Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 175 458
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 985
  • Бургас
Предстои ми и на мен да се върна на работа след 2 седмици. Но тоя филм съм го играла и разчитам на уреди основно, взех си последният модел инстант пот и опти грил и смятам , ще се справим. Избягвам да поръчвам от заведение, защото близнаците са още малки, а всички знаем колко обичат да овкусяват с глутамати и подобни, иначе би библо страхотно улеснение, но ме е страх за бебета да разчитам на нещо друго , освен детска кухня или домашно приготвено. Те кухнята пък вече не я искат, явно им идва блудкава. Та остава си добрият стар Лидл , че да мога да сваря с покупките.Харесва ми , че има голямо разнообразие от стоки, за всеки джоб и вкус. Макар , че не знам в мен ли е проблема, но напоследък ми се струват орязани доста неща.

Толкова си мечтая да му направят една онлайн доставка на този Лидл, но явно не им е приоритет. Иначе има други вериги с такава, но ми ги няма любимите продукти, макар че намерих прословутите ми цветни чушки в друга верига, а изчезнаха от Лидл......

# 2 986
Салфетките в кутия пак са като шкурка Sad че и 3 кутии взех Sad ужас! Не можеш да си избършеш носа дори, толкова са твърди...

# 2 987
Салфетките в кутия пак са като шкурка Sad че и 3 кутии взех Sad ужас! Не можеш да си избършеш носа дори, толкова са твърди...
Чудесно. Взех за детската градина. Simple Smile

# 2 988
Детето бърше нос с мокри кърпи.
В кутията са ми незаменими в банята и на работа.

# 2 989
Може другата кутия да са по-добре, не знам. Ама тия... Майкоу. Като ги мачкаш, все едно мачкаш вестници

# 2 990
Има ли смисъл да търся днес хек? Взех вчера круши, за риба забравих да погледна.

# 2 991
  • Пловдив
Такива салфетки в кутия никога не съм купувала...

# 2 992
Да питам с тоя купон на Лидл КОЗЕ кисело мляко на РС. 6 за 3..цялата седмица ходя и все няма от него ..като ги питам казват ми няма зареждане ..това в 3 различни лидла . Ясно е че от утре ще го има, не съм умряла за него, но поне да ми кажете ако сте го пробвали , хубаво ли е?
пазара и номера с купона винаги е опитай пак!
Вчера някакъв празник ли е било/предстой? Ама беше ад и в Про маркет и в Лидл и в Кауфланд ..паркинги препълнени вътре никаква дистанция ..на никой не му пукА

# 2 993
И аз съм нацелвала твърди салфетки понякога, до партида е.

# 2 994
  • до най-прекрасния мъж
Има ли смисъл да търся днес хек? Взех вчера круши, за риба забравих да погледна.
Вчера следобед купих. Точно влизам да го похваля - правих го с панировка от брашно, яйце и корнфлейкс. Поръсих с малко сол, черен пипер и мазнина и изпекох до леко златисто във фурната на хартия. С пържени картофки си облизахме пръстите снощи. Рибата беше много вкусна и стегната. Жалко, че няма как да се съхрани, за да купя повече.
В Лидл на Източен имаше доста и нямаше интерес.

# 2 995
И какво толкова има днес че е такава лудница в Лидл ....

# 2 996
  • Бургас
А аз изпитвам ужас от утрешното отваряне на моловете! "Моят" Лидл е в мол и това значи, че ще плъзнат още повече тълпи, които влизат за по сокче, кроасанче, водичка и тарапаната ще е още по-голяма Sad

# 2 997
Случайно да са пуснали отново детския пастет, който беше 5 "бомбички" в кутийка. Имаше го преди година при детстике кремвиршчета, но изчезна. Мъжа ми не е достоверен какво има, защото често не забелязва неща.

# 2 998
Добро утро!
Аз ще ходя за телешки стек днес да пробвам една рецепта, а и трябва да се яде Simple Smile
При нас започнаха да идват много пришълци от селата наоколо събота и неделя дс пазаруват и е един малък ад по магазините. Преди не беше чак така, но тогава беше модата на румънците. А аз предпочитам техните магазини, защото имат все още надзор на хранителните стандарти. Но сега за съжаление не съм ходила скоро.
За гаранцията на обувките - минимум 2г. Даже казват на касата. И аз имам едни водоустойчиви дето пускат вода и се сцепиха и мисля да им ги засилв скоро.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 16:32 от Devil_Rose

# 2 999
  • София
Скрит текст:
Аз имам обикновен дигитален кантар от Лидл (черен, стъклен). Не съм доволна. Качвам се по 4-5 пъти и ако покаже два пъти едно и също число, приемам, че това е търсеният резултат. Simple Smile За мен не ми пука особено. Килограмите са толкова много, че +/- 1 кг не е от голямо значение, но не мога да премеря колко тежат котките. hahaha
Дигиталните кантари не са точни при тегло под 10 кг. На моя го пише в инструкцията. Не е от Лидл, но те са на един принцип. Ако искам да видя нещо малко колко тежи или ползвам кухненската везна до 5 кг или взимам нещото и тегля последователно себе си и после аз и нещото. Разликата е теглото на предмета. По точен метод не съм открила.
Че кой тегли котка самичка на кантара? Тя няма да стои мирно отгоре му, поне повечето не биха. Качва се стопанинът, тегли се, после се тегли барабар с котката и така се разбира тя колко е Grinning
Ама вярно ако все бяга с по кило нагоре и надолу не би свършил работа за такова нещо кантарът... то ако така работи за нищо не го броя че върши работа де. Ако ще се закръгля до няколко кила, това мога и на око да го направя Grinning
Разбира се, че се меря веднъж с котка и веднъж без котка и разликата е теглото на животинката. Но в случая трябва да се кача няколко пъти сама (не е проблем), от няколкото показания да реша кое е вярното, после същото упражнение с котка (това вече е почти неосъществимо, защото напират да бягат) и накрая резултатът ще е грешен, защото няма гаранция нито в едното показание, нито в другото. А при тях са важни и грамовете.  Малката ми е за кастрация, а не мога да разбера дали е станала 2 кг или не е. Веднъж е 1,900, друг път 2,200 кг. Wink Когато беше по-малка я мерех на кухненска везна, но сега не става. Няма как да се задържи там и за части от секундата. Simple Smile

Вчера не намерих брюкселско зеле, нито бисквитиерата, която ми се беше паднала от скреч картите на половин цена. Обаче видях намалени шоколадовите капки Делукс с малката бъркалка, които обсъждахте тук и взех. Joy Много сте заразни! Joy Още не сме ги пробвали. Simple Smile Взех и някакви малки хлебчета по 19 ст. от пекарната им. Мисля, че ги бяха нарекли селски питки. Много ми се усладиха. Едва се спрях да не изям второ. Joy Айсбергите бяха доста увехнали и дребни, но все пак успях да избера.

Общи условия

Активация на акаунт