ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът се мръщи, тясно му е вече вкъщи!

• 26 802
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Ходих да проверя и аз - за съжаление Литература-та е на Булвест 2000 .

# 346
Мисля че тук след регистрация могат да се ползват електронните учебници -
https://sales.anubis-bulvest.com/parents/eReadableOnline?kind=1& … oup=10&firm=0

Пробвах, но иска пари за код, не знам защо ми беше останало в главата, че достъпът е свободен.

# 347
  • sofia
Доня, ние сме с Анубис, кажи какво да снимам.

# 348
А аз знам, че нашите са на БГ учебник.. малко ли си трових нервите докато ги намеря Simple Smile

# 349
  • о`майна лунна нощ е
Спасихме положението Wink

# 350
  • Между гори и планини
Благодаря момичета, като Тимуровата команда сте 🥰 Направо се просълзих ❤️
Спасихме положението Wink
Благодаря ти за бързата реакция 🥰🥰🥰

# 351
  • у дома
Работните листи по математика на Анубис са пълни с грешки...
В отговорите ли това,защото не съм проверявала отговорите...
Аз ги мразя  тези работни листове,защото за тях се разправяме най-много да ги попълва...

# 352
  • Между гори и планини
Предполагам цялата партида с учебниците по литература имат грешка. Не е никак малка. Добре, че има как да го сменя. Като бях в книжарницата, приемахме помагала с грешки и давахме нови. Понякога срещу касов бон, понякога на доверие и добрина. Издателството ги взема и дава нови. Защо не пробвате да върнете, нищо че е попълнено.

# 353
Грешките в учебни тетрадки, работни листове, книги за учителя, учебници, сборници и други подобни по математика са много и се дължат на голямото бързане да бъдат издадени преди началото на учебната година, в която трябваше да се използват за пръв път. И това се отнася за всички класове. Предполагам, или поне се надявам, във вторите издания този проблем да бъде изчистен.

# 354
  • у дома
Защо не пробвате да върнете, нищо че е попълнено.
Аз разбрах,че има грешки или в зад.,или в отг. И понеже сме по същите попитах къде-не е сгрешена тяхната партиса.

# 355
  • София
Аз въобще не съм убедена, че в наши дни има длъжност "коректор" и е много вероятно в последващи издания евентуално да бъдат отстранени само минимална част от грешките, ако изобщо бъдат отстранени.
Помните ли, навремето във всички книги имаше листчета с печатни грешки, открити след подаването им за печат. 😊
Също така си бях изградила навик да преглеждам всяка книга, която си купувам за липсващи коли. Явно се е случвало.

# 356
Конкретно при математиката има грешки, които не са печатни. И не са малко. А и за да установиш примерно, че при задача с избираем отговор няма верен такъв, трябва да решиш задачите. Има учебници ( на едно конкретно издателство), които съдържат материал от горен клас. Вероятно заради тях измениха наредбата, като вмъкнаха изричен текст със забрана за подобни неща.

# 357
  • София
Дидева, ако оправданието им сега би било бързането заради новата система и кратките срокове, преди какво беше? Спомням си далечната 2011-та, дъщеря ми беше  8 клас и учеха по учебник на Анубис по мат. Имаше  груба грешка ( не в отговорите, че човек да преглътне), а в теорията за модулни неравенства. Жалко, че не пазя учебника.. В следващо издание грешката пак си беше там.

# 358
Божеее, те на задачи за олимпиада пускат грешно условие, където има национална комисия и само по 3 задачи на клас, вие за сборник се впечатлявате.
В тази връзка, в някое училище да се е провела някаква олимпиада? Любопитна съм как са я провели (дистанционно или присъствено).

# 359
  • София
Работните листи по математика на Анубис са пълни с грешки...
В отговорите ли това,защото не съм проверявала отговорите...
Аз ги мразя  тези работни листове,защото за тях се разправяме най-много да ги попълва...
В отговорите - лично намерих НЯКОЛКО. Направих проверка в задачата с дадения отговор и не се получава равенство. Поне 5-6 грешки открих...

Общи условия

Активация на акаунт