Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 781
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Измивния гел е хубав.Освежава и не пресушава.

# 361
И аз харесвам гелчето - измива много добре и не ми пресушава кожата. Със серумите с витамин С явно не се разбираме. Пробвах два и двата ми предизвикват сухота и белене.

# 362
Гела на Балеа е много хубав, май ще купувам втора опаковка, а рядко повтарям бюджетни гелове. Със серума с вит С обаче не се разбрахме. На моята кожа имаше кир ефект, подарих го на сестра ми, на нея пък много и харесва.

# 363
Кое е гелчето на Балеа, може ли снимка? Simple Smile Благодаря.

# 364
# 365
  • Пловдив
От кои капсулки за лице на Балеа сте най-доволни?

Аз околоочните най-харесвам. Нощните също, но са много мазни за лице, аз ги ползвам за ръце /направо си съсипах кожата на ръцете от дезинфектанти и капсулите ме спасяват/, но наистина ги няма от лятото.

# 366
Момичета, има ли продукт, премахващ петна от пъпки?

# 367
Ооо...болната ми тема...
Няма...всичко е индивидуално и проба-грешка но в резюме: ползване на киселини, които да излющват кожата, серуми с вит Ц .Аз ползвам и хидрохинон. И пак не се махат при мен Sad, само избледняват.

# 368
Маските на Garnier hair food са хубави и не сплескват. Имат тазлични видове според нуждите на косата.

Момичета, препоръчайте маска за суха, тънка коса, която да дава живинка и блясък без да сплесква.

# 369
Минавам да се оплача от този фиксиращ спрей на Алверде. Аромата е кофти(поне за мен, а аз по принцип нямам проблем и претенции за аромата на продуктите), а как щипе това нещо на кожата и на очите.. Не знам дали просто е неподходящ за моята кожа или си е кофти продукт. Thinking

# 370
Алверде за жалост ползват много спирт, винаги е на челно място в състава. Аз им давах доста шансове, но дразнят, щипят и опъват (а кожата ми дори не е суха) и реших, че няма смисъл.

# 371
Сетинг спрейовете винаги съдържат спирт, но тоза на Алверде е много гаден продукт, потвърждавам. Изхвърлих моя пълен.

# 372
Аз пък имам проблем със всички финиш спрейове - както и да пръскам винаги лицето ми изглежда омазнено вместо матирано.
Само аз ли съм така? 😀

# 373
Като студентка си пръсках лак за коса вместо сетинг спрей и понеже нощем работих ,всички два тона грим се запазваха горе долу.Бях забравила  Joy

# 374
Крем здраве, или други кремове с цинков оксид.

Общи условия

Активация на акаунт