Звездни компромати - Януари'21

• 318 748
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 655
А не е ли широка практика много бащи да дават отделно от определената издръжка пари за детето, обучението му и разходите му. Всеки мъж на място това ще направи. Вярно, че има идиоти, които отбиват задълженията си само с отсъдената издръжка, но ми се иска да вярвам, че са малко такива.

# 2 656
Морална отговорност има към детето си.Ако е стока човека Х,много ясно,че няма да остави детето си с една мижава издръжка.Да не говорим пък ако има солидна банкова сметка.
И да,не е лека съдбата на жената.Много пъти пренебрегва себе си в името на децата си-с мъж или без такъв.
Свят голям истории много!
Иван,надали е оставил дъщеря си само с издръжката,която му е отредена.Надали и Ирина поема сама грижите за другите и две деца и техният баща не се грижи за тях.Много жени нямат стандарта и контактите,които има Вихра и успяват да се мобилизират и да заживеят нов живот.Борят се и се оправят сам сами,за което шапка им свалям.На известните им е по-лесно,но те са алчни.
Счетоводство на никой не искам да водя,дано и по-малко жени изпадат в положение сами да се грижат за децата си.

# 2 657
  • Glasgow
Преди повече от десет години бях свидетел по дело за издръжка на приятел, гадже на моя приятелка. Бившата му жена искаше безбожна издръжка, при все че той плащаше всичко за детето, но без да го има черно на бяло. Тя го манипулираше с визитите, няма кеш, няма срещи с детето. Между другото много добре се справих, макар че нейният адвокат се опита да ме смачка, съдията по делото още ме поздравява като се засечем из Пловдив. Мъжът спечели делото и съдията във финалната реч каза индиректно, че е нагло от нейна страна да иска издръжка и за себе си, хем вече и с нов мъж.
Сега тази ми приятелка е самотна майка и на няколко пъти си говорим за случая, вече от другата страна тя намира бившата съпруга за права. Не ги е искала тези пари за нея все пак, за дете са.
Тук оставиш ли си жената с деца, жална ти майка. То даже и жената като ги остави. Кожите им съдират. Имам познати като се разплатят с бившата им остават само за цигари. Училище, почивки, уроци, всичко плаща. Понякога ми се вижда много несправедливо, мъжът бачка като луд, тя работи само майка, ама...закони.

# 2 658
  • Countryside
А защо пропускате, че жената е обирала парсата по гледане на дете и поддръжка на дом и мъж, за да може негова светлост(мъжа) да се развива и да печели? Ще плаща издръжка на бившата, не ами и хоро ще играе. Да е гледал и мислил като се е женил и размножавал. Не говоря за издръжка на всички бивши, а само за бивши съпруги. Издръжката за детето си е отделно. И не говоря за случая на Иванушка, Вихрето и Иринка, а по принцип. А това, че законът и издръжките в България са смешни е съвсем друга тема.

# 2 659
  • Варна
А защо пропускате, че жената е обирала парсата по гледане на дете и поддръжка на дом и мъж, за да може негова светлост(мъжа) да се развива и да печели? Ще плаща издръжка на бившата, не ами и хоро ще играе. Да е гледал и мислил като се е женил и размножавал. Не говоря за издръжка на всички бивши, а само за бивши съпруги. Издръжката за детето си е отделно. И не говоря за случая на Иванушка, Вихрето и Иринка, а по принцип. А това, че законът и издръжките в България са смешни е съвсем друга тема.
Да, ама в конкретния случай, Вихра не е поддържала дома /даже не е готвила доколкото стана ясно /, а се е развивала професионално в предаването на мъжа си.

# 2 660
Ако жената е кръшнала от семейство,сама си е събрала чукалата и е напуснала семейният дом,пак ли бившият трябва да се грижи за нея,само защото е майка на децата му?
А ако с бившата нямат дете,пак ли и дължи нещо освен евентуално разделено имущество?
Много са сложни тези теми и в такива ситуации всеки смята,че е прав за себе си.Мъжа ще се чувства изнудван от бившата,тя от своя страна ще казва,че го прави за децата.Някои наистина го искат за децата си,други злоупотребяват и така истории разни.По-малко хора да ги сполетяват такива неща.

# 2 661
  • Countryside
Хексе, пак опираме до това мъжът да е гледал като се е женил. На кривата ракета, космоса й крив. А тези и тримцата май са криви, та не са представителна извадка. Просто си казвам мнението, не защитавам Вихра, не им следя драмите, но монетата винаги има две страни. Няма как да е честно за всички, има си закон и това е. А моралната страна те си я знаят.

# 2 662
  • Варна
Те и жените трябва да гледат като се женят, да избират по-щедри типове.

# 2 663
  • София
Май за пръв път виждам детето на Малкоданска

Скрит текст:

Тук мисля да ви оставя да гадаете коя е тази особа Joy
Скрит текст:

# 2 664
В началото на тази сага съжалявах Вихра заради пумията, която се изля върху нея. После излезе на яве и връзката й с онзи дърт и смачкан режисьор, или какъв там беше. Паралелна връзка, докато е била с Иван, за която тя дори не отрече. Ей това, за дадето поне да го беше направила, след като едвам си го разделиха.
Миглена Ангелова работи сега в Health TV, прави някакви безмислени интервюта, но сигурно свързва двата края. Вихра може да си изкарва парите по някакъв начин, но е по-лесно да киснеш в инстаграм и да очакваш някой да ти е длъжен.
Ирина колкото и да не я харесвам, изглежда оправна жена. От тия дето земята ще изорат, но ще си подсигурят стандарт за себе си и за децата.

ПС: Някой по-напред беше споменал, че Вихра е уредила Иван в телевизията. Нищо подобно. Междинна Станция съществува от 2000г. Снима се във филми от 4-годишен и до колкото си спомням, майка му е кадър на БНТ много дълги години, мисля режисьор на пулт.

# 2 665
Аз като разбрах, че е с гимнастичката много се изненадах. Тя изглежда толкова малка ( спрямо него), чак не си ги представям заедно .
Голяма изненада беше, като разбрах, че здравният министър ми е батко само с 1 година. Мислех, че е такъв с поне десетилетие.....

# 2 666
  • софия
В тази история, поне от страни, нито един от героите не е положителен. Освен, че за изневяра трябват двама, до сега не съм чула, ако на някой му е добре някъде, да търси ново място.

Елена, Емилия? По веждите гадая.

# 2 667
  • Варна
Елена, Емилия? По веждите гадая.
Есил Дюран? 😂🤪

# 2 668
Аз мисля, че е Есил Дюран загадката. Grinning

# 2 669

Общи условия

Активация на акаунт