Отговори
# 270
  • София
Това наистина не го разбирам, започнаха директно с последната сцена от предходния епизод и веднага след нея с новия, 26 епизод! Нали и Алекс и други момичета в темата казаха, че обикновено такива промени се анонсират поне два дни преди излъчването на епизода? Това не е ли в ущърб на сериала? След като зрителите не са надлежно информирани за такава промяна в часа на излъчването? Аз лично съм онлайн, но колко момичета са направили програмата си така, че да бъдат в 20.00 часа пред мониторите?!
На тези, които са на линия, приятно гледане! Flowers Hibiscus

# 271
  • София
БлагаВест, миналата година така спретнаха интрига между Дилан Чичек Дениз (бившата приятелка на Фуркан) и Айбуке. Двете били приятелки, не знам какво си. Обаче журналята като подхванаха вълната на АйФур и Диляна изтри Айбуке от Инстаграм. Казвам само, че има много други подобни случаи и не винаги ашк вар. Wink Аз ще съм повече от щастлива, ако Ханде и Керем са двойка, но засега нека се доверим на тях - те казват, че са само приятели, приемаме го и се радваме на Еда и Серкан. Simple Smile
Бърборанке, не бях виждала досега двама приятели чак толкова интимни....
Чакам Керем в подобни пози и с другите си колежки от сериала и да ги нарича Sevgilim"  и тогава ще му повярвам, че наистина са "само" приятели.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 23:03 от БлагаВест

# 272
  • Пазарджик
Изненада! Рекламите един час ли ще бъдат?

Че то винаги рекламите са 45 до 60 минути(3 х 15 мин. или 4х15 мин). Още от началото беше ясно , че няма да има повторение на 25-ти епизод.

# 273
  • Кърджали
О, това ми хареса
Озета щял да е по-кратък.
А аз не съм смогнала още с вечерята.
Момичета, мъжа ми си е тук, та може да се появя със закъснение. Че ще мрънка че пак го зарязвам. Не че ще се трогна, казах че си имам филм за гледане.
Само да вечеряме и ще гледам да съм на лкния

# 274
  • София
Гледай клипчетата на Айбуке и Фуркан. Wink

П. П. Керем може и да не го видиш с други колежки от сериала така, защото с Ханде само са по-близки. Но съм гледала негови клипчета с Нилпери и с други партньорки. Не е по-различно. Simple Smile
БлагаВест, миналата година така спретнаха интрига между Дилан Чичек Дениз (бившата приятелка на Фуркан) и Айбуке. Двете били приятелки, не знам какво си. Обаче журналята като подхванаха вълната на АйФур и Диляна изтри Айбуке от Инстаграм. Казвам само, че има много други подобни случаи и не винаги ашк вар. Wink Аз ще съм повече от щастлива, ако Ханде и Керем са двойка, но засега нека се доверим на тях - те казват, че са само приятели, приемаме го и се радваме на Еда и Серкан. Simple Smile
Бърборанке, не бях виждала досега двама приятели чак толкова интимни....
Чакам Керем в подобни пози и с другите си колежки от сериала.

# 275
В Сърбия вкараха Бамби в тренда. ... но не ни върши работа Wink

# 276
Трябва на всяка рекламна пауза да са над 20+. Рейтингът да е добър (3х20-25 ; 4х20-25)

Изненада! Рекламите един час ли ще бъдат?

Че то винаги рекламите са 45 до 60 минути(3 х 15 мин. или 4х15 мин). Още от началото беше ясно , че няма да има повторение на 25-ти епизод.

Феновете на Демет се включиха, щели да помагат Wink

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 19:27 от mi_si

# 277
  • София
15 минути са сега.

# 278
  • Плевен / София
Хайде започваме ...на хаирлия да е...
40 Потребители и 111 Гости преглежда(т) тази тема.

# 279
Кой, кого ....

# 280
-Госпожа Семиха! Ела на себе си вече! Какво означава ,,Сеймен"? Ти току що ме раздели със Серкан, сега искаш да ме събереш със Сеймен ли? Това ли е твоят избраник за мен?
-Той е много добре. Искам да го опознаеш добре. А и няма нищо общо със Серкан. Сеймен е много невинен и добър
-Мисля, че и двамата не сте невинни
-Еда, искам да оправим връзката си и пак да сме едно семейство. Искам само твоето добро
-Аз не съм добре! Защо ли?
-Всяко зло за добро! Повярвай ми, някой ден ще ме разбереш! И още нещо- утре не искам да ходеш във фирмата. Време е да приключиш тази работа

# 281
Този глас вече ми бърка в очната ябълка..
Ама Серкан е като момченце до него 🤭

# 282
Нашият май започна да прави Бамби "луда калинка" Wink

# 283
Може ли линк  за онлайн на руски.Благодаря !

# 284
  • Кърджали
Тук съм. Включвам канала и съм на линия

Общи условия

Активация на акаунт