Изпращаме лятото с песен, МАРТЕНИЧЕ посреща свойта първа есен! 2

• 10 370
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
 Ger4o, я ми кажи, бисквитите на Плазмон, много ли са сладки. Нали се старая да поема минимум захар, малката. И на тях пише ли колко време след отварянето им са годни?

# 106
Ger4o  ти от кои бисквити на плазмон купуваш целите или в кутията? Чудя се как ти стигат за повече от месец  newsm78 аз взех в кутия /безглутеновите/  и ми стигнаха за 20 дена а си мисля ,че не прекалявам с тях  newsm78 Алекс много ги харесва /ама те са си и вкусни де - и аз ги харесвам  Blush/ ама на него въобще не му действат нито бисквитите нито кашите дребосък от класа  Crossing Arms

Днес май няма да вали а не е и студено  Flutter може да се заформи нещо като среща в парка. Дано не ни се объркат плановете и да успееме да дойдеме

Хубав ден на всички  Hug

# 107
Герчо, ама не се връзвай толкова на тази бисквитена история, бе скъпа Laughing В случая не педито е виновно, защото аз досега не съм я слушала за всичко, та сега ли ще почна Laughing Въпросът е, че аз самата не съм убедена, че от бисквитите има въобще някаква полза /освен, че явно са вкусни де Grinning/ Просто се чудех и все още се чудя и го написах, като мои си чуденки newsm78 Така, че споко,никой не те обвинява, че ги даваш, за да ме убеждаваш толкова разпалено, че няма нищо страшно, ако ги давам Wink Сигурно и аз ще взема да купя най-накрая. Както казваш толкова неща даваме, може да давам от време на време и бисквити  Rolling Eyes

# 108
Здравейте!
Мойта буболина днес става на 7 месеца и искам да почерпя  cook Гледам я и си мисля как само лети времето. Миналата година по това време "гадаеха" пола й, а днес тя оглася с пълно гърло къщатата ми  Laughing
Честит празник и на Борис на Nin ka Hug

По повод кашите, тази на Нестле - оризова с рожкови изрично си пише, че се приготвя с вода. Моето мнение е, че е добре да се придържаме към указанията по кутиите за начина на приготвяне...

# 109
Честит рожден ден на всички малки съкровища

Мила, много ми е мъчно, че Бобчо не обича количката, но вярвам,че ще отмине и скоро ще си излизате спокойно!Иначе щеше да ми е приятно да се видим!

Иначе съм се разбрала с Мишел да я взема от тях към 12:00 и с останалите ще се чуем по телефона.Дано само да не вали,че това време направо ме депресира вече.....
Отивам да приготвя детето и тръгваме...

Поздрави

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 18:46 от konstans

# 110
Привет мамета  Hug  Hug  Hug

Колко много сте изписали вече, браво на Веси страхотна е темичката  Laughing

lily_b мерси за пожеланието, и на тебе ти ЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН, да са ни живи и здрави, да ни радват   bouquet

На нас тати е малко болен, но за щастие ние се разминахме с бацилите  Joy

Иначе за съня моя мишок спи в креватчето си, но при нас и беше се научил да се буди по N-пъти на вечер, при което не издържах и една вечер към 12 ч. като ревна  /с баща му току що бяхме излезли от банята/ та 1 ч го оставихме да си се наплаче /а ние умряхме от студ само по хавлии, че нямаше как да отидем до спалнята да си вземем дрехите, че щеше да ни усети/. Е не сърцето ми се къса през това време, то не че не ми идваше да отида поне хиляда пъти, но устискахме, и да чукна на дърво от тогава ми се буди 1 път /а даже понякога и не се буди/ и то за 5 мин, мранне малко и заспива пак. Та за сега се преборих със буденето, дано да е за дълго  Joy

Бисквитите на Плазмон давам глутеновите, е по щаслив от него няма, само докато ги види и започва едно подскачане и радване  Simple Smile

И вече от няколко дена е в проходилка, и как за 5 мин се усети какво трябва да прави, и сега вършее цялата къща и гони котките  hahaha

Ето малко и снимков материал http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1288945

Аз малко се отплеснах, ако съм досадила на някой, моля да бъда извинена  Peace

На всички малки и големи лек и хубав ден   bouquet

# 111
  • Русе
Привет от нас  Hug Сега се върнахме от контролен преглед тежим 8.200/70см (педито каза че се развива идеално) сложиха и 3-та хепатитна и ни взеха кръв и урина (опищя цялата лаборатория)  то и на мен ми идеше да ревна  newsm45 , но вече е спокоина  и спи  ooooh! 
ЛЕкарката каза вече да съм почнела да и давам попара  сутрин Mr. Green, а за зъбите че  още 2  били на път  #Crazy Толкова засега ще пиша като вземем резултатите дано всичко е наред  Praynig

# 112
  • София
Целувки и от нас, милички,
Първо да честитя на Катето хубавата новина  Hug Hug Hug Направо ми стана едно такова ... миличко, носталгично, изобщо.. много ме зарадва Катенце! Стискам палци да е лека бременността и съм сигурна, че ще се справите. Мъжа ми много ме молеше да сформираме още една бебка, но аз съм по-страхлива и ще изчакам поне година преди да помисля за второ. Иначе да ви призная и на мен нещо ми се изкриви психиката, след раждането на Бояна и само при мисълта за аборт настръхвам.
Честити християнчета   bouquet
И да ви се оплача, че ме налегна зловеща хрема и метнах детето на майка ми, че в петък сме на ваксина и много ме е страх да не се наложи да я отлагам пак.
Целувки и лек ден   bouquet

# 113
Веси, аз нямам угризения, че давам бисквити - просто гледам храната на иван да е разнообразна и не яде едно и също повече от веднъж седмично както с кашите така и с пюретата, така  и с другите десерти. Просто ми стана странно, че даваш каша, а бисквитите са неполезни и калорични и т.н. Казвай като си пишеш твои си чуденки, че да не се бъхтя да ти отговарям, че аз някак всеки въпрос го приемам много лично както си видяла от безкрайните ми постинги  Joy
Мики, безглутенови съм купила ама аз давам много бисквитени неща и затова точно те не ми вървят много. Тоест давам каша с бисквити на хип лека нощ, течна млечна каша с бисквити на нестле - това му е любимо щото е с биберон, давам да гризе бисквитки глутенови на хип и не е особено често да яде домашни бисквитени специалитети и затова не ми вървят особено. А и всичкото това бисквитено разнообразие се редува с още 20-ина готови каши и мои бъркочи и плодови пюрета и кисели и кво ли още не, а аз тези неща ги давам само сутрин вместо попара на втората закуска и за следобедна закуска. който е въвел глутена горещо прапоръчвам кашите на нестле в кутийките - ваниловата и бисквитената - Иван като му дам от тях и подивява направо.
Нели, аз съм на бачкане в момента, но довечера мога да проверя колко захар има. Имай предвид, че повечето пюрета също ги правят със захар, кашите също и колкото и да се стараеш ще ти е трудно да се пребориш с производителите.
Някой давал ли е заек - вчера купих на хип - за първи път видях днес майка ми ще му дава.

# 114
  • Русе
Някой давал ли е заек - вчера купих на хип - за първи път видях днес майка ми ще му дава.
Ger4o, аз и давах заек на Преса  и тя много го хареса , а и и понесе добре, то е леко месце така че се надявам да нямате проблеми

# 115
bdbaloni
baloni Честити седем месеца на Катето /lily_b/ и Борис /Nin ka/  baloni

# 116
  • Варна
Честити 7 месеца на Боби и Катето!  bouquet
Герчо, и аз давам заек на Преслав. Много го харесва (той всички меса харесва, де  Simple Smile). Препоръчаха го, когато му излезе обрива, заедно с пуешкото и пилешкото като най-леки и хипоалергенни. Давай смело! Peace

# 117
Здравейте май4ета при нас нищо ново,освен 4е хремата се влошава и 4е ни изби 4етвърто зъб4е,този път горно.Целувки на вси4ки бебешори   Hug

# 118
 Кажете ми, защо според вас от обяд насам, Али повърна два пъти / е много малко, но върнато пюре е налице /? Защото й е тежко на стомахчето или по друга причина  newsm78

# 119
Нели, може би й е тежко, ако е посукала малко повечко, може да  е върнала и пюрето с мялкото.

Герчо, сори че ти се меся, ама ако не си доволна от Либеро не хвърляй цяла опаковка, по-добре се свържи с някоя от майките в Движение на българските майки и й ги дай да ги занесе в някой дом или на самотна майка с бебе.

Честито на парзнуващите днес,

Нинка -  а сега да ви питам какво сте правили вие двамата с мъж ти едновременно в банята посред нощ, че и хавлии са ви трябвали, че и голи моля ти се били Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт