Изпращаме лятото с песен, МАРТЕНИЧЕ посреща свойта първа есен! 2

• 10 380
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Герчо аз давам заека на Хип и Бобчо изяжда четвърт бурканче,което за него си е постижение значи пюрето е ок.като чета,колко разнообразна храна хапва бебо Иван и ми става мъчно ,че Бобчо заради тъпата алергия няма право на бисквити Sadтой засега е ял само картоф,морков,тиквичка,круша,ябълка ,банан и сега заек (защото ме е шубе да не развие анемия а заешкото е подходящо за алергични деца)
между другото Бобчо единствено харесва картоф(варен от мен)и банан.другите неща особено плодовете ги мрази и хапва по 2 лъжички .
Кате ти знаеш ли от какво е алергията на Преско newsm78защото алерголожката при която водих Бобката мисли че при нас е или от ваксината пентаксим или от нещо което аз съм изяла и чрез кърмата е попаднала в него newsm78и му предписа фенистил но още се появяват пъпчици newsm78и сега проучвам друг лекар
ти даваш ли нещо на Преско
Нели може да е преяло детето,не са страхувай,Бобчо всеки ден връща храна

# 121
Прасенце да не те притеснявам,но от този финистил файда няма.ПО-добре да ви изпишат нещо друго. Аз го давах почти месец на Марти и резултата беше нулев,консултирах се с друг лекар,който смени лечението и нещата се оправиха.

# 122
Прасенце да не те притеснявам,но от този финистил файда няма.ПО-добре да ви изпишат нещо друго. Аз го давах почти месец на Марти и резултата беше нулев,консултирах се с друг лекар,който смени лечението и нещата се оправиха.
креми при вас какъв бе проблема,какво ви препоръчаха,разбра ли се от какво е алергията Hug

# 123
Здравейте!
От няколко дни насам забелязах някакво обривче на Криси, което е на срамните устнички отвън и отзад на кръста. Дали е от памперса  някаква алергия newsm78 Ако е от памперса, ползвам Памперс No3, препоръчайте някоя хубава марка, с която да сменя. Иначе обривчео го мазах с кремчето против подсичане, ама не помага. Мислех че може да е и заради смяната на сапуна, ама върнах пак стари, а обрва не се изчиства. А и ако беше от сапуна, щеше да е по цялото тяло...  newsm78
Препоръчайте ми, моля ви,  някоя добра марка памперси, с която да се опитам да сменя Памперс!

А иначе за темата от вчера - за секса. Ние използваме другата стая за целта. А вие какви предпазни средства използвате? Ние караме на презервативи, ама то е защото кърмя още. Иначе се колебая м/у спирала и хапчета. А и с двете не съм никак наясно, така че помагайте! Има ли хапчета, от които не се пълнее и са с мин. странични ефекти... Защото тъкмо се върнах 1+ от старите килограми и не ми се ще пак да  стана като Animal Pig

# 124
Прасенце, когато Али беше получила алергична реакция и имаше обрив /в предишна тема бях писала и дори дадох и снимки/ й помогна Фенистил. За 2-3 дена пъпките завехнаха, а за седем бяха история.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 18:12 от neli_iv

# 125
Деси М, обрива може да е от всичко. Не мисли,че може само от памперса да е. Иди да ви види специалист. Но тя от колко дни ползва от този пакет?

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 18:13 от neli_iv

# 126
ДесиМ една приятелка ми бе споделила,че имали обрив от памперса защото бил с алое и сменила с либеро и с мокри кърпи на нивеа и двете без алое и проблема изчезнал.

Креми пиши ми на лични и координатите на алерголога който ви е помогнал Hugможе да скокнем до Пловдив,хем да видим баба ми Hugаз тук проучвам Мустаков но има и отриц. мнения newsm78

# 127
Дейзи М, обрива може да е от всичко. Не мисли,че може само от памперса да е. Иди да ви види специалист. Но тя от колко дни ползва от този пакет?

Ами пакета е на привършване, така че сигурно от 2 седмици. Предполагам, че може да е от много неща, но точно на това място, под памперса.... Иначе сме на Памперс откакто се е родила и сме нямали проблем. Може би наистина ще идем тия дни до педито...

# 128
ДесиМ, ako се окаже, че е от памперса, пробвай Хъджис.

# 129
Ger4o аз още един въпрос по повод бисквитите имам, Иван не се ли задавя като му дадеш цяла бисквитка  newsm78

Такъв съм заплес  ooooh! днес пак не се добрах до парка за което много съжалявам .Така ми се идваше ,но нещо не се организирах като хората.Ако се е състояла нещо като среща много се надявам скоро да се повтори и сега да сте се снимали поне снимки да погледаме  Crazy

Имам още един въпрос ,че нещо не съм в час и немога да разбера имам пюрета на които пише ,че съдържат мляко и са за над 4 месеца имате ли представа за какво мляко става въпрос и дали да давам или не  newsm78

# 130
Деси, аз малко като откачените, ама съм чела и че алергия може да се прояви с обрив точно около ануса и по дупето. Наистина отидете до педито да ви види   bouquet Мен понеже ме е много страх от алергии, че в рода на мъжа ми са и само го оглеждам за такива признаци  Embarassed

# 131
Деси, аз малко като откачените, ама съм чела и че алергия може да се прояви с обрив точно около ануса и по дупето. Наистина отидете до педито да ви види   bouquet Мен понеже ме е много страх от алергии, че в рода на мъжа ми са и само го оглеждам за такива признаци  Embarassed

Той обрива не е ок.ануса. Отпред на големите срамни устнички и на кръста една линия, а там точно се прегъва някакси памперса... Аз за това си мисля, че е памперс-дерматит, ама ще идем да я види педито де.

Мерси много...

Айде кажете и по другата тема, pls! За предпазните средста, че напоследък съм се хвърлила в едни размисли...  newsm78

# 132
Деси ние също сме на презервативи, защото кърмя-после ще си навестя гинеколожката и нея ще питам за контрацепция.да си призная сега съм все още на мнение ,че неискам втори път да бременея.

# 133
  • Варна
DessyM, относно пазенето не мога да ти дам съвет. Mr. Green От нашето "пазене" виждаш какво стана. Joy
prasentze, казаха, че нашето е атопичен дерматит, но никой не знае от какво е. И аз давах Фенистил, но и мажех е Елоком, което е кортикостероид и с него много трябва да се внимава. Сега пие Зиртек, но периодично пак избиват пъпките. Confused Ако пак избият, мисля да го водя на дерматолог. Thinking

# 134
  • Русе

Айде кажете и по другата тема, pls! За предпазните средста, че напоследък съм се хвърлила в едни размисли...  newsm78
[/quote]
 Ами според мене спиралата е по- доброто решение, но може и с хапчета да пробваш аз в момента пия Regulon не се пълнее от тях, но на мен  Novinette определено повече ми понасят  Пият се от първия ден на цикъла ( както и всички други де)  Grinning Другата седмица  мисля да си слагам спирала  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт