
А Чачов отдавна не е кмет на Стрелча.
Супер е материала.
Добро отмъщение, вероятно ще им се отрази на политическите кариери. Надявам се. Стига с тази шуробаджанащина и назначения на любовници..
Снимка на лирическите герои от чата:
Скрит текст:

# 137
Ники Илиев компромиси не прави. В неговите филми участват негови приятели. Всички филми са с един и същи сценарий, но с различни имена и едни и същи актьори. В последния липсва Саня Борисова по обясними причини.
Снощи, преди да започне филма, казах на майка ми за какво се разказва в общи линии (от разпространеното описание) и реакцията беше - е нали Живи легенди е за същото? Joy
Радвам се, че най-после Саня не участва, страшно мъчение беше. Личеше си, че снощи му партнира актриса.
Диляна Попова след още 2-3 филма ще се научи да играе.
Не откриват топлата вода филмите на Ники Илиев, но ми допада, че са веселяшки, нямат претенции да налагат дълбоки послания или да разкриват истините за живота. Освен това ми е писнало от трите любими теми на българския кинаджия - "робството", "комунизма" и "колко е трагично в България". В тази връзка за мен пък "Посоки" беше безумно тъп филм, а пък филмите на Джевелеков, като "Love.net" и "Вездесъщият" намирам за страхотни.
Но съм съгласна, че имаме читаво съвременно кино (и сериали).

# 138
AAA, Дони е по- хубава от тази.

# 139
  • На морето!
На мен филмчето ми беше приятно, хареса ми Капана и старата къща, някои от актьорите са ми много любими, други безразлични, но никой не ми беше неприятен. Диляна Попова е заместил Саня явно, не знам защо се смята, че Диляна е единствената българска красавица, подходяща за такъв тип роли, но ще е хубаво ако заложат и на нови лица.
Иначе сценарият е плосък като всички други романтични комедии и младежки драми в тази стилистика.
Ще е много приятно ако веднъж седмично излъчват български филми, вместо да се чудят какви риалити формати и турски сериал да пускат, могат просто да купуват и инвестират в български продукции (но не на Магърдич, Ваня Щерева и сие).

За Мис Баба ми стана мъчно. Все пак мъжки се опитва да понесе ситуацията, така и така всички я говорят- поне да извлече и полза за новата си линия кремове, която пуска.

# 140
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Толкова съм се разочаровала от бг.киното, че напоследък не искам да гледам български филми. Това е причината и да отлагам Възвишение. Струва ми се, че такава книга не може да се снима добре. Последния хубав филм, със страхотна игра беше Аве, филм на Константин Божанов, с Ованес Торосян и Анжела Недялкова. Страхотен филм. Може би дори любимия ми бг. филм след 89 та

# 141
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Нанси Карабойчева и семейство

# 142
# 143
Ние вкъщи, като пловдивчани, много се смяхме как главните герои са едновременно на големите булеварди и тесните улички в центъра. И когато Никито бягайки стигна до централна гара Joy
В никакъв случай не те критикувам, но забелязвам, че когато гледаме БГ продукция, винаги търсим едва ли не на 100% достоверност и припокриване с реалността (случвало ми се е с филм от родния ми град JoyJoy). С чуждото кино не е така, защото може би не знаем напълно реалните мащаби, норми или ежедневие в съответната държава.
П.С. И аз се изумих как се стига с тичане до гарата Joy

Rapariga, това би било страхотно. Има много български филми, които не стигат до масовата публика. А колко късометражно кино правим.....

# 144
  • софия
Толкова съм се разочаровала от бг.киното, че напоследък не искам да гледам български филми. Това е причината и да отлагам Възвишение. Струва ми се, че такава книга не може да се снима добре. Последния хубав филм, със страхотна игра беше Аве, филм на Константин Божанов, с Ованес Торосян и Анжела Недялкова. Страхотен филм. Може би дори любимия ми бг. филм след 89 та
Може 🙂 Гледай го. С нетърпение очаквам Чамкория.
Не може да си харесала Аве и да смяташ за приемливи филмите на Ники. С най-добри чувства.

Завръщане беше почти приятен, но за мен дразнещ с типичната актьорска игра - рецитация, посредственост на част от актьорите, както и с до болка познатия сюжет. Някак знаеш какво и как ще кажат.

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 15:16 от zvаnchе

# 145
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Къде написах, че ги харесвам. Написах, че нито са по- добри, ното по- лоши от останалите. Цялата продукция ми се слива в някаква сива боза. Обаче ми се струва, че гилдията се е настроила срещу Илиев и се опитва да го изкара некадърник, без първо да погледне себе си

# 146
  • София
На мен явно ми липсва въображение, но нищо не разбрах от чата на кмета. То сигурно бабата го е цензурирала. Пък и толкова неграмотно: На спа ли се? Wtf!

# 147
От чатовете и аз се потресох от неграмотността му, чак забравих, че драмата е за изневери.

# 148
  • софия
Къде написах, че ги харесвам. Написах, че нито са по- добри, ното по- лоши от останалите. Цялата продукция ми се слива в някаква сива боза. Обаче ми се струва, че гилдията се е настроила срещу Илиев и се опитва да го изкара некадърник, без първо да погледне себе си
Къде написах, че ги харесваш?
Не мисля, че се е настроила. Вижда това, което виждат всички - посредственост. Както и не може да се отрече, че Ники успява да реализира не с талант, а с име и връзки.

# 149
  • Варна
Аз съм в шах и мат с пешката от Чачовата любовница.
Ами, очаквах много висока топка!

Общи условия

Активация на акаунт