ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът се мръщи, тясно му е вече вкъщи!

• 26 803
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
Всякак си е добре за момиче- и миньончета са много сладки, и високите госпожици.
Пък и за момче, ако спортува и работи за добри пропорции, не смятам, че има проблем с какъв точно ръст е.

# 316
И с добри пропорции, пак си има комплексите моето момче. Вкл и защо още не се бръсне, защо му е светла кожата, защо има лунички(изчезват през зимата) А е с хубави черти, чаровник, но наистина изглежда по-малък.
Повечето изглеждат като истински мъже.

А, от 26 деца той е един от тримата, които не пушат. За алкохол-пробвал е само домашно червено вино по малка чашка зимните празници.Дано така да остане трайна липсата на интерес.
Въобще, децата не само физически растат с различни темпове.

# 317
  • София
Харесвам високи хора, и мъже, и жени. Винаги бях от ниските в училище, докато в 10. клас не се случи чудото и пораснах до 168 см. Но винаги съм искала да бъда 175 см.
Естествено, след време осъзнаваш, че ръстът няма кой знае какво значение, други качества излизат на преден план.
Дъщерята е 167 см. и 50 кг. Смеем с нея, че едната й баба е ниска и пълничка, а другата висока и слаба. Явно се е метнала на втората.

Betty, синът ти изглежда впечатляващо. Браво на него, че така се грижи за тялото си.

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 08:19 от bazel

# 318
  • София
Някой да има отговори на миналогодишния общински кръг на НОМ за сверка?

# 319
  • Между гори и планини
Светкавица, можеш да кажеш на детето, че и моя не се бръсне и слава богу! Защото брат му е обратното и от 14г трябва да се бръсне през ден, а по гърдите имаше толкова растителност, че на плажа стоеше с тениска.
Нямам идея колко около моя пушат, приятелят му не, както и момичетата които не нарича кифли. Давали сме му малко вино, рядко и шампанско на нова година.

# 320
  • София
Моите и двамата са високи за възрастта си. Големият дори надмина моя баща, от когото мисля е взел този ген. Е, вярно, че татко с годините може би се е и посмалил. Стърчи и над всичките си приятели-набори. В сегашното училище май също е от най-високите, но сподели, че има високи момичета.
Днес го накарах да порешава малко задачи, такова мрънкане беше. Схванали му се краката от седене 🙄 , а предните дни като ми си хвали колко серии на някаква японска анимация с английски субтитри е изгледал седящ, нищо не го болеше... Но всичко е до желанието.
И като споменахме ръст и разни болежки, да питам някой от тийновете имат ли някакви оплаквания? На моя само му пукат ставите, обича и да си изпуква гърба, врата. Казва, че така се облекчава, но ме притеснява това. Преди години ходихме на лекар, правиха му снимка, нищо обезпокоително не намериха. Личната каза, че е от растежа, но на мен ми звучи плашещо, като го чуя как пука.

# 321
  • Пловдив
Въй, цигари, вие се шегувате. Малки са още, да му се не види, изобщо не мислих, че има повече от 2-3 деца в класовете, които да пушат. Малеее еееее.. Слава богу, за сега набора е с примит мозък и не очаквам да пуши. За сега. Даже, намазва всеки, който пуши пред него, не си мълчи и прави забележки. За алкохола, само бира, безалкохолна. Бяхме го завели в Лондон за негов рожден ден и седнахме в едно заведение и поръчахме ядене и бира, за нас нормална, за него без алкохол, ейй, изгониха ни, не ни обслужиха изобщо 😀 Да им се не види и лицемеритв, там дето се наливат прави от малки, им се видя безалкохолна бира (0%) ега ти и престъплението.
Пука си пръстите, нарочно. Знам, че по принцип от растежа се получават някакви такива неща, не мисля, че трябва да се притесняваш, Елуинг

# 322
  • София
Бети, впечатлена съм от момчето ти. Страхотно тяло!Уау!
За ръста аз съм 168, ММ 180. Митко дръпна много последните месеци. 173, 65 кг. Надявам се да стане по-висок от баща си. Не се бръсне, няма нужда все още. Маха само космите под мишниците.

# 323
  • софия
Много се смях на това в друга тема Laughing

# 324
Някой да има отговори на миналогодишния общински кръг на НОМ за сверка?
Ох, хвърлих ги. И Ния нейните. Помня, че на 1б отговорът беше, че А не е решение на неравенството. Ако кажеш да го сметна пак, но не виждам къде може да се сгреши. На око по условието на 2а го изкарвам а:4+3.b:4.
Ъгълът на 2б мисля, че беше 90 градуса.
А на трета имам снимка, че я пращах на Светлето за проверка.
3а) 6.8!
3б) 8.8!
Зв) 195

# 325
  • София
Точно за 1б и ние получихме, че не е решение.
Благодаря за останалите.

# 326
  • София
О, забравих - Бети, страхотен е синът ти! Жив и здрав!
За цигарите също го пропуснах, много се надявам да не опитат никога. Вкъщи никой не пуши, аз дори не съм пробвала. Като един истински Лъв, наборът много обича себе си и все следи за нещо дали е вредно и тн. Е, хапва боклуци, но цигари и други неща мисля не би опитал. Иначе лятото и на двамата им харесва радлерчето ми, също и разните сайдери. Един път каза, че няма търпение да стане на 18г, за да може да пие. 🤔 Не знам как го съчини това.

# 327
За зодиите, онзи ден някаква астроложка казала, че след годината на строгите правила на Козирога, годината на Водолея ще ни се види като влакче на ужасите Simple Smile. Да видите лесно ли ни е на нас водолейките Simple Smile.

За пушенето: в класа от 32ро имаше 2 пушещи деца още от 5ти клас, след това не е ставало на въпрос. В смг нямаше в нашия клас, а и тук май няма в класа. Мислех, че е отминала тази мода. То и в тази изолация как не ги хващат пушещите деца Simple Smile?

# 328
  • Между гори и планини
И тук, и в училището във Варна в което учи, и това до което аз работех, имаше пушещи ученици. Момичета предимно. Момчетата нагъваха пици . Тук има и от 5-7 клас от ромчетата. Родителите им вероятно знаят и дори се гордеят, че вече са станали "мъже".
У дома само аз пуша, само на площадката пред къщата, без значение какъв студ и сняг е. У дома цигара не влиза! Зимата пуша рядко, днес 3 цигари. Лятото доста повече, но съм цял ден вън.

# 329
Моите стави пращят отвсякъде. Знам, че не е хубаво и кинезитерапевти са ми го казвали, но нищо не мога да направя по въпроса, така съм откакто се помня. Малкият е като мен, като започне да разгрява, пращи навсякъде. Винаги е бил така. При набора такова пукане никога не е имало.

Общи условия

Активация на акаунт