Отговори
# 195
  • Варна
Привет момичета, изтървах ви края.
Butterfly, Честит рожден ден. Желая ти здраве, късмет и хувави моменти с любимите хора.
Благодаря на всички ви. И на тези които превеждат и на тези които пишат, дори и на тези, които само четат. Ние сме като едно мини общество обединено от любиия ни сериал. Невероятни сте, благодаря ви.

# 196
Интервюто на Керем с бг субтитри, тъкмо го качих и ви го нося топло, топло. Hug Тъй като е много голямо по размер и все още се обработва, може да забива все още.
http://ok.ru/video/2041178294796
Честит рожден ден, Пеперудке, бъди много здрава, щастлива и обичана Flowers Rose

Много, много благодарим, Али Kissing Heart
Този журналист ми хареса , беше любезен, извини се , че пита за хиляден път същия въпрос Joy
И аз като mari съм се настроила, че няма връзка между Керем и Ханде,по-добре така , отколкото да храня някакви надежди и после да се чувствам неудовлетворена от събитията Joy

Не помня кой беше писал , че ако нямат връзка и всичко е актьорска игра, то никой не може да нарече Ханде Ерчел лоша актриса Joy така е , така е , добре го играе влюбена Stuck Out Tongue Winking Eye

Честит рожден ден на Пеперудка! Жива и здрава да си! Kissing Heart

# 197
От FOX
Size bir sır verelim mi?
Усмихнато лице с ореол
 Eda, bu akşam Serkan'a büyük bir sürpriz yapıyor!
Шъткащо лице
 #SenÇalKapımı @sencalkapimi__

Да ви разкрием ли тайна?
 Еда прави голяма изненада на Серкан тази вечер!
 #SensCal

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 14:29 от sani1212

# 198
  • Плевен / София
От FOX
Size bir sır verelim mi?
Усмихнато лице с ореол
 Eda, bu akşam Serkan'a büyük bir sürpriz yapıyor!
Шъткащо лице
 #SenÇalKapımı @sencalkapimi__

Да ви разкрием ли тайна?
Усмихнато лице с ореол
 Еда прави голяма изненада на Серкан тази вечер!
Шъткащо лице
 #SensCal

Дано изненадата е приятна и за двамата...че предният път салона се оказа препълнен....

# 199
  • София
От кога към много добър приятел се обръща с sevgilim? И кога Керем намира време да се среща с някаква журналистка,  след като по цял ден е на снимки. Не му вярвам.

# 200
  • София
Голямата изненада е, че отново отвори градинката си за него! Като му заяви, че оттук нататък ще коси само и единствено нейната ливада. Wink

#ДаЖивееКиткоберачБолат 😅

Сега сериозно - с това костюмче беше, като вадеше нещо от сейфа на Семиха. Може да е намерила някакви доказателства, които да сподели със Серкан. Но все пак смятам, че ще завършим със сутринта след кекс сцената. Ще видим дали ще изляза права. Simple Smile

А относно спекулациите за ХанКер - миналата година имаше същите за Айбуке Пусат и Фуркан Андъч, защото и те имаха страхотна химия на екрана. Бяха необвързани в реала. Дори бяха заснети заедно на летището. Оказа се, че са се сприятелили, до ден днешен се виждат, лайкват си почти всяка снимка в Инстаграм, коментират закачливо. Да ви звучи познато? Но не са двойка. Wink

# 201
  • София
Не е лошо Ханде и Керем да обяснят на Мурат че са само приятели. Та той да се успокои и да не задрасква старите си приятели заради тях.⁹

# 202
  • София
БлагаВест, миналата година така спретнаха интрига между Дилан Чичек Дениз (бившата приятелка на Фуркан) и Айбуке. Двете били приятелки, не знам какво си. Обаче журналята като подхванаха вълната на АйФур и Диляна изтри Айбуке от Инстаграм. Казвам само, че има много други подобни случаи и не винаги ашк вар. Wink Аз ще съм повече от щастлива, ако Ханде и Керем са двойка, но засега нека се доверим на тях - те казват, че са само приятели, приемаме го и се радваме на Еда и Серкан. Simple Smile

# 203
Здравейте снощи са снимали до късно и на Бътърфлай, честит рожден ден нека всички мечти ти се сбъднат

от сторито на Ханде

https://www.instagram.com/p/CJvrk8LAPkY/?utm_source=ig_web_copy_link

Сани, изгоряха нашите, тези погледи парят! Heart Eyes Kissing Heart Heart Heart

# 204
  • София
Копирах програмата на FOX за тази вечер
Fox Tv Yayın Akışı
02:15 KEFARET - TEKRAR
04:30 ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA- TEKRAR
06:00 İNADINA AŞK - TEKRAR
08:30 İLKER KARAGÖZ İLE...
11:15 MEMET ÖZER İLE MUTFAKTA
12:15 KAMERA ARKASI
13:00 SEN ÇAL KAPIMI - TEKRAR
15:45 SON YAZ - TEKRAR
19:00 GÜLBİN TOSUN İLE...
20:00 SEN ÇAL KAPIMI
23:15 SON YAZ - TEKRAR
Май наистина няма озет и направо започва серията?

# 205
# 206

Вероятността да няма озет е голяма. Имайки предвид, че започва Сървайвър смятам, че ще започне новият епизод. Не биха си позвволили да изпуснат зрители, които от любопитство биха отишли да погледат тв 8. Разбира се, това е моя логика, но се е случвало и друг път когато започва нов сериал старият да няма озет.

# 207
  • Кърджали
Най-вероятно ще си има. До сега щеше да е пуснато иначе такова инфо я от канала, я от продуцентите и ще е минало и през актьорите. Никъде нищо няма. Последният път когато беше без озег/то май само веднъж беше/поне два дни преди това  бяха пуснали тази информация. Сега гледам в рекламата на MF yapim за довечера не се казва нищо за без озет

Не знам кво толкова им харесват турците и каналите на тези озети, но са си закон. По-вероятно е да дойдат извънземните, отколкото серията да започне направо.

# 208
  • София
Винаги, когато няма озет, го съобщават - както продуценти, така и актьори. В случая няма такава информация в официалните канали на сериала. Simple Smile

# 209
Привет отново,
Радвам се, че съм ви развеселила 🤗.
Butterfly, Честит рожден ден 🥂🍾🎉💐🎁🥳. Бъди много здрава, щастлива и обичана ❤.

Сестрата на Керем е препоръчвала детски книжки в Инстаграм и Керем е подарил на племенника си книжка Grumpy monkey (Кисела маймуна)
Част от посвещението:
https://twitter.com/sencalkapimiofc/status/1347653404479418370?s=21

“Един трик, най-важният, бъди щастлив дори в тъжни времена, мисли за щастието. Бъди винаги щастлив.
Ако някога си тъжен или кисел/ядосан, нека бъде само за 10 секунди и тогава се върни към щастието. Обичам те.
(За друг трик ще си поговорим, когато пораснеш... любов)”
Чичо ти

Общи условия

Активация на акаунт