Изпращаме лятото с песен, МАРТЕНИЧЕ посреща свойта първа есен! 2

• 10 371
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
  • София, център
Баща ми е по-голяма паника от мен... Той аз като съм била бебе, майка ми е разказвала, че си е хвърлял дипломата от шубе нещо като се е случвало с мен... и веднага се е обаждал на педиатър...и с право...разликата е огромна от големия до малкия човек... а и не искам да го притеснявам, че е с високо кръвно и няма да спи, да не вземе да се гътне, че само това ми липсва...

# 196
  • Варна
Ох, майка ми е мед. сестра и е същата работа. ooooh! Разбирам те напълно. Hug

# 197
 Adiland, надявам се всичко да е ОК  newsm17. То тези свирчици са толкова малки, че ако паднат не можеш да ги намериш. Това да е за урок на всички ни. Аз най-редовно оставям Али с една свиркаща гумена играчка, но вече ще съм по-внимателна.

# 198
adiland  и аз мисля че неможе да го глътне то аз немога да глътна такова нещо та какво остава за бебе  #Crazy просто не ми се вярва или поне щеше да се задави и да чуеш .

# 199
Ади звънни на педиатърката още сега,просто да те успокои и да ти каже за какво да следиш-стискам палци всичко да е ОК  bouquet

# 200
adiland ,дано се размине и намериш тази малка частичка .Аз направо изтръпвам като излизам от стаята и не го наблюдавам с какво играе .Много се страхувам да не разглоби нещо и да не се задави .Подбирам безопасни играчки и редовно ги преглеждам ,а въпросните патета ,махнах тапите и сега не свирят . CrazyДнес така се разглоби една пеперуда  докато Виктор си играеше с нея .От крилата изпадаха ситни топчета и търсих и броих колко са . CrazyДано си опазим децата . Praynig

# 201
# 202
  • София, център
СЛАВА НА БОГА... Само вътре в патката не бях гледала, тя седеше хвърлена на земята и не исках и да я поглеждам....но се оказа че свирчицата е вътре в нея!УРААААААААААА
ЕГАТИ ЗА ТИЯ ЧАСОВЕ ТОЛКОВА МИСЪЛ ПРОТЕЧЕ ИЗ МОЯТА ГЛАВА, МОЛИТВИ... Слава Богу ще се спи!!!
Благодаря за милите думи...
лека...

# 203
Ади, слава богу Praynig. иначе предполагам щеше да свирка като пръцка  Grinning

на мен също днес ми изкара акъла една докторка и си поревах като пич. водихме Кики на очен заради запушеното слъзно каналче и всичко беше супер, обаче като изтърси лекарката - "абе много големи очи има това дете, ако го сондираме ще използваме да му измерим очното налягане." аз хич не се светнах от началото, а уж съм на ти с повечето потресаващи заболявания, щото съм хипохондричка  Grinning, но мъжът ми веднага загря, че става въпрос за съмнения за глаукома!!! аз се разревах още в кабинета на лекарката, а тя взе да ми казва, че сигурно няма нищо, защото щяло да има клинична картина досега и може детето просто да е с такива очи, КАКВИТО ИМАМ И АЗ, междудругото, и общо взето дори отказа да говори за това, защото не било вероятно! ами като е невероятно, що го споменаваш ,ма!!!!! говорих после и с моята вездесъща леля-лекарка и тя каза, че било абсолютно невъзможно, щото Кики щял да има вече смущения в зрението и, че било несериозно да споменава дори за такава сериозна диагноза и само да ни шашка. та така!!! поредната черна болест, за която ревах, дано наистина няма нищо такова, щото ще се поболея иначе  Praynig

мацки, тъй като тая вечер чак успях да прочета всичко, което сте написали в темата, ще "взема отношение" по един малко по стар въпрос  Grinning като чета колко сте преуморени и на ръба на силичките си повечето, ми става адски мъчно и, в същото време, супер ме е яд на мъжете, които не помагат. #Cussing out искам само да ви кажа, да не им се оставяте и да им тропнете с крак да се включат по-активно, щото иначе не се издържа!!! моят мъж всяка сутрин като се излюпи Кики в 7 го взима за 1-2 часа докато аз си доспя и това не го приема като адската услуга, която ми прави, а като нещо необходимо, за да не припадна от умора през деня. освен това той почти изцяло е поел домакинската работа  (готви, оправя мръсни чинии и от време на време мопва), като аз се оправям с пране, разтребване и гладене. при нас това е нормалното положение и всякакво намекване от негова страна, че е страделец (случва му се да помрънква от време на време на миличкия  Grinning) е контрирано с предложение от моя страна, ако иска той да се занимава толкова с детето, колкото аз (т.е. да тръмбова по цял ден парка или да го забавлява вкъщи нон-стоп), пък аз ще домакинствам!!! обаче цялата цака, милички, е да не ги оставяте и за миг да си помислят, че има вариант, в който не помагат! малко хитлеристки е метода, ама върши работа  Laughing сериозно, ако вие не се пожалите и пощадите - няма кой! целувки и яхвайте метлите по тоя въпрос  Hug

и накрая, един въпрос - мамите, които кърмите и не сте замествали хранене - по колко твърда храна изяждат вашите бебоци - Кики днес го кърмих и веднага след това омаха оризова каша забъркана с 60 мл кърма + 10-15 гр пюре от круша Crazy къде братко го побра това дете, нямам идея!!! после естествено се оригна и заспа, прасето малко  Joy
извинете ме за дългия постинг, но напоследък нямах грам време а чета и пиша, защото на Кики му пробиват  и горните 2 зъба и беше ад под небето! целувки и прегръдки от нас, и както каза Ади - ние сме най-печените, много сме, силни сме  Grinning
п.с. Кате Н - страхотна новина!!!! честито мъниче  bouquet

# 204
  • София, център
Руми ти си като картечар в засада, кога си написах постинга, кога отговори... Laughing

Браво на теб, как си го стегнала мъжО Mr. Green

# 205
хихихи, така си е - стремглаво напред, е моят девиз Joy
а мъжот си ми дойде стегнат, колкото и да се правя на мъж, ама аз просто не му давам възможност да се отпуска  Grinning

# 206
Айде и аз да се разпиша, че ще свърши темата, ама от бачкане тия дни не ми остава време да ч прочета, камо ли да пиша...

Радвам се, че на всички са ви минали притесненията и проблемите - дано по-дълъг период остане така, без никой да се оплаква, а само да се хвалим  Praynig

На мен тия дни ми се изпи соса в бачкането - имам чувството, че там 6 месеца са спали и са ме чакали да се върна, за да им свърша работата - и това при положение, че през цялото време работих от къщи.... А моите девойки в отдела ми миииигат на парцали и ми викат "Еми, Борянка, ти не си ни казала, че това трябва да го направим така"..."Еми, викам си, вие малоумни ли сте"... А пък с едни претенции - още нищо не са показали, обаче искат - и заплати, и обучения и фул екстри... И то преди да се потрудят да си ги заслужат... Егати поколението...Сори, че звуча като някоя бабет, обаче наистина им се издразних много тези дни...

Руми, предложението ти е страхотно, обаче не мисля, че някоя от нас е оставила мъжа й нищо да не прави. То патриархатът си е отишъл преди 2 века Simple Smile Обаче моя възлюблен например няма сила, която да го вдигне от леглото преди 9 ч или когато се наспи... Нощем може да работи цялата нощ, обаче сутрин... Труп! Аз не си спомням дали ви разказвах, как като беше Преско на 2 месеца, го будя скъпия сутринта, че влизам в банята, слагам бебока до него да се гледат, излизам след 30 мин от банята, Преслав се дере като магаре, майка ми го чула от другата стая, събудил я, дошла и се опитва да го успокои, а мъжо си спиииии сладко-сладко....  Joy Та тъй, ако ще не метла, ами совалка да яхна, все тая....

Веси, къде продават колички на Mothercare и Джордани?

Аз утре ще се запиша в категорията "човек" - отиваме с колеги на тим-билдинг с един клиент, а бебо ще се гледа с баба и тати, а пък аз смятам да се НАСПЯ...После ще ви разкажа какво е усещането  Mr. Green

Хайде целувки и лека нощ!

# 207
  • София
Ади,слава Богу,че откри смотаната пищялка!Аз също ги махам от свиркащите играчки от страх да не ги глътне,те толкова лесно падат...

Руми,ще му дам на моя мъж да ти прочете постинга и малко да се позамисли newsm78 Преди два дена се скарахме и той ми каза,че мойто единствено задължение било да гледам детето,а той миличкия се разчеквал от работа (чак да се е разчекнал...не е!) Направо ми увисна чейнето от обида!Незнам защо,но му се размина леко това изказване,но хич не съм забравила и сега само набирам и скоро ще изригна,чувствам го... #Cussing out

Айде лекичка от мен!Целувки!!!

# 208
Joani8, защо не ни се представиш?  Hug

# 209
мами, май днеска е каръшки ден , като чета какви случки са се случили, дано всичко се нареди. Ето, при Ади първо са се оправили нещата, слава Богу, че си намерила пустата свирка. Аз тези жабчета също ги имам, но ги бях забравила, сега ще има две наум...

Тася, тези приказки може да се чуят от 99 % от нашите мили мъже, просто като тръгнат на работа, а ние отглеждаме децата вкъщи, значи няма от какво да се изморяваме,сякаш по цял ден лежим пред тв. Мъжът на моята приятелка все й казва, че той изкарвал парите и бил много изморен,та да не го кара да вземе за малко дори детето. Моят досега се държи прилично, но като цяло мъжете много се вживяват. Всяка от нас трябва да намери начин да ги върне отново на земята, че понякога се самозабравят.

Ради, много е чаровен малкия Виктор!

има ли сред вас мами, разхождащи се в Борисовата градина или парка Заимов? аз ходя най-често там, щото Южния ми е малко по-далеч, а се придвижвам пеша от прахоляка на Лъвов мост

а за яслите, на мен ми отказаха, исках да подам молба в яслата на ул Врабча при операта, която била много хубава, но молбите се подавали от 01.2007. В същото време приеха молбата ми в детската градина за 2008. явно си зависи от директорите!!! сигурна съм, че ако отида на 01.01.2007 или когато е първия работен ден, ще кажат, че няма места

лека нощ и приятни сънища!

Общи условия

Активация на акаунт