90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VII

• 22 894
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Нали е била в Кипър и е зарязала човека. Вярно, че е обявил фалит, но някои бизнесмени нарочно обявяват фалит, това не значи автоматично, че нямат заделени пари.
А Майкъл се тюхка заради някакъв смешен заем от 30 000 долара (някаква такава сума ми се върти, може и да бъркам). Колко хора в България изплащат по-големи заеми за жилища и го приемат за нещо нормално...

# 121
  • Sunshine state
Именно. В Украйна са си в една вечна гражданска война. Не ги виждам двамата заедно, честно казано. Тя все говори за някакво високо ниво, което при нея не се забелязва. Иска й се.

# 122
  • Sofia
То, и в Щатите изплащат имоти за далеч по-колосални суми. Въпросът е, че явно Майкъл не изкарва почти никакви пари. Той, ако правеше $7-8000 месечно, хич нямаше да се вайка и притеснява.

# 123
  • През девет планини в десета...
За първи път гледах една от сериите от 8 сезон в оригинал и ми бяха много интересни акцентите на чужденците. Наталия има много странно произношение на английски /дори и слагат субтитри на английски 😁/, Юлия има доста добро произношение обаче.

# 124
Наталия казва В вместо W.  "Ви виль сий" (we will see), и аз гледам от сериите, които @pppqqq качва от Дискавъри+. Акцентът на повечето е... брутален. Чудя се как американските им половинки изобщо ги разбират.

Сега гледам 8 еп. от осмия сезон, свалих си го от докс, мерси много на pppqqq. И що да видя? Серията е час и 6 мин, тоест 66 мин. А при нас заедно с рекламите тези серии ги излъчват за 2 часа. И какво гледаме? 66 мин. серия и 54 мин. реклами (общо 120 мин). То затова прекъсват за реклами на всеки 10 мин. и гледаме за дебелаците, кистите и пъпките нонстоп

# 125
Именно. В Украйна са си в една вечна гражданска война. Не ги виждам двамата заедно, честно казано. Тя все говори за някакво високо ниво, което при нея не се забелязва. Иска й се.
Като казва ниво, може би има предвид, че е образована (не знаем със сигурност, само предполагам), родителите й вероятно също са, както и бившия и хората с които общува. А Майкъл е селянче, най-много да е ходил в колеж, но едва ли е продължил да следва нещо. Чичо Бо видно си е пропаднал пияница, майката изглежда нормална за сега, но изцепката, че трябва да се яде много масло, защото е полезно за мозъка не говори в нейна полза.

# 126

Винаги съм се убеждавала че в екстремни ситуации човек си проличава какъв е ..този е абсолютен дебил ..а беше оставил друго впечатление в мен ..

# 127
Натали си говори като типична Украинка. Има нещо много лицемерно в отношенията й с Майк. Явно е, че хваща последния влак за семейство и то с Хамериканец. Тая не я слуша главата изобщо, нервите ме хващат от нейните тикове и претенции. Майк ми е любимец и мой тип като мъж, така ще ще му симпатизирам до край🤪. Ех, с какво удоволствие щях да живея с него в тази ферма, щях да му храня котката и рибките, бих добавила няколко кокошки и едно, две прасета. Все пак човека е  Meat eater, трябва му подсигурим пържолите,  наденичките и домашните яйца за  french toast.

# 128
На мен ми се е случвало като малка да съм болна в болница, в съседен град. Родителите ми седят на квартира, защото се тревожат за мен (единият е придружител в болницата). И в това време се обаждат роднини да попитат може ли да дойдат да си поседят в жилището ни, защото в момента е празно и няма да ни пречат.

Та това е - същата ситуация, като с Андрю и Амира. Някои хора са си идиоти по рождение, въпреки че минават за нормални.

# 129
В еп.8 на новия сезон и Юлия изпада в истерия. I hate this place, I feel like a pig here, I hate you; Това го крещи на Брандън... ихааа

@pppqqq:
Скрит текст:
Adam Lebzo: hope you are enjoying the show. I have a couple of friends from Bulgaria

# 130
С Адам ще си станем приятели Blush

Юлия сега ще принуди Брандън да се изнесат скоростно. Тя говори и с баща си в този епизод, според мен наистина иска да се върне, ако тази ситуация се проточи.

# 131
То и личеше от километри че не и харесва обстановката ..според мен и двете рускини са дошли с розовите очила в Америка и падат от високо ..но на майк по мога да преглътна фермата и живота докато на брандън с тези обсебващи родители и да ми мълчи като избушена гайда ще е мн трудно ...

# 132
Кои "двете рускини"? Рускинята е една, това е Юлия.
Тази вечер даваха ли специален епизод по ТЛС? Трябва да видя какво е имало в 21 и в 23ч

P.S. Сега видях, че от 21 до 24ч. има "Семейството на Шантел" тази вечер, май са стари епизоди, улучих сцена със сестрата на Педро и нейния Алехандро, който я баламосва за пореден път

# 133
Другата е украинка -същата работа ..

# 134
Ааа, тези две държави воюват, недей така Grinning

Общи условия

Активация на акаунт