Златна есен на вратата чука, през АПРИЛ бебоци ще ни гукат!

• 13 413
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
  • гр.Варна
Вивка,
аз не съм казала,че няма да идвам с вас в Орбита.Ще съм там и още как....но просто няма как да дойда тази седмица:(пустото бачкане....

# 196
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Мелодийка, благодаря ти за информацията . Аз ще съм при д-р Янкова, но ми се щеше  да разбера ти при кой си или по- точно ми се щеше да се окаже ,че и ти си при нея! Wink

# 197
Мелодийка, благодаря ти за информацията . Аз ще съм при д-р Янкова, но ми се щеше  да разбера ти при кой си или по- точно ми се щеше да се окаже ,че и ти си при нея! Wink
Честно казано и аз исках при Янкова. Но после се запознах със Семерджиева и тя ме впечатли с няколко неща. А дори и се случи така, че ме гледа няколко пъти с друг доктор и ми следеше случая. Днес ходих при д-р Янков и му казах, че съм се спряла на нея и че съм с много добри впечатления и той също каза добри думи за нея и подкрепи избора ни. Ние с теб, ако решим, пак бихме могли да стиковаме заедно ходене на прегледи - като дни. А за раждане още не съм мислила при кого.

Stra4iatela нещо ми се губиш мила. Хайде идвай да разкажеш как мина във Вита  fadein

# 198
Благодаря Ви за посрещането.

benitta , alabina  да от Пловдив съм живея в съдийски квартал (това е квартала срещу входа на ВСИ).

Сега разбирам за срещите Ви. Найстина звучи много сплотено ще се присъединя стига да ми се удаде възможност. Имам предвид че не знам кога ги правите и по кое време. Аз работя и ми е абсолютно невъзможно да отсъствам от работа (в не много голяма частна фирма нали знаете как е - няма ги полагащите се отпуски, болнични и т.н.) Но със сигурност в някоя среща в подходящо време ще се присъединя.  Peace

benitta, alabina на вас за първи път ли ви е? Къде ходите на консултации? Доволни ли сте? Ако има нещо с което мога да помогна, давайте моля, за мен ще е удоволствие и за всички мами разбира се.  Grinning

# 199
pepa_k  и на двете ни е  за  първи път .
Аз  ходя в 3-та поликлиника ( бул.Марица) , дали съм доволна ? Ами , мога да кажа - да . Поне засега нямам оплаквания Simple Smile

За срещите - ами ние двете се видяхме , в  моя квартал , понеже Бени  работи насам и на прибиране  си чукнахме  една срещичка . Но предполагам , когато сме повече може да е някъде из центъра , за да е  удобно на  всяка една от нас . За удобство - събота или неделя . Ти  кога почиваш ?

# 200
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Melodiya , нямам нищо против да си спретваме срещи в Т.Киркова ,обаче не ти ли определят лекарите в кой ден точно да отидеш? Относно д-р Янков /при него съм ходила на много прегледи в последните 8гад./ той за всички свои подчинени говори само хубави неща. Надявам се и дъщеря му да е такъв добър специалист , като него. Ти за нея какво си чувала?

# 201
  • София
Здравейте момичета, воайорствам в темата повече от месец и май ми е време да се "покажа на светло". Терминът ми е на 15 април, поне засега, а бебчето, живот и здраве - второ детенце. Сега съм в дванадесета седмица. От шеста насам ми се гади по цял ден, много добре знаете за какво говоря, но поне не повръщам, както първия път. Тогава ми беше много по-зле и даже ползвах 10 дни болнични, които преди да ми ги дадат ми изследваха урината за кетони или нещо такова (т.е. дори и преди 3 години си имаше някакъв контрол). Този път не съм ползвала и един ден болнични, а в 9 седмица бях в Браселона цяла седмица (Левски, оле), където, всред всичкото гадене, все пак се насладих на града, но не и на испанската кухня, за съжаление. В последния момент се отказах да ходя на самия мач и добре, че го направих, защото се изля библейски потоп и въобще мъжете се върнаха посред нощ премръзнали и мокри до кости.
На консултация се записах в МЦ "Св. Пантелеймон" - частен център, в който фирмата ни има абонамент и ми се покрива абсолютно всичко (но само една фетална морфология). Предишната бременност ходех в Шейново и бях много доволна, затова сега първо се бях засилила натам, бях готова да си плащам, въпреки полагаемото ми се. Когато отидох обаче, с час за 13.30 и ми казаха, че още не е влязло момичето за 12.30, и че винаги е така, реших да се откажа. Иначе си ходя и при моя лекар в Шейново, при когото родих първия път, така че и той ще ме следи горе-долу на 5 седмици и ще ме консултира при нужда.
Друго какво да кажа - с отрицателен резус фактор съм, така че ще трябва да си правя и допълнителни изследвания. Миналия път ми поставиха анти-Д гамаглобулина, така че силно се надявам да нямам проблеми в това отношение.
На Биохимичен скрининг ще ходя в майчин дом в 16 г.с., а на фетална морфология при доц. Томова (знае ли я някой?) в 17-та. Дотогава ще ме гледат на УЗ лекарят ми от Шейново и от консултацията в Св. Пантелеймон.
Много неща изписах, извинявайте ако съм досадила. Миналия път бях много активна в клуб Бъдещи Майки в дир.бг (тогава беше по-популярен от този), ходех по срещи и т.н. С момичетата и досега сме в приятелски отношения, с някои си изгледахме заедно децата.
Поздравявам ви всички, дано ни минава вече гаденето (днес определено се чувствам по-добре) и доскоро!

