Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Старт в кариерата 2020

 • 8 051
 • 58
 •   1
Отговори
# 45
 • Мнения: 18
Все още нямам ясното за тези пари, дали изобщо имаме право да ги получим. Моите колеги получават такава компенсация, миналата седмица са си получили заплатите и директорката ни ми звъня да ме пита дали ми е превед и на мен бонус, но аз нямах нищо. Каза, че е чула че трябва и ние по старт на кариерата да получим, за това питам тук, ако някой е получил сума по-висока пт 640лв да сподели. Ще видя след няколко дни като пуснат заплата за април дали ще имам нещо допълнително...

640 ли? Ние взимаме 620 тук. А относно бонусите, при нас никой не е взел подобно нещо😁

Не знам, просто така чух и реших да питам... Аз взимам заплата до 10то число, а моите колеги около 20то (имам предвид колегите, които са на постоянна работа, те взимат бонус за работа в опасна ковид среда🤭) та ще видя със заплатата дали ще имам нещо, но щом вие нямате, едва ли ще има😃
Относно сумата грубо си я смятам, все още не съм взела цяла заплата, защото март месец ми се наложи да отсъствам и нямам представа колко ще е цялата сума...

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 11:02 от Dudu16

# 46
 • Мнения: 8
Здравейте колеги искам да попитам някой знаели как се напуска програмата и какво се подава заявление или молба или нещо си там

# 47
 • Мнения: 8
Здравейте, някои от вас вече получиха ли заплати за месец април Simple Smile

  # 48
  • Мнения: 3
  Здравейте, някои от вас вече получиха ли заплати за месец април Simple Smile
  Да,аз получих вчера заплата за месец април. Simple Smile

  # 49
  • Мнения: 19
  Здравейте колеги,
  Отдавна никой не е писал в темата, така като гледам. Днес от Бюрото по труда ми дойдоха на проверка, на работното място. Поне при мен всичко беше чисто формално. Бяха двама служители от местното Бюро по труда. Имаше 2 различни документа с химизирана хартия( с индиго) в бял и жълт цвят. Върху един от документите аз си написах име и фамилия, след което се разписах. На същият документ се разписа и директорката на институцията, в която работя. Жълтите екземпляри от документите останаха при директорката. Това беше всичко при мен, надявам се и при всички останали проверките да преминат успешно.

  # 50
  • Мнения: 1
  Здравейте!
  Аз съм одобрена.
  Имам въпрос и ще съм много щастлива, ако някоя от вас ми даде информация, защото ми е притеснено.
  Наскоро разбрах, че съм бременна, а ми предстои да започна работа по тази програма. Въпросът ми е, дали като разберат, че съм бременна ще ме освободят, или ще мога да получавам майчинство?
  Срокът на програмата е 1 година.
  Благодаря Ви предварително!

  Здравей точно поради тази причина се отказах да започна работа по праграмата. Няма да се освобоят , но е няма да имаш право на втората година майчинстро защото договора е срочен . Имаш право на 410 дни майчинство . 45 дни преди раждане на детето + още 365 дни до навършване на една година на детето . След това договора ще е изтекъл и няма как да получаваш пари през втората година .
  [/quote
  Здравейт!
  Аз също съм бременна и работя по тази програма. И на мен ми казаха същото, като след изтичане на първата година може да се назначите на друго работно място и да кандидатствате за втората година.

  # 51
  • Мнения: 3
  Здравейте, някой вече ползвал ли си е отпуска по програмата? Интересува ме дали отпуска трябва да си го използваме до края на годината или до края на програмата?

  # 52
  • Мнения: 3
  Здравейте, някой вече ползвал ли си е отпуска по програмата? Интересува ме дали отпуска трябва да си го използваме до края на годината или до края на програмата?
  Здраввйте! Аз ползвах вече 10 дни платен отпуск по програмата,но също не съм на ясно докога трябва да използвам останалите ми такива.Явно е различно във всяка институция,защото приятел който работи също по тази програма го задължиха да използва отпуската си до края на месец ноември….

  # 53
  • Мнения: 14
  Здравейте! Участвах в програмата 2019 г, имам ли право да участвам тази година отново? Някой може ли да сподели информация?

  # 54
  • Мнения: 19
  Здравейте! Участвах в програмата 2019 г, имам ли право да участвам тази година отново? Някой може ли да сподели информация?

  Здравейте, ако през 2019 сте участвали в програмата да речем с вашата бакалавърска степен, то тази година можете да участвате, с магистърска степен, ако притежавате такава. Но в случай, че нямате друго завършено висше образование не можете да участвате със същата специалност, тъй като според Бюрото по труда(Агенцията по заетостта),  вие вече сте придобили опит по тази специалност. Все пак ако искате питайте в Бюрото по труда за всеки случай.

  Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 09:03 от Dimitar_D

  # 55
  • Мнения: 14
  Да, свързаха се е мен от Бюрото по труда... Мога да кандидатствам с магистърска степен. Благодаря и на Вас за отговора.

  # 56
  • Мнения: 2
  Здравейте, някой знае ли на колко преизчислени дни отпуск имаме право за целия срок на договора?

  # 57
  • Мнения: 3
  Аз имам 17 дни

  # 58
  • Мнения: 1
  Здравейте хора , искам да ви попитам като първа работа след колко врем може да теглиш кредит  от банка и дали ще ми отпуснат заем като видят че работя в общината на стаж като технически сътрудник.
   и също така какво ви в мнението тази работа ?

  Общи условия

  Активация на акаунт