Отговори
# 165
Добро утро и весел снежен ден! Nature Snowflake Nature Snowman Много смях от сутринта с тези фенски творения, а довечера с голямата романтична кошница съм се наредила! Cocktail Lollipop
Balloon ЧРД на Пеперудка! Сладка, щастлива година и попътен вятър за мечтите ти! Gift Heart
Идвам пак с редакция: Flowers Hibiscus Али, благодаря за субките на интервюто! Голям сладкиш е Керем, всеки, който го познава лично е щастливец! Heart
И пак от на Сани поста с камофлажите: тези нашите от целия каст да големи щураци! Всичките са луди по цялата глава! Joy Много ме радват! Heart

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 15:55 от Ели-mama

# 166
Здравейте снощи са снимали до късно и на Бътърфлай, честит рожден ден нека всички мечти ти се сбъднат

от сторито на Ханде

https://www.instagram.com/p/CJvrk8LAPkY/?utm_source=ig_web_copy_link

# 167
  • Кърджали
Бътерфлай, по наше у, Пеперудке, да си здрава, да си щастлива и всичко, което си пожелаеш, да ти се случва!

# 168
Не знам, БлагаВест, ... Или как не искат да отнемат от вниманието върху сериала. След което пак се връщам на думите и на двамата, че между тях има приятелство, партньорство и нищо повече, и си мисля - дали ние не си фантазираме, просто защото толкова много ни се иска да са заедно?! Дали не преувеличаваме?! Може би се гледат така и ние го определяме като “влюбено”, но всичко се дължи на невероятната химия помежду им, която просто си я има и те няма как да я скрият. Предполагам ще разберем след време. Сега само можем да си гадаем и всеки ще накланя везните натам, накъдето му се иска. Всичките ХанКер шипъри ще виждат под вола теле, както се казва. Ще правят от мухата слон и т.н. Wink

БРО е права, така се чувстваме всички пристрастени към сериала!

Помните ли, че Енгин каза на Серкан: Ти видя ли как те гледа?! ,  а Керем отговори: Тя така гледа всички!

Абе, че погледът на Еда/Ханде по принцип си е мек, позитивен, излъчващ благоразположение е вярно, но съм забелязала, че с влюбен поглед да гледа не само Серкан, ами и Керем, а не съм забелязала така да гледа колегите си артисти. Откровено казано в мен остава усещането, че тя "има очи" само за Серкан/Керем. Дори последния журналист, в опита му за интервю от колата, го гледа с нейния  наистина дружелюбен, но обикновен  поглед... Този въпрос с евентуална връзка между Ханде и Керем, поради липса на доказателствен "материал", се старая да не ме  вълнува много...защото мразя да съм разочарована. Остава ми траен вкус за нещо пропуснато...

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 12:36 от mari08

# 169
Добър ден! и да си напиша това,което бях обещала,но да ви предупредя не съм по писането и анализите,но съм добра в четенето Simple Smile....та преди дни бяхме командировани в Комотини и имах честа да говоря с някой фенки на нашия сериал /скрито/ ...попитах ги дали го следят и какво им е мнението..всички се очудиха,че ги питам и понеже съм с фуражка малко се стреснаха,но намерих начин да ги отворя....Прочетох им /с превод/ коментара на БРО/розичката/ и те се възмутиха как може турците така да расъждават за диалекта на Керем и ми обясниха,защо не се възмущават на гръцките актриси,които са в Турция снимат се в тяхни сериали и не говорят правилен турски,но ги харесват,а Керем си е турски гражданин и си бил говорил разбираемо,а го хулили....да уточня ,че турските фенове живеещи в гранични райони ги блокирват в писането /независимо къде и какво за турски сайтове/ и даже им спират сигнала на турските тивита......дадох им сайт от който могат да гледат без проблем и линк на нашата темичка/нека си превеждат с чичко гугъл/.....бяха много радостни и пращат на вас фенките много топли поздрави....срещата беше кратка,но те са направили петиция и очакват отговори от канала фокс и прочие.....от телефона ми си свалиха снимки на К/С и Х/Е ....това е в общи линии....пожелавам ви топъл уикенд и да ви е пълно в душите...

# 170

Можв би това е източникът, който е подпалил Еда, за да захапе Серкан за вратлето...
Тази защо е по риза и гащи 🙄

# 171
  • Кърджали

Серкан май наистина си играе с огъня.

# 172
Kissing HeartJoyJoyJoy
Брей, Друон!  Наистина топ цитати на патриоти си набарала!  Blush  И верно много народ развесели в темата.

Ами като са писали, че довечера ще е събитието на  годината, айде бакалъм.

Не знам, Налбантова, кой със гащи, кой без гащи - ще гледаме довечера - който може, кой не може - поствайте линкове с разни буквички на по-разбираеми езици, пък както успеем.

Айде хубава събота на всички Kissing Heart Kissing Heart

Фенките в Туитър яко са подхванали Керем с патриотизма:😂😂😂

Керем у дома:

И едно красиво “патриотично видео” видео:
https://twitter.com/amorhande/status/1347608957557334018?s=21

Сериалът започва да се излъчва от понеделник 11 януари в Испания. Рекламите са много добре направени:
“Сериалът продаден в над 45 страни”
“Феноменът на социалните мрежи”

https://twitter.com/informacion_st/status/1347691820512387074?s=21

# 173
Интервюто на Керем с бг субтитри, тъкмо го качих и ви го нося топло, топло. Hug Тъй като е много голямо по размер и все още се обработва, може да забива все още.
http://ok.ru/video/2041178294796
Честит рожден ден, Пеперудке, бъди много здрава, щастлива и обичана Flowers Rose

# 174
  • Плевен / София

Серкан май наистина си играе с огъня.
Може да е по риза, но е с обувки на висок ток...

# 175
Prinx, май довечера ще са малко тези, които ще са облечени в тази серия 😄
Пеперудке, замислих се какво да ти пожелая и в ума ми дойде една песен, стара... Волна пеперуда... 😄 Бъди щастлива, здрава и волна, като на Кати пеперудата 😏

Гости, иначе ще е до пъпа на Еда, но така застанала до отворената врата, да не я хване нещо от това течение 🤔

Аз идвах тлва да ви сложа, че го видях ей сега 😆 Йозлем Реджеп е експертен астролог, нямам идея какъв е и що е, така пише 😆 Направил карти на няколко личности, естествено, че не подминава и нашите.. Ханде безполезна, щото Керем тайно бяга през февруари 😮😮😮

# 176
Усещам ,че с този аутфит ще бъде изстреляна Балджа от апартамента на Серкан . Дано да не настине Joy
     А Керем стана много неспокоен при въпросите за Ханде и пълното му сърце . Пристъпва от крак на крак ,гледа ту на ляво ,ту на дясно . Вече не знам какво да мисля .Има ли ашлк ,няма ли ?
    Нека да ни пълнят сърцата и очите с прекрасната си игра и невероятната химия ,да ни карат да се смеем и усмихваме ,а на другото (ако го има ) да му се наслаждават те . Hug
    Аууу ,на още някой му говорят звездите и пак не му говорят правилни неща . Joy

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 12:51 от Sezariya

# 177
  • Кърджали
А, мернах го това сутринта.. Познала веднъж че една от звездите там ще се омъжи и ся нали е със самочувствие, че нейните предсказания се сбъдват.
Та Керем през февруари щял да се запознае с някаква от чужбината (пфу, разкриха ме), щял да си общува с нея и да флиртува. От това, Ханде щяла да се разочарова и да го зареже. Лятото на нашия щял да му дойде акъла, ама щяло да е късно, понеже септември Ханде щяла да срещне нова любов. И така нататък.

# 178
Оу, гугъл не ми каза, че е жена 😆 Даже си го предатавих гологлав и мустакат 😆😆😆
Алекс, ще отнесеш много псувни ако го откраднеш още февруари 😆

# 179
Тая Балджа изглежда, че си е с мъжка риза...и токчета.

Общи условия

Активация на акаунт