Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Професия учител - 11

  • 18 880
  • 302
  •   1
Отговори
# 300
  • Мнения: 371
Samt ако се чувстваш добре в колектива и училището, по-добре поговори с директора. От колко време работиш в това училище, на постоянен договор ли си? Нали знаеш, че след като имаш 50 % + 1 норматив, после можеш да допълниш с каквото и да е - музика например или нещо друго, някой СИП. Всичко зависи от директора.

От три години работя в сегашното училище и нямам никакви проблеми нито с директора, нито с колегите. Просто ситуацията е такава, че часовете ми намаляват и няма тенденция да станат повече. Не се бях замисляла за допълването с друг предмет, по принцип мога и не бих отказала, но и засега не съм говорила с директора за това. Проблемът е, че ние сме малко училище, с малко ученици и доколкото знам, и на други колеги им се налага да си допълват нормативите с други предмети. Ще видим какво ще стане. Просто съм се замислила отсега, защото не искам на 1 септември да остана на улицата.

# 301
  • Мнения: 830
Samt може и СИП да ти сложат, ако директора е благосклонен и ако това не натовари бюджета , разбира се. Според мен отрано говори с директора, за да се ориентираш и евентуално да потърсиш на друго място, ако тук не ти се запълни норматива.

П.П. Дори и да са други предметите в професионалната гимназия , щом са по твоята специалност не се притеснявай, ще се готвиш малко повече и така.

# 302
  • Мнения: 24
Здравейте!Искам да попитам дали има дама в групата,която изкарала СДК учител по Английски език  в Тракайски университет.
Искам да попитам някои въпроси 😊

Общи условия

Активация на акаунт