ОКТОМВРИйчета безчет - идват без да чакат ред!

• 12 093
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ НА ОМНИ!!! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Фрики, само дето зъбчетата ни са по-малки Mr. Green

Ами 4е то докато стигне до оригиналните рамери много моркови трябва да изхрупа Mr. Green

4ЕСТИТИ ДЕ4ИЦА НА ОМНИ И МИШКА,ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И САМО РАДОСТИ ДА НОСЯТ НА МАМИТЕ.
     Тук аналния секрет го взимат задължително,но и аз не знам защо.

# 106
HugМАЛЕЕЕЕ ВСЕКИ ДЕН СИ ИМАМЕ БЕБЧЕТА,ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ НА ВСИЧКИ МАМЧЕТА И САМО ДА ГИ РАДВАТ Party  Joy                                                                                                                                                                                          Ние сме още 2 в 1 и вече нямам търпение да си гушкам бебчо ама тя май не бърза Whistling                                      МАМЧЕТА ЩЕ  СЪМ ВИ БЛАГОДАРНА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА МЕН в конкурса НА:      http://www.moetobebe.net/            АЗ СЪМ МИХАЕЛА КРЪСТАНОВА от София

Последна редакция: ср, 27 сеп 2006, 01:24 от gudza

# 107
Спинкате ли още в това гадно време? Такъв дъжд се лее при нас, а трябва да излизам и то с момата че няма кой да  я гледа ooooh!,както и да е ще се справим Peace
Честити рожбички на Мишето и на Омни ,да са им живи здрави, да слушкат ,папкат и пълнят пампата  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
А на мамитe бързо възстановяване и ги чакаме за разказче и снимки  Mr. Green
Ай де това е от нас и се глезете повечко в този облачен ден че не остана ,като дойде човечето няма сън и глезотийки Blush  bouquet

# 108
ЧЕСТИТО НА ОМНИ И МИШКА!!! ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!

smile3525                                   smile3525                        smile3525

# 109
 newsm59  Gift

galentse smile3525

# 110
ЧЕСТИТИ РОЖБИЧКИ НА ОМНИ И МИШКА! Да са ви здравички и послушни дечица, да папкат и пълнят памперсите!

nbirthday Galentse! Жива и здрава да си, леко раждане и бързо възстановяване!
bouquet:

При нас нищо ново - като гледам бебо няма намерение да излиза скоро, на мен си ми тежи, отвреме навреме ме боли и ...  А обебелите се мами, които са вкъщи нещо не се отчитат редовно-дано само ги слушкат бебенцата Wink

# 111
  • София
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МИШКА! ДА Й Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ! babydust7 baloni smile3525

gudza имаш един глас от мен! Успех в конкурса!

Момичета вчера бях на консултация, вече имам малко разкритие около сантиметър, контракциите зачестиха, но още са безболезнени, все пак лекарката ми разреши да пия по една таблетка магнезий преди лягане, защото получавам по 5-6 крампи на нощ и немога да спя, да тази нощ беше много добре. Започва да ме обхваща паника, независимо, че вече съм наясно какво да очаквам.
Утре ще гледам да дойда на училището на 9 месеца, малко да си побъбрим та да се отпусна, друго си е да споделиш с девойки в същото положение.

newsm59 Galentse

Приятен ден на всички и очакваме да видим кое ще е следващото бебече!

# 112
Честито момченце,Мишка!Да е жив и здрав голям мъж да порасне!  bouquet
След двудневните проблеме със страничката още не съм прочела какво сте писали.
Видях, че стискате палци на някои от мамите.Присъединявам се и аз.
От бързия преглед по диагонал забелязах, че Илиянка ми се губи. newsm78Дано при нея всичко е наред! Praynig
Честит рожден ден на Галенцето!  bouquet
Ех, като гледам как се навързаха всички бебчета на мамите с термин до 10.10., май идва и реда на тези от втората половина на октомври! JoyКолко е хубаво да ставаш сутрин и да прочетеш , че някой от нас се е обебил.  baby_neutral
Хубав ден!  bouquet

# 113
Добро утро момичета!
Чак сега се надигам от леглото и още ми е едно сънено...
Галенце, честит рожден ден! Леко раждане, бързо възстановяване и едно прекрасно бебоче за гушкане.   bouquet
Гудза, и аз гласувах за теб!
Сега се чудя дали да не отида на разходка в това дъждовно време (много обичам такова Simple Smile  newsm78. Така или иначе по-късно трябва да си взема Васермана, та може да се помотая из центъра.
Лек ден и много  Hug на тумбаците!

# 114
  • София
Здравейте на всички   bouquet

Благодаря ви много за пожеланията за нашия малък мъж Филип, да ви се връща   bouquet

Честито и на всички вече мами и от нас   bouquet да отгледате здрави и усмихнати бебоци и само радост да ви носят

Ние сме добре, борим се с кърменето, защото имахме малко проблеми в болницата и първите 2 дни мамин беше само с шише и сега е малко мързелив, на мама кърмата и не е достатъчно, но ще се справим, ще преборим трудностите надявам се. За сега толкова, скоро пак ще се включа

Успешно раждане на всички останали и здрави бебчета да си гушкате скоро, прекрасно е

# 115
  • София
Добро утро, момичета!

Честито на новообебилите се мами, да са им живи и здрави душичките и много да ги радват!

# 116
  • Стара Загора
Честито на новите мами Мишка и Омни   bouquet Да са им живи и здрави дечицата и много да се слушкат...да папат и да акат  Mr. Green
Всеки ден се появяват все повече бебчета...нека..това е хубаво и всеки ден влизам да ви чета ама аха да се отпусна в размисли и страсти тук из нета и моя посерко ревне за нещо Crazy Вчера точно сменихме пампата и се изправям...и направо си го чух как се наака пак Mr. Green и айде пак нов памперс...а днес ме напишка Mr. Green
Лек ден на необебените мами и да не се помайват и спокоен ден на вече мамите Hug

# 117
Ей, Мишке, честито ти мъжленце .. Олекна ли ти сега вече .. от кога искаше да раждаш..
Да ти е жив и здрав юнака, да папка, спинка и пълни памперса, да те оставя и теб да спинкаш..

newsm79 wash hang 1ironing 1dishes ей тия всичките неща ги пробутай на свекито, нали беше ентусиаст

Галенце, честити роджен ден.. Желая ти леко раждане, много прекрасни моменти с бебоче и дъъълъг живот и мнооого здраве за да му се радваш!!! hbdtu

# 118
Добро утро и от мен сладурченца
Честит бебок на Мишка да слуша много и голям да порастне newsm51 smile3525 newsm68
Освен това на Галенце  newsm59 newsm67 с пожелание за скорощно раждане и едно хубаво бебче.
Куки радвам се че се появи макар и за малко и стискаме палци да се храни бебо twin_neutral но не така.
Хера винаги успяаш да ни развеселиш ами продължавай бебо все в тоя дух да цапаш мама Hands Clap smile3541
Лек ден на всички и днес да има ново бебе.А аз отивам да newsm28 wash newsm75

# 119
ЧЕСТИТО МЪЖЛЕНЦЕ НА МАМА МИШКА

МНОГО ДА ВИ РАДВА, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЮНАК

smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Тъкмо се чудех какво стана с нея Heart Eyes

Днес чакаме новини и от Теди, Оска също я няма Heart Eyes

Херка, браво добре се справяте значи с кърменето, щом ака толкова много малкия сладурчо smile3504 smile3545

Честит рожден ден и на Галенце - скоро ще си имаш най-прекрасния подарък bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт