Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 175 473
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 940
Има ли Едамаме (соевия боб с шушулки) в постоянния асортимент.  Няколко пъти го търся, но не го откривам.

# 2 941
  • Варна
Искам да питам тези от вас,които са купували цветя от Лидл,успявате ли да ги запазите или бързо умират?Срещала съм доста постове във Фейсбук на хора да се оплакват,че много бързо им умират.Кой се грижи за цветята в тези вериги магазини и кой ги полива ?
Загледах Азалиите от другата седмица,знам,че са много капризни, но много ми харесват.

Само едно цвете съм купувала от Лидл, беше сукулент и незнайно защо, но умря след месец някъде. Иначе имам различни видове цветя вкъщи, със сигурност проблемът не е в мен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 942
Ехаа, изглежда вкусно! Аз и в крема бих сложила нещо кокосово. Simple Smile
Сещате ли се дали пускат в Лидл готини силиконови лигавници с джоб покрай бебешките седмици? Вкъщи имам един жабешки от ИКЕА, който се изпочупи доста бързо и един друг, който го ползвам на обратно. Joy общо взето все неудобни хаха
В кауфланд ги има постоянно бяха 5 лв бр син и розов.

А Едамаме има само в азиатска седмица, но май не винаги.

# 2 943
Не е в постоянния асортимент едамаме. Намира се по-често наличен в други магазини
Скрит текст:
Фантастико със сигурност има от доста време постоянно. В Метро също мисля, че има  - но за там не съм напълно сигурна

# 2 944
Момичета, има ли някъде тостери?
Тук при нас е пълно, вчера ги гледах и разни цветове, ама не те устройва, че е далечко. 🤣
Уф, да. Тук ги изкупиха още в понеделник!  За 3 часа. Какви цветове са?

# 2 945
Долче, супер се получиха гофретите, като имай предвид, че съм на режим и махнах мазнината напълно, също замених киселото мляко с кокосовото азиатско. Имам и още 1 кофичка, ще направя още една доза. По оригиналната рецепта сигурно стават още по-хубави.

Кои чехли те предадоха..да не са онези с корковото ходило? Close Защото тях ги имам и аз, нося ги постоянно, здрави са, но само за вкъщи ги взех.

Информацията за Делукс октопода ме стресира брутално, един такъв чака във фризера да бъде яден! Fearful

В София има ли изостанали френски ванилови кремчета някъде?

# 2 946
Соул, имай предвид, че кокосовото кисело мляко може и да е мазничко- поне кокосовото мляко в консервата е. Щом ти е важно да е без мазнина.
Скрит текст:
Да, "корковите" чехли бяха, но не съм ги експлоатирала навън единия чифт много (да не кажа, че едните си бяха носени почти само вкъщи). Също така, по равно съм вървяла, не през камъни и поляни...и двата чифта на едни и същи места сдадоха багажа. Не е нормално според мен за толкова кратко да се съсипят, все пак, имам и други евтини чехли които напук на цената си са още здрави и стават за носене... Wink И корковото на стъпалото се олющи, точно под палеца и реших, че затова ми натъртват палеца там. А то направо цепнатото при всяка крачка ми прищипвало кожата Joy Ама много незабележимо беше, случайно при почистване видях цепнатото. Може пък да е било нещо от партидата, знам ли.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 21:30 от dolce miele

# 2 947
Не съм мяркала такива лигавници в Лидл,следя почти всичко от бебешките неща.От Пепко купих такъв лигавник,беше мн евтин и доста сполучлив.
Съвсем ще се откажа от това лудо пазаруване в Лидл....то народ,народ...направо ми убива и кефа и разнообразието.Качих някои неща набързо в количката и дим да ме няма,то това не е човешко...

# 2 948
Имам импрегниращ спрей- годен до края на 2020 г. Още преди това обаче изглеждаше така, защо? Съхраняван е в стая, не в някое влажно мазе...
Скрит текст:

# 2 949
Момичета, преди няколко страници обсъждахте някакво мюсли без захар и май само със семки, имаше и снимка, търсих картинката, но не намерих. Може ли да кажете какво да търся?

# 2 950
Идвам да похваля контактния център на Лидл. Имах същия казус като Тета с кокосовите десертчета с 39% от скреч картата - отивам в магазина, гледам дупка под цената им. Един служител ми вдига рамене, друг ми обяви, че сигурно няма, щом там няма. А на касата жената директно ми каза да пробвам идните дни, ама да дойда рано сутринта. Тя скреч картата ми изтичаше в деня и не беше вариант, но и в крайна сметка съм свела посещенията до Лидл до 1 седмично за седмичен пазар. Истината е, че за пореден път няма нещо от скреч картата и не ми пукаше толкова за десертчетата, макар че половинката щеше да ги опука за една вечер, и за пореден път не мога да се възползвам от нещо, което уж ми се обещава. Та писах на контактния център през приложението, приложих снимка на дупката на рафта, както и скрийншот на клетия ми купон, отговориха ми днес, в събота. Компенсираха ме с купон при следващо пазаруване с парична стойност. Доволна съм от отношението на въпросния контактен център.

# 2 951
Е точни са, какво да кажа.
Айде и ти идваш с нас на Малдивите Joy

# 2 952
  • Пловдив
Връзкарки! Joy
Ся сички ше се юрнат да се жалват Grinning

# 2 953
Моят купон изтече вчера...не се сетих Sweat Smile

# 2 954
  • София
И аз съм доволна от центъра, проверих си дигиталната бележка от последното пазаруване, едната скреч карта я е отчела, другата не, писах им с копие от бележката и скрийншот на активирания купон и днес виждам купон за 5лв. в профила.

В скреч картата от днешния пазар, имам от техните десертчета тип киндер милк шните за 1ст.
Не знам дали има зависимост, но ако в пазара си използвам скреч карта, винаги печеля нова.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 20:44 от nad_tab

Общи условия

Активация на акаунт