Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Сън ли бе да го опишеш

  • 1 071
  • 4
  •   1
Отговори
  • Burgas, Bulgaria
  • Мнения: 3 147
Здравейте...

Сънувах ,че сме някъде с моят мъж и трябва да се прибираме у дома  . Аз тръгвам преди него ,не го изчакам.  Качих се в лодка и влязох в морето . Беше на стъмване ,но се виждаше напред .Дръпнах скоростната ръчка ,лодката се движеше адски бързо . В един момент реших, че трябва да се върна за него . Обърнах,  всичко беше черно ,тъмно и от всякъде имаше мъгливи облаци , водата не беше спокойна  ,вреше .Обърках пътя ,влязох в нещо като залив ,бурна вода ,мрак и остри камъни.  Помислих ,че ще се разбия . Видях нещо като кей ,имаше двама човека , опитваха се да ме видят ,тъкмо щях да викам за помощ и .... край !

Такова ярко изживяване, емоция , цветове макар и почти черни, усещания : още ми е стегнато...

# 1
  • Мнения: 7 879
Имаш ли усещането, че не е било точно сън? Чувстваш ли се така, сякаш наистина се е случило?

# 2
  • Burgas, Bulgaria
  • Мнения: 3 147
Този сън го сънувах в къщато на приятелката ми , снощи ме извика , за първи път  нощувам там , отворих си очите и казах , че се прибирам . На нея не и беше добре ,стоеше до мен , от това се събудих.
  През цялото време мислех всичко наред ли е у дома ,докато пътувах.
Имам чувството, че това е предупреждение, има за какво. Аз обърнах и исках да се върна при него ,да го взема . Страхотен контраст тръгване  (уверена ,смела ,бързаща , хоризонта  ) и връщане (уплашена в непознато, грешно място ,пълен мрак и тези мъглявини , все едно пушък излизаше от водата )...
Боже , толкова реално . Точно в този момент,  такъв сън - страшно ми е , толкова реално .
Не сме гледали филми , ние се смяхе , пяхме ...

# 3
  • Мнения: 7 879
Точно по това се отличават пророческите сънища от обикновените, с които преработваме преживяванията през деня. Те са като наяве, напълно си сигурна, че се е случило наистина, всичко е ярко и запомнящо се, много детайлно. За съжаление, няма кой да помогне в тълкуването. Всеки трябва сам да си го изтълкува. В повечето случаи не може. Разбира смисъла едва когато всичко вече се случи.
Имала съм такива сънища 2 пъти. Разбрах какво значат, чак когато се сбъднаха.
Съжалявам ,че не мога да помогна. Просто се оглеждай внимателно какво се случва. Дано предугадиш събитията!

# 4
  • Мнения: 3 996
Загуба ще да е. Някаква.
Първо, защо го остави мъжът ти? Ако се прибирате - защо не двамата, а поемаш сама. Това с изгубването назад е също показателно - ще се върнеш ли при него или не? Дали няма изневери между вас. Или някаква тайна - емоционална изневяра примерно, за която ти не си казала или на теб не са ти казали?

Общи условия

Активация на акаунт