Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори- 69

• 44 519
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, за последната ФМ се спрях на д-р. Виолета Стратиева. Някой би ли ми дал актуална информация къде преглежда в момента ? Каква е цената на прегледа ? И колко по-рано трябва да се обадя за час ?
Благодаря ви

Аз ходих скоро в Оскар при нея за БХС. Записах часът 1 месец по-рано. Струваше 170 лв. Не съм много доволна понеже прегледът го направи нейна колежка, а тя влезе за 30 секунди в стаята. За мен е неприемливо така да се  процедира при положение, че изрично си записваш час при някой.
Иначе чух много препоръки за компетенциите й, така че навярно е добър лекар.

# 436
  • София
Особено 170 лв, а да те прегледа друг... Направо си е подигравка.

# 437
Аз ходих вече 2 пъти при д-р Стратиева- в 21г.с. и сега в 28г.с в Оскар Клиник. Там е във вторник, сряда и петък. Много съм доволна от прегледа и отношението й. Първият път заплатих 150 лв., прегледът беше 40 мин. Вторият път заплатих120 лв и бях в кабинета 25 мин, в който обсъдихме много въпроси, на които следящите ми бременността не са ми обръщали внимание. А ходя при 2- по зк и на частно.
Ако се чувствам добре, ще се видим и в 32г.с. Пиша, ако се чувствам добре, защото не съм от София и пътувам по 200 км в едната посока, за да ме прегледа.

# 438
Момичета, помощ.
Добри ли са резултатите?
На АГ съм след няколко дни

# 439
Според мен са добри.

# 440
А възможно ли е цикълът да влия на стойностите на ЧХГ при правенето на кръвен тест за бременност?

# 441
Как така цикълът да влияе? Менструацията ли?

# 442
Ако съм в цикъл и си направя кръвен тест за бременност дали ще покаже правилен резултат или стойностите на ЧХГ се влияят от менструацията.

# 443
Ако имате менструация, не сте бременна. Няма причина тестът да не отчете правилно.

# 444
Четох за цветна бременност и реших да попитам, защото си мислих, че при менструация ако се прави кръвен тест за бременност стойностите на ЧХГ няма да са правилни и не знам дали е вярно.

# 445
Момичета,аз да напиша за пренаталния тест на VISION .За тези ,които не са чели поста да спомена ,че получих така наречения 'документ с резултата на някакъв лист ,не ми прилича на ооригинална бланка без подпис и печат ,поне едното да имаше .Свързах се с представител на по -високо ниво и ми каза ,че както ги получавали така ги изпращали .Попитах  ;на вас не ви ли направи впечатление ,че това не е документ ,а само някаква информация ,която не се знае дали е истинна .Ами тез американци  са умни тарикати ,пък ние сме прости българи да приемаме  лист хартия с нещо си като документ.В случая дали е направен теста или не :не се знае ...Кой ще носи отговорност ? Предлага ми ,че ще ми изпратят теста с подписите и печата на МЦ Афродита .И ако има грешка ,  ще кажат  ,че изследването не се прави при тях -ни лук яли -ни лук мирисали -ще отърват кожата .И накрая най -нагло казаха ,че оригиналната бланка ще ми изпратят след 6месеца.Да много "малък"интервал от време за едно изследване ,чиято истинност ми трябва на момента .Отбелязах ,че се подиграват с жените като мен ,попитах ,колко такива "документи "  са издали и месеци да минат няма да остава така нещата .Освен полиция мисля да ги дам и на журналистите .Сега ще се притеснявам и ще звъня на лекари да огледат добре ,дали всичко е наред .Дай Боже да няма вече проблеми .Направих го да бъда по спокойна ,платих една хубава сума за нищо.Тези дни ще прибавя към досието си в клиниката теста ,като отдолу смятам да напиша ;това не е документ това е една незнайна информация ,име и подпис .Срам  ме е да го приложа като документ .

Момичета ,обадиха ми се представител на VISION и ми казаха да отида да взема пълния набор от изследването със съответните подпис и печат .Попитах от къде са тези подписи и ми казаха ,че идвали от лаборатория в Европа ,която отговаряла за страните от източна  Европа .Опитват се да скалъпят нещо ,ама няма кой да им повярва  вече .И баба ми знае ,че подпис или печат трябва да е от лабораторията ,където си направил изследването .Звънят да отида да взема тези  така наречени ""документи ",да ама вече НЕ МИ ТРЯБВАТ ,ЗАЩО ЛИ ????

# 446
А защо вече не ви трябват документите, само десет дни са минали? Говорихте ли с полицията и журналистите, там какво стана?

# 447
Теста е направен преди повече от месец ,знаем ,че резултата е актуален и важен в начална бременност .Сега само се надявам всичко да е наред .Техния ред ще дойде  след  няколко месеца ,оставам ги  да реперят за работните  си места.       Написах го за да им направя "реклама "и  да няма  повече излъгани   момичета .Измамата лъсна сега се чудят какви подписи  и  от къде да измислят.

# 448
Здравейте. Бременна ли съм? Всичко наред ли е с този резултат, направих го вчера и понеже не съм запозната много с тези неща реших да попитам тук. Имам леки болки ниско в корема и ми се яде много сладко, което е необичайно за мен. Благодаря предварително.

А защо пише туморни маркери. Това ли е изследването за бременност или нещо съм объркала?

# 449
Здравейте. Бременна ли съм? Всичко наред ли е с този резултат, направих го вчера и понеже не съм запозната много с тези неща реших да попитам тук. Имам леки болки ниско в корема и ми се яде много сладко, което е необичайно за мен. Благодаря предварително.

А защо пише туморни маркери. Това ли е изследването за бременност или нещо съм объркала?
Не е за бременност,вижте има и референтни граници за мъж и жени в менопауза.Объркала се е жената.

Общи условия

Активация на акаунт