Въпроси до зъболекарите от форума! - 3

• 208 810
  • 3 476
  •   7
Отговори
# 2 445
  • оттам, откъдето започва България
Под неудобна аз разбирам да ти прави рани, да ти се мести, нещо в този смисъл. Иначе се свиква. Моята я махам само за почистване с таблетка на Корега и отново я слагам.

# 2 446
Ранобудна , в началото ми правеше рани, вече не. Не ми се мести, даже ми се струва прекалено стегната. Аз поне не можах да свикна, вече повече от година...

# 2 447
  • гр.Пловдив
Защо не трябва да се пуши с импланти?

# 2 448
  • оттам, откъдето започва България
mimoza@b, с времето се отпуска, то и самата кост се променя. Simple Smile

# 2 449
За обективно мнение и бондинг - Иван Райчев, добър ортодонт - Нели Дилкова.

# 2 450
Здравейте. Дете на 1 година и 7 месеца. Има избили доста зъбки отгоре и отдолу, но все още централните резци отдолу не са избили, а те избиват първи почти винаги. Знаете ли на какво може да се дължи? Трябва ли да посетим стоматолог и обикновен такъв или някой специализиран, детски и т.н? От провинцията сме да отбележа. Детето е родено преждевременно (33г.с) и е било в кувьоз за около 3 седмици.

# 2 451
Здравейте, две години нося брекети, скоро ще ги махам, но през това време са настъпили и неприятни последствия. Прилагам снимка, разбрах, че не е много добра, за което се извинявам, но ще помоля за мнение. С какво да се захващам след като ги сваля?

Скрит текст:

# 2 452
А лекарят на парче ли ви лекува?
Няма ли цялостен план и визия за вашия казус в устата.?
Имплант ли ще слагате долу?

# 2 453
А лекарят на парче ли ви лекува?
Няма ли цялостен план и визия за вашия казус в устата.?
Имплант ли ще слагате долу?

Да, за съжаление, явно на парче лекуват някои. Но късно го разбрах. В провинцията съм, ако има значение, но явно тук е така. Един ти прави нещо и после казва да си търсиш някой да оправя. Един ми беше в младежките години, според който 10 години всичко беше наред, докато не потърсих 2ро мнение и разбрах, че все едно съм била немърлива, а аз не съм. Той е бил. Та сега, ортодонтът е към края на лечението си и каза да си търся някой друг за другите неща, които са се появили. До имплант не съм стигнала, трябваше първо брекети. Поне така ме посъветваха. Искам да разбера имам ли загуба на кост и джобове.

# 2 454
Имаш..по мое скромно пациентско мнение. И джобове и стопена кост...

# 2 455
Имаш..по мое скромно пациентско мнение. И джобове и стопена кост...

Благодаря за отговора!

# 2 456
  • Plovdiv
teta75 тук има ли стопена кост

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 18:39 от Penelope77

# 2 457
Не съм зъболекар..но има стопена според мен.
Черните триъгълници са липса на кост

# 2 458
Моля, ако сред четящите има пациенти на Ео Дент конкретно д- р Павлов и клиниката на Д-р Дучев да споделят впечатленията си? Интересувам се от лечение чрез седация и по- точно за вадене на корени на мъдрец- горен.Благодаря.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 11:21 от Пролетно цвете

# 2 459
Двете клиники според мен са несъпоставими…

Аз съм за др Дучев.

Общи условия

Активация на акаунт