Въпроси до зъболекарите от форума! - 3

• 208 540
  • 3 474
  •   2
Отговори
# 3 285
Вариант 1: намираш читав специалист, теглиш кредит и оправяш зъбите.
Вариант 2: да пробваш при студентите в денталния факултет

Така звучи много лесно, но намирането на читав специалист е адски трудно!!! 😔 толкова си напатих…

# 3 286
# 3 287
Те читавите са малко. Пробвай в стоматологичния дали безплатно не лекуват хора, че да се набуташ с кредит, ако няма какво да ядеш, ми се вижда безумно.Имам една коронка на 20 г трябва да се свали, но това ме притеснява и мен, трябва да я сваля някой с по-внимателен да не счупи зъба, не някой джаста праста да напъва докато не се счупи зъба.Големи мърлячи има и не носят отговорност и никаква гаранция не дават.

# 3 288
Зависи в кой край си . На мен в Добруджа там където ходя ми вземаха 300 лв. последно за лечение на зъб вече може да е 300 + . В по - големите градове предполагам , че ще е по - скъпо . Колежка за мост на 3 зъба е дала 1500 лв . Много внимавай при кого ще отидеш поразпитай близки и познати .

# 3 289
Здравейте! Създадох си следния проблем - преди два дни, почиствайки с конец междузъбното пространство не успях да извадя цял конеца, а се раздърпа и част от него остана между зъбите ми. Опитах след това многократно с други конци, но не стигат до долу и не успяват да извадят остатъка от конеца. Има ли начин да извадя конеца, възможно ли е и след няколко дни от само себе си да излезе? Или да отида на зъболекар?

# 3 290
За да се раздърпа конеца значи се пе закачил за някаква неравност, каквато принципно няма място между зъбите. Я се е счупил зъба, пломба лоша, карес  ... аз бих отишла да ме погледна.

# 3 291
Отиди . Дори и да е все още там ще може да го махне с инструмент или въздух .

# 3 292
С междузъбна четка пробвахте ли? Най-малките минават и под зъба, ако конецът е там

# 3 293
С междузъбна четка пробвахте ли? Най-малките минават и под зъба, ако конецът е там

Не. Ще пробвам, не се сетих за нея. Тази седмица едва ли ще успея да си запиша час.
Благодаря, teta75, ֍₰꙳꙳ Alisa ꙳꙳₰֍ и kikithealien Hug

# 3 294
Моля за съвети и насоки от хора с личен опит.
Аз съм млада жена със много и силно разрушени зъби, които всеки ден ме болят умопомрачително и постоянно се подувам.. много. Последните ми посещения при различни  зъболекари не доведе  до нищо по-добро.
Трябва ми бърза и цялостна намеса за лечение и възстановяване на много зъби на веднъж с 3d  скенер още по-добре. Живея в Пловдив и не разполагам със средства за всичко, което ми е нужно, но не мога да отлагам повече, публикувах го и като отделна тема, но нямаше мнения.
Точно за това пиша в тази тема , няма ли някой който е бил в клиника в моето положение и е останал доволен и най-вече къде в коя 🙄 за Пловдив става въпрос

# 3 295
В университета се работят случаи спрямо учебната програма, не очаквайте, че ще отидете и ще направят план за лечение и ще се действа по него както при зъболекар.

Още повече упражненията са по 1-2 пъти в седмицата, за различните неща се ходи в различни упражнения, така, че ако не е нещо единично като проблем не виждам как ще стане.

# 3 296
Не желая във факултета, може ли да препоръчате клиника в Пловдив

# 3 297
  • Pokrovnik, Sofiya, Bulgaria
Здравейте,
Нормално ли е при направен мост от 9 зъба на горна челюст,когато повдига да се пили от самата коронка.А колко като време отнема привикването с така наречения мост ,понеже от 1 седмица е поставен, а все още ги усещам,както ги наричам аз като "дървени" и изтръпнали.
Благодаря ви🍀

# 3 298
Чета няколко мнения за Пловдив . От толкова голям град все трябва да има някой добър . Във фейсбук няма ли група на града , където се искат мнения от вече минали по вашия път . Верно , че има много некадърни , но е друго все пак да видиш мнения от други хора .

Мона стискам палци да намериш своите хора, които ще направят необходимото за теб . Лошо е , че толкова млади страдаме от зъби при мен малко се стопираха проблемите , да чукна на дърво . Всичко е ген и неправилна хигиена . Трябва да се започне от някъде малко по малко . Успех и дано не те боли много , че като знам каква болка съм изтърпяла и аз на 28 .. 

# 3 299
То генът е оправдание за всичко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт