Карбовски за Биг Брадър 3

• 2 895
  • 50
  •   1
Отговори
# 30
Im Im, много си права!   bouquet
Децата копират примера на родителите - каквото гледат, слушат и четат сега мама и тате, същото ще бъде и с децата им след време!
А за Карбовски - наистина великолепна статия, какъвто народа, такъв и Биг Брадър-а му, тия хора не са ги карали от Марс все пак  Simple Smile

# 31
Това са млади хора с претенции за висок стандарт, но са и хора, които си лягат с вълнени чорапи. Те са типичните жертви на рекламата - искат нещо, но не знаят как се постига то. Искат хубава къща и мерцедес, но си нямат и представа как се стига до хубавата къща и как работи мерцедесът. Племе, което не знае нищо, не иска да знае защо, но боготвори мънистата, конете и рая на белите хора. Племе, което не желае да разучи сечивата на белите хора. Едно от тези сечива винаги е била културата.
За съжаление е много прав! Rolling Eyes

# 32
Съгласна съм с  това , че наистина родителите оказват основно влияние върху децата си и предопределят вкусовете им . Аз също съм забранила слушането на чалга и синът ми съвсем спонтанно реагира с възмущение , когато чуе такава музика. По принцип не изпитва желание да гледа ББ , а и аз май не бих му разрешила , тъй като не мисля , че съзнанието му е готово да асимилира такива неща . Дъщеря ми обаче , която е на 16 г. сяда с мен да гледа и двете коментираме кое не ни харесва и какъв речник имат момичета , малко по - големи от нея .  Харесвам живите предавания в които има диалог и се опитват да анализират участниците .  Хубаво е хората да се погледнат отстрани и да видят как стоят в очите на другите и да не съдят прибързано различните от тях. Нека бъдем по -толерантни и открити . Не виждам никаква вреда от това шоу.
Show must go on....

# 33
  • София
би била по - здрава позиция, ако се разгеждаше въпроса за страстта по реалити изобщо.
би била по - здрава позиция, ако не се появяваше статията тогава, когато тръгва изданието, а преди това. Защото сега е нещо, като "след дъжд качулка" - сеир да има, кой както може да си го направи.
би била по - здрава позиция, ако в статията имаше предложение, какво да се направи, за да не се случват такива неща.

в противен случай, това си е просто плюене. Клюкарско и гадно. Всъщност, с нищо не се различава от стила ББ3. Само един лек нюанс - едното е грозен ексхибиciонизъм, а другото е грозно воайорство. Две страни на една монета.

Разбираш ли,че да коментираш автора по принцип,а не произведението му,също не става.Казваш защо сега, а не преди.Ако беше преди,нещо друго щеше да е криво.
Аз мисля така.Статията е факт.В нея има изразени някакви мисли,които вълнуват.С това си съгласен, с друго-не.Но да си говорим по принцип за Карбовски и че не предлага решения,не съм съгласна.Понякога и само подбуждането към дискусия е свършена работа.

Присъединявам се към Trislon.

Асса коментира Карбовски все едно го мрази заради нещо, което не знаем! Ако искаш да коментира страстта по реалити изобщо, това е съвсем друга тема. Ако искаш да го е направил преди, а не след началото на ББ3, тогава кой щеше да разбере за какво става въпрос - щеше да е поредната статия с вулгарен език и нищо повече нямаше да видим в нея! Искаш да има предложение, какво да се прави? По-трезво предложение от "за бога, братя, не гледайте" май няма!

Не харесвам Карбовски, но статията я намирам за прекрасна!

И одобрявам пускането й извън темата ББ3. Това е друга тема - темата на тези, които не пишат симултантно в нея, докато гледат ТВ-то!

# 34
Според мен нещата не са чак толкова лоши,по мое мнение,интересът към чалгата/за моя огромна радост!/започва да намалява.Нещата лека-полека ще си дойдат на мястото,всяко чудо за 3дни!Направи ми впечатление,докато бяхме на морето,че от никъде не звучеше чалга!А преди години какво беше-Радка-Пиратка,Тигре-Тигре...Не мисля,че обществото ни се състои само от простаци и свръхЕнтелЕгентни хора.А относно загасването на телевизора при започването на биг брадър-едва ли е решение!Шумотевицата около шоуто ми напомня на тази със жълтите вестници.Но нали все пак и лошата реклама си е реклама?Дори изобщо да не знаеш за какво става въпрос,след подобна гюрултия,няма как да не хвърлиш едно око,за да можеш и ти след време,да изразиш своята позиция,аджаба!

# 35
  • София
Съгласна съм с  това , че наистина родителите оказват основно влияние върху децата си и предопределят вкусовете им . Аз също съм забранила слушането на чалга и синът ми съвсем спонтанно реагира с възмущение , когато чуе такава музика. По принцип не изпитва желание да гледа ББ , а и аз май не бих му разрешила , тъй като не мисля , че съзнанието му е готово да асимилира такива неща . Дъщеря ми обаче , която е на 16 г. сяда с мен да гледа и двете коментираме кое не ни харесва и какъв речник имат момичета , малко по - големи от нея .  Харесвам живите предавания в които има диалог и се опитват да анализират участниците .  Хубаво е хората да се погледнат отстрани и да видят как стоят в очите на другите и да не съдят прибързано различните от тях. Нека бъдем по -толерантни и открити . Не виждам никаква вреда от това шоу.
Show must go on....

Права си, но до 16 година ти си възпитавала, оформяла вкусове и критичност и когато е вече голяма тя може си направи изводите кое и защо и харесва и кое не.
Когато бях малка като всяко дете имах желание да ми купуват шаренийки от сергиики, не ми ги купуваха с мотива, че са грозни. Когато пораснах видях, че са грозни.

# 36
Обикновено едва изтрайвам мудната
българска телевизия, да не говорим
рекламите колко са ми мудни и скучни, но
определено съжалявам, че досега
не съм попадала на нито един БГ-ББ.
Мислех си, че е умрял вече този формат,
пък то, гледай, топлата вода бива откривана.
Чудя се как така има все още хора, които
се вълнуват от това предаване. Колкото и
скандално да е то, няма ли друго да се
случва в живота на българина, че губи
време с подобни изнасилени медийни сензации.
Не е нормално това. А описаното в статията
си е напълно в реда на нещата.

# 37
Знаех си,че Лиска ще се появи и ще ни нареди  Twisted Evil
Статията е гот..
Карбовски е пич..
Но ББ и Карбовски са едно и също нещо..

# 38
  • Варна

Обясни, че не виждам защо са едно и също нещо.

# 39
Според мен нещата не са чак толкова лоши,по мое мнение,интересът към чалгата/за моя огромна радост!/започва да намалява.Нещата лека-полека ще си дойдат на мястото,всяко чудо за 3дни!
Напълно съм съгласна. Освен това си мисля, че с времето и самата чалга ще се промени. Преди години в Студентски град денонощно звучаха рими, пълни с цинизъм и вулгарни сексуални намеци. Сега в градския транспорт слушам чалга, в която цинизмът е понамалял и изблиците са повече емоционални, отколкото сексуални. Мисля, че в светлото бъдеще чалга ще бъде определение за музика с характерен ритъм, но със значително по-съдържателен текст. А да определяме участниците в ББ3 като представителна извадка, смятам за погрешно. Все пак едва ли е толкова трудно от 17 000 души да избереш 17, които да са меко казано странни.

# 40
Браво на Мартин, за пореден път показа истинската същност на случващото се наоколо Tired

# 41
Обясни, че не виждам защо са едно и също нещо.
Обичам Карбовски!Приятел ми е..И ББ и Карбовски обаче са "чалга" в случая..

# 42
  • Варна
Не те питам обичаш ли го, това не е обосновка.

# 43
Не те питам обичаш ли го, това не е обосновка.
Аз квото имах да кажа,го казах..И МК и ББ са чалгари..Първосигналници..
Карбовски ще се храни от ББ месеци..Знам го от предните издания..Така че да не реве толкоз..
Персонажите в ББ и персонажите на МК са подозрително еднакви..

П.П.Персонажи много-жоро01 е един..

# 44
  • при Arctic Monkeys
Е как пък отъждествихте така с лека ръка ББ и М.К. ?Чели ли сте книжката "Обществен експеримент", есетата за "Егоист"? Съмнявам се!
Много тъжно, че има млади хора (нали сме все още млади,майка му стара), дето окачествяват Мариян от ББ2 като наркоман. Вие трева не сте ли пушили поне веднъж, откога джойнта стана наротик /ударението на "о", така казваше дядо ми). Много лесно някои хора лепят етикети...

Общи условия

Активация на акаунт