Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори- 69

• 44 529
  • 758
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,
Не искам да се появявам като някоя кльоща в тема за отслабване, която се оплаква как не може да напълнее, но възможно ли е да не ми е никак лошо и зле в 7+2г.с и да се чувствам прекрасно?
Имах много леки неразположения до преди седмица като главоболие и леко такова гадно, но лошо или пък повръщания не. Леки болки от време на време ниско долу, леко в кръста, гърдите. Огладнявам зверски на кратки интервали. Нищо друго май нямам и както се досещате започвам сериозно да се притеснявам дали всичко е ок...

# 421
Само 2 страници назад е писано за това.

# 422
Здравейте,
Не искам да се появявам като някоя кльоща в тема за отслабване, която се оплаква как не може да напълнее, но възможно ли е да не ми е никак лошо и зле в 7+2г.с и да се чувствам прекрасно?
Имах много леки неразположения до преди седмица като главоболие и леко такова гадно, но лошо или пък повръщания не. Леки болки от време на време ниско долу, леко в кръста, гърдите. Огладнявам зверски на кратки интервали. Нищо друго май нямам и както се досещате започвам сериозно да се притеснявам дали всичко е ок...

Разбира се, че е възможно. Доколкото съм чела, само при половината жени има гадене и повръщане, някои нямат никакви симптоми, други имат различни симптоми по време на различни бременности, всичко е индивидуално. Радвайте се и не го мислете толкова 😃

# 423
  • Варна
Здравейте,

Мисля, че по назад го писах, но сега съм вече в 38 г.с. и до момента се чувствам като вас. Не виждам нищо лошо, радвайте се на леката си бременност.

# 424
Моите неразположения започнаха около 9г.с. като включваха основно чувство за гадене, което се засилваше с напредването на деня, и не ме пусна до началото на пети месец. Повърнах само 4-5 пъти общо и то, защото си мислех, че на бебето му се ядат неща, които всъщност не са му се яли (разбирайте ДЮНЕР и т.н. Joy )...
Надявам се да си остане така положението при теб, някои жени си се чувстват прекрасно през цялата бременност. Blush

# 425
Момичета има ли бременни ,които   смятат да се  ваксинират ?Обсъдихте   ли това с АГ ?Коя ваксина е най- подходяща ?Няма ли някакво заключение за безопасност по време на бременност .

# 426
  • София
Моята болница не препоръчват ваксинирането, а и да препоръчваха не бих рискувала. Струва ми се неоправдан риск.

# 427
Не сме го обсъждали, но и не бих се ваксинирала по време на бременност или кърмене.

# 428
Здравейте момичета! Искам да ви споделя нещо,и ако можете да ме посъветвате!
Трябваще да ми дойде на 7.03.21( миналия месец ми беше на 5.02.21) но по изчисление на календара на 7.03 трябваше да ми дойде,не ми дойде!Вчера 10.03 направих тест в 4:30 сутринта(много ми се пишкаше за това) - ( теста беше clearblu-писалка не дигитален ще прикача снимка) показа положителен резултата,звънях на лекарката ми даде ми час за сряда 17.03.Аз реших пак да направя тест днес - към 3 часа през ноща го направих този беше sure chek показа отрицателен.Започнах да се чудя какво става,помислих си че е от орината не е била нали с първата баш баш защото не чишках много! Възможно ли е да е показал грешно?...На кой тест да вярвам? Имам още едно детенце на 2г и 6 месеца но с нея нямах такива неща правех тестове и всички бяха положителни! Възможно ли е да е показал отрицателен поради ниско ниво на хормон? А предишния да е бил повече?Confused

# 429
Здравейте, за последната ФМ се спрях на д-р. Виолета Стратиева. Някой би ли ми дал актуална информация къде преглежда в момента ? Каква е цената на прегледа ? И колко по-рано трябва да се обадя за час ?
Благодаря ви

# 430
  • София
Мисля, че преглежда в Оскар. Цената не помня, но е добре да се обадите 3-4 седмици по-рано.

# 431
  • Wonderland
Виолета Стратиева преглежда и в бившата Тина Киркова, и аз съм се спряла на нея. Мисля,че вторник и четвъртък,или понеделник и четвъртък идваше. Имала си кабинет,където провеждала феталната.Но и аз незнам колко пари ще ми вземат.

# 432
Моята ФМ беше октомври в Оскар и струваше 160лв.

# 433
Здравейте. Бременна ли съм? Всичко наред ли е с този резултат, направих го вчера и понеже не съм запозната много с тези неща реших да попитам тук. Имам леки болки ниско в корема и ми се яде много сладко, което е необичайно за мен. Благодаря предварително.

# 434
Здравейте. Бременна ли съм?
Не сте.

Общи условия

Активация на акаунт