Да се оплачем... 2021

• 2 085 340
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 215
  • под тепетата
Стискам палци, Добри,  защото трябва да се оправи!

# 31 216
Добри ,ще се!Стискам всички палци ,няма как да не се оправи!Много те прегръщам!

# 31 217
Хем може да е фатално, хем не се пише кое е и се мълчи...
Не разбирам

Моля се за дечицата!

# 31 218
Добри, стискам палци за детето.

# 31 219
  • Бургас
Добри,ти сериозно ме притесни!
Да се оправят децата!

# 31 220
Честита Коледа, момичета! Много любов, топлина и уют в домовете ви да има. И от здраве да не се отървете.
   Компанията ви ми е приятна, защото, макар да е за оплаквания темата, впечатленията ми са, че тук пишат позитивни, добронамерени и културни хора.
   Стискам палци за внучето на брата на Добри!
   Славче, няма лошо да си говорят на руски. Много полезен и ценен език. Ако детето "прихване", само полза ще има. Аз се ядосвам, че малката ми щерка не продължи с руския. Учеше го от първи до четвърти клас - в такова училище беше. Сега е в друго, предложих уроци, не иска. А й се удаваше. Въобще езиците й вървят, лесно възприема. И аз съм така, от въздуха "хващам" и уча. Дано поне за това да се е метнала на мен.

# 31 221
  • Варна
Честно казано и аз искам да знам кое е това заболяване, заразно ли е, за какво точно да следим? Стискам палци да се оправят децата, разбира се!

# 31 222
  • София
Добри, стискам палци.

# 31 223
  • Бургас
Клотилд,изобщо не съм против това да учи.Свекърът ми,лека му пръст,учеше синовете ми.Сядаше с тях,четеше на руски и се занимаваше с децата.Благодарение на него те го владеят говоримо.
Тя един път не е обърнала внимание на детето  и точно на празника,като вижда,че дъщиря ми мига на парцали и се чувства излишна от разговора,не си обърна езика на български.
Както и да е! Мина ми вече!
Животът си прави шеги! Синът ми ще идва с приятелката си на НГ и той категорично е против да се говори на български пред нея.Естествено ще се съобразя с това без кисели физиономии.Изобщо българският в Къщата ще е мираж!:smiley:

# 31 224
А дъщеря ти как ще говори с каката? Или с теб?
Който на какъвто език иска да си говори.

# 31 225
  • Бургас
Пред снахата само на английски.Поне ще стана за смях!

# 31 226
Клотилд,изобщо не съм против това да учи.

Ами, извинявам се тогава, че се включих неподготвена Simple Smile

Много обичам руснаци и рускини - винаги съм се разбирала добре с тях, но рускините са си тежка артилерия. Свекърва рускиня ще да е голямо изпитание Simple Smile

# 31 227
  • SF
Славка, ти в чужбина ли живееш? Каква е тази международна компания? Simple Smile
Довечера ще се събираме със семейството. Би било адски странно, ако трябва да говорим на английски заради някой от гостите. Ама много странно! Simple Smile Предполагам, че повече от половината неща не бихме си казали, ако трябва да е на чужд език. Вместо да помолим някого да ни подаде тирбушона, ще се пресегнем да си го вземем сами. Както и да е... Може пък да има какво да си разказваме цяла година. Simple Smile

# 31 228
  • Бургас
Не съм в чужбина.
Сигурно и ние ще си говорим както дойде и ще създадем работа на синОтът да превежда,защото той много държи момичето да е включено в разговора,за разлика от роднините си по бащина линия.
Аз и дъщеря ми говорим с нея на английски.Тя със сина ми на немски естествено,но вляза ли в стаята,веднага обръщат на английски.
Съобразителни са младите,само дето на Славка инглишът е много смешен.

Добри,как е детето?Само за това мисля!

# 31 229
Аз също бих искала да знам!
Вярно, не е редно да се създава паника, но и така, да се подхвърли нещо без никаква конкретна информация, плаши повече.
КажИ, поне да знаят хората от какво да се пазят и за какво да внимават!
Аз веднага си помислих за менингит, паралич, туберкулоза?

Иначе, ще оздравее детето, разбира се!

Общи условия

Активация на акаунт