Златна есен на вратата чука, през АПРИЛ бебоци ще ни гукат!

• 13 413
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от мен,
ако може и аз да се присъединя. Термина ми е на 21 Април 2007.

За втори път ми е. На 27 години съм от Пловдив.

Баткото е на 4 и половина години, когато се появи бебо (живот и здраве) ще е на 5.

Общо взето се чувствам вече по-добре но в началото ми беше много лошо, за разлика от първия път.

Големите ми притеснения са от раждането и от кг които ще кача. Първия път родих трудно и качих 32кг.  Blush И за това ми трябваха 5 години за да се престраша за втори път. До сега съм качила 2 кг  Blush, а найстина внимавам какво ям, но ...

Това се сещам за мен за сега,
Поздрави на всички и леко бременеене,

Ще се радвам да ме приемете  Hug

# 181
Добре дошла Simple Smile!И аз се включих преди малко за първи път във форума.Не зная обаче как да си сложа лента към профила newsm78 .Бихте ли помогнали?

# 182
larsen, ако вече знаеш от къде да си направиш лентичка, ето как да я добавиш.
  • Влизаш в "ПРОФИЛ" - бутона трябва да ти се намира горе, в средата на екрана, заедно с "начало", "помощ" и други бутони
  • От менюто в ляво под "Промени Профила" пак избираш "профил"
  • В долната част на страницата има поле "Подпис" - там поставяш адреса на избраната от теб лентичка
  • Натискаш бутона "Промени профила", който е най-долу на страницата
Можеш да прочетеш и това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4827.0
Ако имаш още питания, питай.

# 183
  • гр.Варна
Радвам се,че има още една варненска мама newsm44
станахме 5 априлки мисля:)
денисимо,Вивка,аз,Сноу-ана и ти........
пропускам ли някого?

# 184
Melodiya,благодаря за подробното обяснение!Ще се опитам да си сваля лента,макар че трудно се справям с английския.Направих няколко опита,но не успях.Ще се пробвам отново.До скоро и много,много приятни емоции на всички. Simple Smile

# 185
  • Пловдив
Ххеййй, имаме си цели две нови попълнения Simple Smile и то с много хубави дати за термина - Ларсен на РД на мъжа ми, а Пепа-к - на РД на брат ми Simple Smile
Добре дошли и леко бременеене  Joy пък и двете сте с опит вече - ще помагате, а Пепи е и от Пловдив... просто чудесно Simple Smile

Няма ли да видим още снимки от Софето и от покупките. Джинсите на Мелодия много ми харесаха и искам още да гледам Simple Smile

# 186
  • София
Здравейте, априлки.

Не съм влизала от седмица и половина тук, защото бях болничен миналата седмица, а за съжаление нямам компютър вкъщи. Бях настинала сериозно, слава богу без да вдигам температура, но в началото се бях ошашкала. Гинеколожката ми изпиза БИОПАРОКС, много е ефикасен, спрей за носа и гърлото, оправи ме за 2-3 дена. Може да се ползва от бременни.

Така като гледам, май ще са ми необходими 2 дена да изчета написаното. Страничката е супер, Страчи Hug

Бях два пъти  на преглед, бебо расте, вече е 5 см, подскача като лудо Crazy

За съжаление, вече не мога почти да пия кафе, сутрин се насилвам да си изпия сутрешното кафенце заради кръвното, ама така да ми се променят вкусовете... Аз дето обожавах вкуса на кафето.

Пожелавма ви една много приятна и слънчева седмица, момичета. Hug Hug Hug Hug

# 187
Благодаря ви за топлото  посрещане и оказаната помощ,момичета.Чудесни сте!!!!!!!!!  bouquet

# 188
Ама никой ли няма да даде по-подробен репортаж от  Софийската срещата, а и от шопинга ... ?!?!? newsm78
Ивалекс, много сладки дънчици, със здраве да си ги носиш Simple Smile
Филка и Лита като се появят.... да вземем да се организираме за Пловдивска среща. Ние с Алабина вече се видяхме, че сме наблизо.... та хайде казвайте как сте с времето  Wink

Дам , видяхме се и мога да кажа , че  това  ни подейства много освежаващо , затова приканвам всички  мами от Пловдива - присъединете се смело Wink
Казвайте наистина как сте с времето Лита и Филка ?

Добре дошли на новите мами - larsen  и  pepa_k . Пепа , казвай как си с времто , че да се присъединиш към следващата пловдивска  срещичка  Wink  Бтв , от кой квартал си ?

catty m   , колко   ми е  познато  Rolling Eyes аз  бях голяма  кафеджийка , сутрин може да няма закуска , но кафе  Naughtyзадължително !!! ... а сега ... от  2 месеца и повечко не мога да пия  дори половин чашка кафе , едвам близвам  Sick не ми понася изобщо . Карам я на "3 в едно" , а преди дори не го понасях ..

# 189
Здравейте и от мен.
Добре дошли на двете присъединили се мами  Hug

Да се отчета за пазара - оказах се най-голямото харчило  Blush Сдобих се с пола, два панталона, жилетка и риза  Grinning Снимков материал не мога да приложа, защото освен полата всичко друго е за корекция  Crazy

# 190
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Как ме е яд ,че пропуснах срещичката ,ако знаете! Следващият път ще гледам да съм свободна и да ви видя очичките.
Melodiya, коя е лекарката при която се записа за ЖК в Т. Киркова?
Момичета , покажете още снимки от срещата и впечатления !

# 191
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН >
Честито на новите майчета -зайчета  а на старите за новите покупки. preggo
Иаз тези дни трябва да си купя нещо ама се не си харесвам.
А случайно да има мами от бургас?Че и ние да си спретнем една срещичка.

# 192
Добре дошла, пепа к!   bouquet

Larsen, радвам се че си от Варна. Ако си съгласна за срещичка пиши ми как си с времето. Ние с hristina k сега обмисляме среща на кафенце.  Thinking Аз мисля да се присъединя и към мамите, посещаващи курсовете по пренатално възпитание. Ако искаш да идваш, пиши.  Grinning

# 193
  • offshore & overseas
Ей, априлки! Трогнахте ме до сълзи... Благодаря ви и целувчици!   love001
Аз пък не бях погледнала, че сте се изредили всички да ме поздравявате! Айде сега, по много тортичка за всички ви (нищо че със закъснение)...

# 194
MAPTA докторката е Семерджиева. Наистина съм много впечатлена от нея. Аз съм внучка на съдов хирург, а и бях много болна в детството си - ако се събере лежането ми по болници в дни се събира май доста над 1 година. Та израснах сред лекари и обикновено когато някой доктор ме впечатли, в последствие не оставам разочарована. Дано и сега да е така Simple Smile Ако решиш пиши ми на лични и ще ти звънна да ти кажа подробности и да ти дам нейни координати.
Снимките от срещата - ми с моето апаратче са направени само две и едната е поразмазана, а другата вече е в албумчето - ама да знаете, че на живо сме много красиви Laughing С другото апаратче май пак има само две направени снимки и предполагам, че Альона скоро ще ги качи в албумчето.
gabi-03 аз съм софиянка, но слънчицето е от Бургас та честичко пътуваме. Последно се прибрахме в София на 24 септември. Предполагам, че до месец-два пак ще ходим та може да се видим.

Общи условия

Активация на акаунт