# 202
Леле колко хубаво ми става - за един ден три нови попълнения Party
Добре дошли момичета! Stra4iatela бая работа ти се отвори по списъка baby_neutral но повечето е за хубаво.

MAPTA за Янкова много добри отзиви съм чувала, а не очаквах защото тя е дъщеря на Янков и си мислех, че... бе нали знаеш как става с покровителстваните от мама и тате НО СЕ ОКАЗА, ЧЕ ГРЕША. Пусни една търсачка и ще видиш колко добри отзиви за нея има Sunglasses

# 203
Днес е деня на изненадите! Hug
Три нови попълнения за един ден! Хайде, ако има още, покажете се! Не е страшно, момичета. Wink
Добре дошла, queenmabb! Какво е първото ти детенце?

# 204
  • София
Благодаря за посрещането!

Добре дошла, queenmabb! Какво е първото ти детенце?

Аааа, кой не гледа лентичките! Сладко-пухкава гълъбка, т.е. момиченце. Сега за новото бебе не съм си правила разни "тестове", но с мъжа ми му говорим в женски род, така че ще видим...

# 205
Здравейте, априлки !
Днес въобще нямам време да чета, изчетох от горе-отгоре  Blush заформила ми се е работа попървата страничка...
Днес бях на ЖК във Вита, записах се при др. Хаджиев. Очарована съм, ама то след предишните ми перипетии, сигурно нормалното отношение ми се струва свъх лубезно и отзивчиво. Утре сутрин ще пускам изследвания, че трябва на гладно, пък аз днес като никога закусих  Crazy Обесни ми всичко подробно, бях в кабинета цял час. Каза, че на мойта възраст не било задължително фетална да се прави, пък и както Мелодия е казала, на 3Д също добре се наблюдават нещата. За пръв път ме гледаха на коремен, видях беби, най-накрая да заприлича на нещо  Crazy Мърдаше постоянно и се дупеше, но накрая го снимахме как "маха" на тати за здравей. За съжаление тати не можа да дойде, защото док приемаше до 14ч., но съм му обещала следващия път че ще види беби. Чувството е страхотно да го видиш как мърда и е заприличало на бебенце...  Heart Eyes
Страшно се изкефих на срещата и нямам търпение пак да се видим, може и през седмицата след работа да хапнем по една салатка - аз съм на среща  Hug
Утре ще пиша повече
  Hug

# 206
  • Пловдив
Още едно "Добре дошла" за queenmabb ! Днес наистина много попълнения Simple Smile
Ая, браво на теб  Wink много добре си се справила с шопинга, но нищо че нещата са на корекции с голямо любопитство ще чакам да се появят в албумчето Simple Smile
Скоро и на мен ще ми се наложи цялостно обличане - вече и уж меките и еластични дънки са на предела си, а и по-дългички блузки и жилетки няма да са ми излишни Simple Smile
pepa_k, аз ходя на док до вас Simple Smile на кръстовището на ВСИ при Бабаков. За сега не мога да се оплача от него Simple Smile А за срещите ... ще измислим удобен вариант. Ти до колко часа си на работа. На мен по принцип ми е по удобно да е през седмицата (общо взето мога да се измъквам от работа ако се налага) следобед, но ако на теб или на някой друг му е по-удобно през уикендите .... няма да се цепя от колектива. А в кой квартал работиш?
Филка и Лита също могат да дадат малко инфо в кои квартали се подвизават, така ще съчетаем най лесно нещата.

А аз да се похваля (сутринта мислех да се оплаквам от същото) сутринта се оказа, че градски транспорт стачкува, та трябваше да измисля алтернативен начин да се довлека на работа от Тракия до Брезовско. Как да е - закараха ме. Но на връщане .... направих геройство - вървях пеша  от Гагарин до Понеделник пазара Simple Smile И не ми се обади нищо, освен кръста, но като цяло не се изморих. Така че намерих си начин да сваля някое от качените с плюскане килограми или поне да задържа положенитео до тук Simple Smile

# 207
zdraveite momicheta, chestita nova tema !
ot dosta vreme ne sym pisala no ne ospiavam da procheta vsichko koeto ste pisali...
Tazi fetalna morfologia zadaljitelna l ie? Kajete mi kakvo tochno predstavliava samia pregled, na men neshto ne mi e mnogo iasno, molia raziasnete mi?

# 208
Страчи, много добри новини от теб - катализатора е бил да се видиш с нас  Crazy  Hug А сега сериозно, много се радвам че всичко е минало добре   bouquet
Бенита, ще пусна и снимков материал, но към края на седмицата  Grinning

ТанБ, едно от момичетата беше пуснало огромна статия за феталната в миналата темичка - потърси там, ще прочетеш много и полезно инфо. Някъде към 3-5 страница беше май  newsm78 И моля пиши на кирилица, за да улесняваш четящите те  Wink

Момичета от срещата, страхотни сте на снимката  Hug

# 209
Привет на новите априлски мами  newsm10

.Срещата мина супер,вече чакам с нетърпение следващата ,защото май не ни стигна времето да се наговорим .Мелодийка избрала си супер докторка ,колкото до прегледа за шийката и на мен доктора ми го направи ,за да види дали се е затворила Желая ви слънчева седмица милички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт