"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 941
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Доведен син на мъжа на Вера.

# 271
Благодаря!

# 272
  • София
Здравейте. Доста разтърсващ филм..според мен действието не е мудно. Дано Вера да не е все така "желязна",а двете сестри Неда и Радост да се сближат, но едва ли..може да има съревнование коя да бъде с Никола.  Силно се надявам финала да е положителен.

# 273
Радост като видя как живеят хората и взе да мрази живота си и да обвинява майка си. Хареса ѝ в богаташката къща и изобщо животът на леля ѝ. Не забелязва нейното студено поведение, важното е че е богата и важна. Май ще започне да създава проблеми на майка си. Актрисата е слабичка като дете, но взе да ми харесва как играе.
А Госпожа Вера е била явно пеперудка,пък Мамут, пък доктора...изобщо дали е наясно това дете - Радост от кого е.

# 274
Радост макар и отгледана от Надежда, е наследила част от харектера на "прекрасната" си майка и любовта към парите и лъскавото.

# 275
Харесва ми сериала. И според мен действието се развива бързо. Не очаквах Радост чак толкова бързо да се главозамае от лукса. Нито пък, че Вера е чак такъв боклук, да е била любовница на мутра. Все още смятам обаче, че бащата на Радост е Боян. Очевидно не е баща на Никола, а просто са се сприятелили в Чикаго.
Веселин ми се ще да го убият, ама се съмнявам да се отървем толкова бързо от него.
Неда е много сладка. Яд ме е, че ще последват клишето с любовния триъгълник и ще страда заради сестра си.

# 276
Сериала бива, но се чудя актрисата дето играе Вера защо така брегърбена стои. Уж ролята и е на изискана мацка пък стойка никаква

# 277
  • София
Все пак Радост има право да укори майка си за покорството пред насилието и нежеланието за промяна. Явно има и някаква друга история между Надежда и Веселин, та образована жена се е загробила в тая мизерия с тоя селяндур насилник.

# 278
  • София
Боян не е ли АГ?
Ей, много строго съдите Радост. Тя разбра, че майка й е крила за сестра си и сега не й обяснява нищо. От друга страна е права - защо майка й търпи тормоза. Това, което преживя в мазето, не се забравя. Както забравихте, че той щеше да я продаде за Бяла робиня. Надявам се да са го убили, защото иначе ще продължи със шантажа и тормоза.

# 279
  • Другата България
Не знам защо смятате, че сериала върви бавно.
Напротив, дори прекалено бързо върви за мен, хайде нека да е нормално.
Значи за два епизода какво разбрах поне аз.
Вера и Надежда са били в сиропиталище, откъдето са взети от родителите си, тоест, те не са им истински родители.
Дядото е бил "добър", но бабата е била "вещица". Всъщност, това са корените на домашното насилие.
Сестрите са били близки до един определен момент, в който не е ясно какво точно се е случило, но нещо е станало и Вера се е откъснала с наркобос, от когото /евентуално/ е забременяла, но са ги взривили двамата в колата им.
Тогава тя отива в чужбина /също евентуално/, прави си пластична операция и намира богаташа Дерменджиев.
На когото ражда Неда.
А Надежда остава да догледа "вещицата" в мизерията, като същевременно се омъжва за ...насилника /забравих му името/.
Същевременно отглеждайки и детето на Вера като свое.
Никола е син на първата жена на Стоян от друг мъж, която е загинала в катастрофа и е била алкохоличка.
Не става ясно какво се е случило с истинския баща на Никола, но Стоян го отглежда като свой син.
Никола ще остане трайно в България, а Неда очаквано е влюбена в него, и търси внимание.
Радост май прилича повече на истинската си майка, и определено няма да се задържи при Надежда, това вече са мои предположения. Очаквано ще завърти главата на Никола, което пък ще доведе до проблеми с Неда, с която всъщност са сестри.
Вера или поръча мъжа на Надежда /името наистина забравих/, или това беше начин да го измъкне от ареста и после незнайно какво да се случи с него. По-скоро е второто, но не мога да съм сигурна, някак ми се иска да е първото.
Единственото, което все още не ми е ясно каква всъщност е ролята на доктора /Боян?/ в цялата картинка.
На кого какъв е, по-скоро на коя от сестрите? Че Вера е замесена е ясно, но същевременно познава и е близък с Никола. Не мисля, че е истинския баща на Радост, дори съм сигурна, че не е.

Ако някъде нещо съм объркала, моля някой да ме поправи.

# 280
Кой е протагониста в тази история?

# 281
  • София
Аз мисля, че Радост е дете на мафиота. Трудно ми е да повярвам, че Вера би рискувала живота си като му изневери.

Реакциите на двете момичета за мен са бунт - едната срещу малодушието на майка и, а другата с лъжите ще се опитва да привлече вниманието към себе си.

# 282
  • София

Белези - сезон 1, епизод 2

# 283
Според мен Вера поръча да го убият, забравих и аз името на героя на Радев, а не е начин да го измъкне. Тя не е глупава, знае, че веднъж помогне ли да го оневинят, после той ще започне да я изнудва за пари, услуги и др. до безкрай.

А вече дали наистина е умрял не знам, и аз бях останала с впечатление, че е основен персонаж.

# 284
Боян Петров може да е лекаря, помогнал при раждането на Радост, нали и някакви документи са фалшифицирали.

Общи условия

Активация на акаунт