Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 175 466
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 970
Чоризото ХХЛ от понеделник хубаво ли е?

# 2 971
Съвсем ще се откажа от това лудо пазаруване в Лидл....то народ,народ...направо ми убива и кефа и разнообразието.Качих някои неща набързо в количката и дим да ме няма,то това не е човешко...
Вечер е чудно! Няма хора. Ако не ти трябват зеленчуци/ плодове е идеалното време за пазаруване.
Иначе крушите- МЪКА! изглеждаха ужасно! Портокали 4 кг нямаше.
Имаше намалени меса.
Едни големи стелажи сложили за стола, а стока почти няма.

# 2 972
Това за гаранциите сигурно ли е? Едни маратонки за 20 лв имам само от Лидл, и скоро им изхвърлих бележката, защото бяха минали 90 дни. Не очаквам много за 20 лв и като им се случи нещо, ще ги изхвърля. По китайските магазини май има обувки и за по 10-тина лева. Не ми се вярва да изкарат 2 години.

# 2 973
Аз купих прахосмукачка от магазина на Сточна гара. Магазина беше пълен.
Иначе за именния ден им писах, но не ме уважиха с нищо, нито вино, нито купон, нищичко.

# 2 974
  • София
Тета да каже за гаранцията, че е професионалист. Досега четох в някакъв юридически форум, че тези две години не били гаранция, а срок за предявяване на рекламация. Търговската гаранция 1/2/3 месеца на обувките си била отделно.
Ама аз съм лаик в правото и може да не съм разбрала правилно.

# 2 975
Тета да каже за гаранцията, че е професионалист. Досега четох в някакъв юридически форум, че тези две години не били гаранция, а срок за предявяване на рекламация. Търговската гаранция 1/2/3 месеца на обувките си била отделно.
Ама аз съм лаик в правото и може да не съм разбрала правилно.

Законовата търговска гаранция на физическо лице е 2 години, даже и търговеца да не я предоставя този закон го задължава 2 години да ни дава това право. Като тя важи за абсолютно всичко. Бях звъняла на КЗП веднъж по един казус и ми обясниха това.

# 2 976
2-годишната гаранция ти дава право само да идеш и да им кажеш, че си намерил дефект. Но продавачът може да ти каже, че дефектът се е появил по-късно и от теб зависи да докажеш, че го е имало в момента в който си ги купил. За първите 6м това се приема за доказано, после купувачът трябва да носи доказателства иначе нищо. За да докажеш че обувки са се разлепили заради дефект си трябва техническа експертиза и на практика не стават тия неща. Обикновено след първите няколко месеца трябва да се жалваш не в магазина, а на производителя.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 02:36 от Eфибуш

# 2 977
Аз не съм носила доказателства за обувките, но ми върнаха парите. Повечето хора мислят, че е толкова трудно, че чак невъзможно, не им се занимава и затова и нищо не се получава и търговците ни продават некачествени стоки съвсем успешно.

# 2 978
  • Велико Търново
Последен ден от месеца, а вече почти чуваме 200 страници! Явно този месец е бил интересен, вкусен и разнообразен в Лидл!
Мишка88, това което си писала е наистина ужасно! Аз обичам да ми е напрегнато на работа, защото се мобилизирам и съм по-ефективна и чевръста, но не всеки ден по цял ден! Буквално вашата работа си отива към тотален бърн аут! Ако си дадеш време, надявам се със запролетяването хората ще по намалеят и макар и малко, но човекопотока ще се насочи към други места.

# 2 979
Аз все се надявам че сега като разрешат на моловете да отворят, част от хората ще започнат да си правят разходките и шопинг терапията там... че евентуално пазаруването във веригите да стане малко по-спокойно.  Вярно че по-голяма част от хората си стоят вкъщи, вярно че на доста и децата им са вкъщи и се пазарува и готви и яде повече там. Ама когато и да ида в такъв магазин, всичко живо вярно пазарува все едно че банкет ще прави. До преди някое време само по празници съм виждала такава лудница, сега ми е жал за персонала по тези места. Като сложим и хората дето не че толкова им трябва нещо ама са отишли ей така да не си стоят вкъщи и то няма къде да се разминеш. Повечето пъти успявам да стигна до Лидл към 8 и половина вечерта и пак е пълно с народ, не ми се мисли денем какво е там.

# 2 980
Вярно че по-голяма част от хората си стоят вкъщи, вярно че на доста и децата им са вкъщи и се пазарува и готви и яде повече там.
Абсолютно вярно е това за повечето хора.Аз самата пазарувах повече неща за баткото,който в 5-ти клас и учи онлайн-нещата,които харесва и яде .Трябва хладилника и шкафа ми да са заредени.😁
Веднъж пазарувах декември месец след 20 ч,наистина беше рай.Почти нямаше никакви хора.

# 2 981
  • на Мелмак
Когато бяхме в карантина, много готвех, съдомиялната се пускаше поне два пъти на ден. Освен моловете и ресторантите като отворят, ще се успокои. Мишка, разбирам те Hug

# 2 982
Ох, ние без карантина готвим и мием по цял ден, миялната сигурно скоро ще поиска допълнителен социален пакет за свръхексплоатацията.
Добре, че мм прегърна идеята за гофретник през седмицата, та да разнообразяваме закуските.

# 2 983
  • Бургас
То мен ме гледаха с насмешка в началото на ковид кризата, като излизахме с мъжът ми с 1-2 колички. Обаче вкъщи сме 5 човека и всичко живо яде и то различни неща, аз зеленчуци, мъжът и  каката без мръвчица не сядат на масата, бебетата все още предпочитат супи. Еми освен че готвя, пазарувам яко и с КОВИД и без ковид и с карантина и без карантина, пазарската ми количка винаги е приличала на еверест, с връх

# 2 984
  • на Мелмак
Аз не готвя всеки ден, работя доста и просто времето не ми стига. ММ няма кулинарни способности, но досега никога не ми е отказал яйца Grinning За децата обаче винаги има нещо. Все пак някои заведения работят с доставки Yum

Общи условия

Активация на акаунт