Звездни компромати - Януари'21

• 318 569
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 3 000
А защо се говори, че е с деменция? Има ли някакви компромати, които да намекват за това? Защото като слушам речите му - ами гладко му върви мисълта.

Според мен, четеше от аутокю и даже в началото доста думи ги обърка.
После взе една писалка и си я сложи в сакото, сякаш не знае за какво е седнал и т. н. Плюс резолюциите ги четеше, сякаш не знае какво подписва и сега разбира.

# 3 001
Ми кво, доказаха, че и магаре да сложат, ще се избере.

# 3 002
А защо се разрешава на такъв човек да е такааа позиция и да управлява един народ ???

# 3 003
Писалката, която не успя да си я сложи в сакото е негова, която искаше да прибере и да започне да подписва резолюциите с онези химикалки, които бяха подредени на масата за целта. Много усилено под вола се търси теле при Байдън.

# 3 004
А защо се разрешава на такъв човек да е такааа позиция и да управлява един народ ???
За да се манипулира от хора извън прожекторите.

# 3 005
  • До сърцето...
Скрит текст:
В момента тече Paris Fashion Week (снимките на The only one от пост #2972 са от ревюто на Fendi's Haute Couture, а първите три от пост #2991 - от Chanel).
Допълвам със снимки "отвън"
Наоми Кембъл и Кристи Търлингтън
Скрит текст:

Кейт Мос
Скрит текст:

Деми Мур
Скрит текст:

Бела Хадид
Скрит текст:

Ревю в условията на пандемия - без публика
Скрит текст:

Мария Бакалова, облечена в Диор, за Vogue
снимки Хари Илман/Harry Eelman
Скрит текст:

# 3 006
Сара Джесика Паркър, OMG! Тази жена защо така се показва?! Това някаква висша, селебрити мода ли е?
Защото най е забравила да излезе от образ, пък доста годинки минаха.

# 3 007
Ръката на Дженифър Анистън изглежда странна

# 3 008
  • На топло
Байдън бърка Тръмп с Буш, а жена му 😅 горката.
https://youtu.be/g4895TE7HE0
Байдън не си спомня името на Обама. Работил е 8 години с него и да му забрави името....
https://youtu.be/DuMR1wdBFDI
В ютуб е пълно с такива видеа.

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 22:27 от Hello♥J

# 3 009
  • Бургас
Сега ще ти кажат,че си нарочила Байдън за няма нищо.

# 3 010
Не мога и не мога да разбера как може толкова големи деца да ги размотават в бебешки колички (визирам Ирина Шейк и куп други звезди и не само). Не ми се струва нормално

# 3 011
  • София
Кой я казал, че ще управлява? Кукла на конци ще е. За мен избирането му за президент е пълна пародия.

# 3 012
Кой я казал, че ще управлява? Кукла на конци ще е. За мен избирането му за президент е пълна пародия.

Което за мен означава , че не народът го е избрал...

# 3 013
  • Бургас
Не мога и не мога да разбера как може толкова големи деца да ги размотават в бебешки колички (визирам Ирина Шейк и куп други звезди и не само). Не ми се струва нормално

Големи,колко да са големи?!
Ако трябва да ходиш много и детето се изморява.Аз съм работила с малко дете и съм изминавала доста разстояние и предпочитам аз да налагам темпото.Ако малкото дете мрънка,ще изскочи някой,който да реве,че му пречат на спокойствието и майката да вземе да го накала да млъкне!Няма угодия за хората на които всичко им пречи!

# 3 014
  • Rock & Roll feeling ...
Попаднах на това сладко видео с участие на кеймбриджовците:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт