Лакове за нокти - 147

• 38 310
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
Никога не съм ползвала лакове с гел ефект, какво ви е мнението, стоят ли по плътни, искам и топ лак с гел ефект но от golden rose не бях доволна, топа съхнеше с часове.

# 286
  • София
Честно казано, аз не намирам съществена разлика между лаковете с гел ефект и другите... може би да са една идея по-плътни, но до момента не съм намерила нищо кой знае колко уау. Имам няколко на Перфект и да, хубави са, но  до момента не съм намирала лак на Перфект, който да не ми хареса.

# 287
При мен УВ топа на Перфект се доближава повече до гел ефект, но в никакъв случай не стои като гел лак - няма как да стане. Освен може би ако ноктите са идеално гладки и пластовете лак са повече и пак едва ли ще стои като гел.

# 288
  • Варна
Обикновено слагам сравнително тънки 2 слоя и чакам да изсъхнат, после топ. Пробвала съм и без да чакам да съхнат хубаво,  включително и с Пърфект спийд драй, еми не се получава при мен, винаги нещо се размазва, а лакът стои лепкав с часове, абсурд да върша нещо. Учудвам се, че при вас се получава, но просто споделям негативния си опит с този топ. Ако искам да ускоря процеса- капките на Есънс след всеки слой.

# 289
Момичета, имате ли проблеми с напукване на лака? Каква може да е причината? Със Спийд драй никога не съм имала такъв проблем- не съм сигурна все още дали е от него и партидата.... Thinking
Това е предишният ми маникюр...който се напука за отрицателно време:

Скрит текст:
Напука се бързо, получиха се и (видими само на снимка или с лупа) мехурчета, блъснах 2 връхчета преди да са изсъхнали добре...но все пак за този маникюр ме питаха няколко пъти дали е гел лак Smiley И не мога да опиша на живо колко изчистено и нежно стоеше...на снимки не се хваща съвсем и омбре ефектът:

След напукването, към третия ден беше така (предимно под определен ъгъл си личеше напукването- за "невъоръжено" око и от малко разстояние си беше поносимо, но мен си ме дразнеше ужасно много Flushed
) :

Забелязах, че напоследък ноктите ми се огъват много, не знам дали и това не е причина за напукването. Вместо да се чупят, ноктите ми са някак гъвкави...

Връщам се назад да чета и да гледам красотички! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 19:30 от dolce miele

# 290
  • Измир
Ааа, Долче страхотно!!!

# 291
Момичета, имате ли проблеми с напукване на лака? Каква може да е причината? Със Спийд драй никога не съм имала такъв проблем- не съм сигурна все още дали е от него и партидата.... Thinking

Скрит текст:
Напука се бързо, получиха се и (видими само на снимка или с лупа) мехурчета, блъснах 2 връхчета преди да са изсъхнали добре...но все пак за този маникюр ме питаха няколко пъти дали е гел лак Smiley И не мога да опиша на живо колко изчистено и нежно стоеше...на снимки не се хваща съвсем и омбре ефектът:

След напукването, към третия ден беше така (предимно под определен ъгъл си личеше напукването- за "невъоръжено" око и от малко разстояние си беше поносимо, но мен си ме дразнеше ужасно много Flushed
) :

Забелязах, че напоследък ноктите ми се огъват много, не знам дали и това не е причина за напукването. Вместо да се чупят, ноктите ми са някак гъвкави...

Случвало ми се е но на лак на 5/6 дни

# 292

Скрит текст:

) :

Много красив и нежен маникюр! Браво 😍
На мен ми се е напуквал лака така от един топ лак..

# 293
Долче, на мен ми се напукваше топа с гел ефект на ГР и за това го смених още преди години. Скоро пак го пробвах, но същата работа. Дано не са развалили и Спийд Драй, че направо ще се побъркам, толкова го обичам този топ ♥

# 294
  • София
Долче, страхотна красота! Направо ми останаха очите!
Иначе, от доста време не ми се е случвало да ми се напука лака - спомням си, че когато преди около 2 години спрях с гел лаковете имах  такъв проблем, но честно казано, не си спомням какви лакове ползвах тогава.
Георгиева, ти с коя терапия си? Аз сериозно обмислям да си дам почивка, след като от доста време все нещо се чупи и не съм доволна, а имам само активния заздравител на Перфект, който покзвам като база. Някой ползвал ли го е като терапия? Ще ви бъда благодарна, ако споделите мнения Simple Smile

# 295
Долче, страхотно. Чуден маникюр.
И на мен като на Георгиева злополучния ми опит е с топа с гел ефект на ГР и с един на Пърфект, ама кой беше не помня, първия го вложих в един лак и така си стои. Втория събира прах в кутия. Grinning
Колко различно ни действат продуктите, момичета, но явно всичко е много индивидуално.

# 296
Раче, според мен не трябва да се ползва активния заздравител като база. От един момент нататък формалдехида има отрицателен ефект и няма да се учудя от това да са счупванията.
Долче, много е хубаво, жалко че се е повредил, и омбрето личи.

# 297
И според мен не е хубаво активният заздравител да се ползва като база- поне не и за постоянно, а само от време на време (на опаковката си пишеше как- при моментно омекване, иначе май беше 2-3 пъти годишно по 2-3 седмици).
Момичета, нагледах се на много красоти- изчетох почти 2/3 от темата и забелязвам, че годината започва наистина подобаващо- цветове, декорации- браво!!! Heart Eyes
Благодаря ви за милите думи и за розовия, и за предишния маникюр! Blush
Вяра, много си мила, трогнаха ме думите ти- а само преди няколко години бях убедена, че няма по-ужасни нокти от моите...Тук покрай момичетата се научих на доста хитринки Simple Smile
Кристал, ЧРД!!! Пожелавам ти много здраве и щастливи моменти през 2021 г! Чудесно ти стои този нюд Heart
И аз се усмихнах, защото след Crystal Noir и Bright Crystal...се появи и Мountain Crystal Grinning
Мountain Crystal, кое е това прекрасно червено? Heart
Маме, както винаги креативна Heart Eyes
Ивче, и на мен ми допадат тенденциите при лаковете Grinning
Мари, и аз се нареждам на опашката от завистливки Grinning И най-обикновеният, едноцветен лак така хубаво ти стои!
Олгарита, страхотни са последните няколко цвята които показваш! А синичкото Blue Heart Не се съмнявам, че ти правят комплименти с Флормар Chrome purple- уж е дискретен и ненатрапчив лак, обаче не минава незабелязан и е елегантен...Междудругото, беше нанесен само на 1 пласт- така че, ако някой търси покривност на 1 (не твърде тънък) пласт- този лак е подходящ!
Фифи, чудесно бяло-розово-лилаво омбре! Как нанесе Перфекта с точките- на 1 пласт върху омбрето?
Джаста, чудесни арт идеи видях от теб- ще се превръщам в крадла Stuck Out Tongue Winking Eye
Георгиева, този Бел 41 го имам от комплект на Бел- и от 6-те лака само този вкъщи се оказа, че е бил със счупено гърло и се е разлял в картонената опаковка... Confused А най-много ми харесваше от комплекта. Сега го търся, но безуспешно...
Витаминче, много ти се радвам как си съчетаваш маникюр и педикюр! Blush
Напоследък се чудех дали има от бюджетните лакове лак в цвят авокадо...? Grinning Идеи?
Моите нови попълнения са тези:
Скрит текст:

Отляво оранжевото е нанесено върху бяло. Не си личи много на снимки, но върху бяло има разлика. Похвалвам много оранжевият лак, 2,70 лв струваше- има много удобна и голяма четка, с по-течна консистенция е, но се нанася лесно. За трайност ще давам впечатления по-нататък.
А малкото китайче най-накрая го издирих- признавам, че целенасочено търсех точно този цвят- 111- откакто някой го показа тук. Blush
По отношение на напукването- и за мен ще е голяма драма, ако се дължи на Спийд драй...Дано да не е така...Взех си Перфект 5 в 1 (прозрачно син)- да сменя малко основата и да видя дали пък напукването не се дължи на базата...Този беше единственият наличен който ставаше за носене като база под лак. Май не бяха много хубави отзивите за него като за топ?
Вероятно все някой пропускам да спомена, но пък харесах абсолютно всичко назад Blush

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 14:36 от dolce miele

# 298
  • София
Благодаря, момичета - може би ще сменя активния заздравител (приемам предложеня за база). Не съм сигурна, че  счупванията са от него, по-скоро идиотско затваряне на вратата на колата, но сигурно наистина е време да си почина малко от него. Много се чудя на Микросел - спомням си, че го ползвах преди няколко години и бях доволна, та се замислям дали да не отскоча до Ремедиум да видя дали го има.

# 299
Долче, ВЕДНАГА започвай да обясняваш стъпка по стъпка как постигна това съвършено омбре???? Scream

Общи условия

Активация на акаунт