90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VII

• 22 891
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Ето го осми епизод, поне мисля, че е целият: https://dox.abv.bg/download?id=c7681c7297

Тоя Раян е грозен и зъбат. Стефани има странен вкус.

Яра е била в болница - двамата с Джови са били на почивка в Хърватска и той е заминал за малко по работа, по това време тя е приета в болницата, заради болки и там е получила аборта. Имало е проблеми с това, че тя не е могла да си намери паспорта и се е наложило да викат Джови, не вярмам да е измислила толкова сложна лъжа и докторите да лъжат също.

Поведението на Андрю е абсолютно неприемливо. Ако той беше разтревожен, нямаше да му е до почивка - самият факт, че си продължава с почивката означава, че не е разтревожен.

# 106
  • Sunshine state
И на мен Раян изобщо не ми харесва.
Сега гледам Тарик и Хейзъл и ето, че и при тях започва конфликт с неговото дете. Той настоява малката да спи с тях, но на Хейзъл не й харесва, а детето не желае да спи отделно. Много кофти ситуация, все пак и тя имат нужда от време насаме. Детската стая на дъщеря му е мръсна и неугледна. Не знам защо настоява тя да спи с него, ама ще му се наложи да я отучи.

# 107
Да, неприятно. Обаче Ани се съгласи да спи в едно легло с детето на Робърт, а Тарик със сигурност ги е гледал в Пилоу талк. Може от там да му е дошла идеята...

# 108
  • Sunshine state
Не го разбирам аз това детето толкова голямо да спи в едно легло с родителите си освен, ако няма здравословна причина за това. Сестра ми например беше епилептичка и получаваше гърчове, та винаги спеше при майка ми и баща ми, но това е извънредна ситуация, а и после като спряха гърчовете, си спеше с мен в една стая.

# 109
Болна тема ..и аз от умора и продължително недоспиване научих детето да спи при нас и то на 1г до тогава спеше в кошарата обаче на мен новата ситуация не ми е удобна а то пък в кошарата вече не иска та сега търпеливо ще го отучвам..
Мен лично този Андрю много ме изнерви със спокойствието си ..даже много ми е съмнително всичко ...

# 110
Една леко стряскаща прилика на Джови и кукла от зоната на здрача.
Скрит текст:

# 111
  • София
детенцето не беше ли болно и затова ъой да иска да спи при тях?

# 112
  • София
Детето на Тарик е с високофункциониращ аутизъм.

# 113
Така е, аутистка е, но доколкото разбрах, живее и при майка си, така че трябва да е свикнала с промени.

# 114
  • Sunshine state
Детето е с аутизъм и може да си спи отделно, но явно Тарик я е свикнал така и сега ще е трудно.

# 115
@pppqqq, малко да се посмееш... с Адам, преводачът на семейството на Язан

# 116
# 117
Адам е симпатяга, Язан също изглежда по-симпатичен в тези промота, когато си общува с него, вместо с вулгарната Британи.
За съжаление, не успях да намеря тези епизоди (мисля, че е нов сезон на Отвръщат на удара в Дискавъри +, но никъде ги няма качени).

# 118
  • София
Много ми е странно, че Майк и Натали са се оженили. Въобще не си подхождат и не са щастливи заедно. Какъв е смисълът тогава.

# 119
Смисълът е тя да си уреди живота в богата държава. В Украйна съм ходил, там е толкова нисък стандарт, заплатите са толкова обидно ниски, навсякъде корупция, престъпност и бедност... какъв живот ще има в Киев?

Общи условия

Активация на акаунт